George Serban

Falsul in declaratii – articol in Statutul PDL!

Dedicatie pentru Gala
Daca iau de bun ce spune presa in cazul Elenei Udrea, avand in vedere ceea ce am descoperit eu si mi-a confirmat Oficiul Registrului Comertului in cazurile Vasile-Silviu Prgoana si Gheorghe Pogea, incep sa inteleg de ce Parchetul General se face ca ploua. In statutul PDL, falsul in declaratii publice este o obligatie pentru demnitari. A mai fost un Tatuc care se adresa discipolilor cu: invatati, invatati, invatati!

Tatucul cel nou le spune discipolilor: falsificati, falsificati, falsificati!


LA VREMURI NOI, OAMENI NOI, OBICEIURI NOI 
sau
VOI CU VOI PENTRU VOI!

udrea-si-declar-de-interese

No Responses to “Falsul in declaratii – articol in Statutul PDL!”


  1. Mihaela

    Multumesc!


  2. gala

    Convingerea mea,este ca orice om normal, ajuns intro pozitie influenta,profita de aceasta, pt a-si rezolva (si) problemele sale. (imi cer scuze ca am generalizat,poate mai exista si exceptii!).Pe mine personal,nu ma deranjeaza,atata timp cat o face in anumite limite,cu putin bunsimt,jena,fereala…Cand insa,personajele politice, o fac “la lumina zilei” si incearca mai apoi,sa nege evidentele, sa dea explicatii de genul:”….am omis,firmele erau de pe vremea mamei lui Stefan cel Mare si am uitat de ele…etc”,eu traduc mesajul lor, intr-un alt mod:”sunteti oricum prea prosti si parerea voastra nu conteaza”.Si “traducerea” mea este foarte aproape de adevar,stiut fiind ca pt. presedintele lor (ma doare sufletul sa-l numesc presedintele Romaniei,sau al romanilor),multimea nu este altceva ,decat o adunatura de “gaozari”,”tiganci imputite”,”p…lime”…

  3. @Gala
    In primul rand, multumesc inca o data! Daca nu-mi atrageai atentia, imi scapa “subiectul” :) In al doilea rand, remarc ca “atentia” selectiva a autoritatilor sau, mai bine zis, lipsa de reactie a acestora dovedeste faptul ca institutiile statului sunt controlate si subordonate unor interese politice si nu functioneaza conform normelor constitutionale.

Leave a Reply