George Serban

FALS IN DECLARATII PUBLICE


‎”Este cel mai inalt grad de siguranta pe care Romania l-a avut, vreodata, in istoria ei” – a declarat Basescu, in interviul acordat AP, dupa intalnirea cu Obama.

Nimic mai fals! Prezenta lui Basescu la Cotroceni reprezinta cel mai inalt factor de risc, de instabilitate, cel mai grav pericol, din interior, la adresa sigurantei netionale, pe care Romania democrata l-a cunoscut dupa 1989.

5 Responses to “FALS IN DECLARATII PUBLICE”


 1. nicole

  constat ca omu’ vede alb unde e negru si invers…

 2. Corect, TB e un mare risc. Ca si TB/C rezistent la antibiotice, e și aproape incurabil.

 3. @Zoe, excelent! E ca TB/C. Nu acorzi atentie profilaxiei, greu scapi :) Doamne fereste! Pe pustii …


 4. ani

  Stiu eu unii care erau responsabili cu profilaxia , dar se pare ca la vremea respectiva nu se inventase vaccinarea ! Asta ca sa nu dau vina doar pe unul §

 5. Va semnalez urmatorul “paradox”: Acum, cind Romania are “cel mai inalt grad de siguranta pe care l-a avut vreodata”, auzim ca se pregateste sa faca cea mai mare investitie, in armament militar de aparare, pe care a facut-o vreodata. ???????? Si, pentru ca tacimul sa fie complet, TOT ACUM Romania traverseaza si una dintre cele mai dure, daca nu cumva cea mai dura criza din istoria sa.
  Sigur, basescu este ultimul om (puteam sa ma opresc aici!) care s-ar sinchisi de aberatiile pe care ni le serveste. Oricum, gelos pe gloria marelui combinator al lui Ilf si Petrov, pregateste urmatoarea cacialma: o forta politica mai curata, mai uscata, cu care “sa-i prostim pe prosti”, marca neo-cripto-pseudodizidentul domn Lazarescu ca Zapadu, care, la momentul oportun(ist) va fi re-re-re-evaluat si re-re-re-inregimentat, intru propasirea pacii sub portocali(i).
  Se joaca tare, in timp ce opozitia noastra de carton doarme in cizme.
  “Roland, Roland, sonnez l’oliphant!”

Leave a Reply