George Serban

UPDATE: Ooops! Doctore, mai e unul! (Esenta mesajului electoral al Nenumitului. S-a indragostit si o recunoaste!)


Intr-un discurs de 8 (opt) minute, Nenumitu (ne-a rugat sa nu-i mai pomenim numele) a rostit, la nesfarsit, numele iubitei sale, de care s-a indragostit recent. Si-a dat seama ca a mintit-o, a inselat-o, a umilit-o, a violat-o, a talharit-o, a facut-o posta, impreuna cu prietenarii lui … Mai, da o iubeste … o iubeste! Mai da ce o iubeste …

Se impun doua masuri urgente. Prima masura, omului ii trebuie cat mai urgent un psihiatru. A doua masura, despre care am mai scris, ar fi ca iubita lui … “romanii” sa i-o traga bine de Mos Nicolae. Macar sa fie o iubire totala si implinita!

Astia-s doi! A venit si cacareaza!

No Responses to “UPDATE: Ooops! Doctore, mai e unul! (Esenta mesajului electoral al Nenumitului. S-a indragostit si o recunoaste!)”

 1. Eu am ratat discursul, probabil o sa-l prind in reluare, sau il ascult si eu pe you tube (nu pot acum), dar cand ai vorbit de iubita violata… ma gandisem la aia pe care-o poarta nu in buzunarul pentru ceas (atat a ajuns de mica), ci in buzunarul de la piept: Constitutia.

 2. @teonegura,
  el tot ce are in forma scrisa, are si in forma orala. Sunt mici :) diferente!

 3. Uhh…iubita asta,să-şi aducă aminte, că nenumitu’( nu e nume propriu ăsta,nu? adică pot să-l scriu cu literă mică :D) e marinar de profesie..cu o iubită-n fiecare port.Două săptâmâni o va năuci cu declaraţii de dragoste, dacă ea va ceda, va plăti scump.

 4. Mesajul electoral al nenumitului e bun , in sensul ca prinde; nu trebuie neglijat, nu s’a jucat inca nimic decisiv ! Atentie, omul e bun, daca e last sa se desfasoare!

 5. @sebra, nu pare fraiera! dar mai stii …

 6. @[D][S][N] sper ca noii combatanti sa-i deschida ochii … iubitei asupra Nenumitului psihopat

 7. Dacă derbedeul cu nume nerostibil mai vorbeşte de români, mă declar hotentot!


 8. Cristina

  “A doua masura, despre care am mai scris, ar fi ca iubita lui … “romanii” sa i-o traga bine de Mos Nicolae. Macar sa fie o iubire totala si implinita!”
  Adica un fel de “last fuck before kissing good bye”,nu?


 9. matilda

  Referendumul ar trebui invalidat. Iubirea nenumitului a votat fiind înşelată şi manipulată cu neruşinare. De Sf. Nicolae să-i dăruim o barcă, vapoare nemaiavînd !


 10. codeus41

  Tocmai romanii ii vor arata ca nu-ti bati joc de un popor intreg. si sper ca asta va doar inceputul pentru nemernicii astia

 11. @Vania. vom fi doi

 12. @Cristina, lucrurile s-au complicat un pic! A mai aparut unul … Cati or mai fi? “Romanii” e … mare!

 13. @matilda, eu i-am aranjat una cu vasle. Mi-e ca una mai mare o distruge!

 14. @Cody, speram :)


 15. nicole

  Saracie mare in vocabularul acestor domni… :))


 16. Cristina

  Mda, a aparut si mucul de lumanare…Nici sex nu mai poti face fara spectatori…
  Am vrut sa fiu nesimtita si sa-l compar cu altceva, o chestie extrem de utila noua, femeilor, in anumite zile, da’ are si tamponu’ mandria lui!

 17. E disperare mare. Ce face amorul din oameni! Ţţţţ! Scuze: Tztztztz! Oricum, cele două discursuri nu mi se adresează :)

 18. @Lucia, cum spuneam, sper ca iubita sa fie multumita la sfarsit! Vorbele de iubire ale celor doi trec pe langa mine. Genul asta de gigolo politic nu ma poate emotiona … :)


 19. mihai 4

  ha ha ha……imi place la nebunie ideea ta ,de a posta logourile cu pnl-psd si udmr ca si pozele lui Crin & Calin.Bravo!Pan’ la urma tot il radem,nu?Atata sila-mi ajunge.


 20. mihai 4
 21. @mihai, In toata nebunia asta lumea uita de Calin

 22. Să-l numim şi noi “Ucigă-l Toaca” cum ziceau bunicile, trecându-şi colţul basmalei peste gură, pe Nenumibil?

 23. @Gabriela, eu sunt milos. Cand il vad cum se chinuie, mai ca l-as eutansia …

 24. Mişto ideea cu siglele! Cred că le “şterpelesc” mîine să le pun şi eu:)


 25. mihai 4

  Ba nu uita.Nu uita deloc.Calin si-a castigat respectul oamenilor si locul in istorie.Dupa ce pica Base, lumea il va privi si mai frumos. Am senzatia ca e mereu acolo atunci cand e nevoie de decizii majore la partid.L-am vazut si azi cat de bine a iesit la sinteza si a limpezit lucrurile.E un domn.


 26. codeus41

  neata George. au inghetat? hihi

 27. Da’ cine i-a spus ca eu i-as fi rostit vreodata numele? Ala e nume? :mrgreen:
  Cacareaza se baga in seama, suparata ca rahatul cu moţ nu mai are nevoie nici de el. Ma rog…de ea :lol:

 28. @Dramoleta, recunoaste ca, in gand, atunci cand … l-ai bagat, l-ai scos pebtru a-l rebaga, i-ai rostit, totusi, numele :)

 29. @Cody, ´neata! I-am … delete :)

Leave a Reply