George Serban

Fetelor, ajutati-l pe Zexe! Inca nu stie cum … se depune juramantul … wow!

  Zexe
Buna dimineata :)
Am o tema pentru emisiunea de luni si va rog sa ma ajutati, daca binevoiti, desigur.
Am primit ca tema de documentare sa aflu care era juramantul de credinta al comunistilor in momentul  cand erau primiti in sanul Partidului Comunist Roman. Daca se gaseste vreun comunist printre voi, adica vreunul care a depus juramantul, il rog sa mi-l scrie aici, adica pe aceasta pagina de blog, iar, daca se jeneaza,sa o faca la adresa … fred@b1tv.ro
Va multumesc anticipat!
Manual pentru demontarea si destructurarea neaparata a … Dânsului

  George Serban
Eu, bineinteles! :)Cand am intrat la sanul Partidului Comunist am depus juramantul vreo zece zile la rand pentru ca instructorul de partid era o fatuca, o unguroaica care nu se mai satura de juramant. Dupa zece zile, mi-am calcat juramantul pentru ca venise o colega noua la contabilitate… Dar totusi, juramantul ala parca era fara cuvinte … Sau mai curand dupa cum se auzea, as fi zis ca ea depunea juramantul. Nu stiu daca am fost de ajutor…
PS dar daca e vorba de B1 TV as putea sa arat direct pe post, am vazut ca acolo toti arata. Monica, Basescu, etc. Eu as avea ce … Dar Zexe ma asteptam la varsta ta sa fi macar informat daca nu chiar sa fi exersat. Sa nu fiu rau, depinde si de sanul Partidului Comunist, daca nu te inspira vezi pe la alt san, … sus acolo!

4 Responses to “Fetelor, ajutati-l pe Zexe! Inca nu stie cum … se depune juramantul … wow!”


 1. luciancomunistu

  Citind alte articole de pe minunat site ( 2 lei vechi) imi dau seama ca nu le aveti pe toate acasa… Drept dovada numar de citiori comentatori…
  V-am gasit din greseala si imi recunosc greseala si ma retrag in papagalismul meu minunat (dpdv al dvs.)
  Imi este cu nespusa placere sa constat ca nu aveti sira spinarii in a recunoaste adevarul mic grait ca sinteti minjit pina la coate cu banii truditi de popor… Si mai ales cine sint eu, unu micu comunistu si neinsemnatu’
  Vedeti dvs. ca asta micu e unu care stie vrea sa traiasca frumos in Romania si mai ales stiu ce inseamna libertatea !
  Libertatea este atunci cind pot sa vorbesc ce trebuie contra unora ca dvs. care au deviat pentru bunul lor personal ceea ce de fapt nu trebuiau sa atinga. Trebuia sa respectati juramintul depus la investire in parlament !
  Iar daca ati gresit ar fi cazul sa recunoasteti si sa va cereti iertare poporului care asa cum v-am mai spus nu mai voteaza ci prefera sa scuipe pe obrazul curat imaculat si prospat barbierit al politicianului roman ce sinteti !
  In semn de inalta solidaritate va recomand sa fiti acolo cind AN va fi condus in celula pe care o merita, sa simta ceea ce altii simt cind terfelesc constitutia si calca obrazu poporului !
  Dupa ce va cainati, deveniti un Antonescu, este ceea ce cauta poporul asta !
  O posibila iesire nobila din cloaca in care va adinciti pe zi ce trece !

  Si comunist sint in bataie de joc pentru cei care citesc si inca mai cred ca asa ceva este posibil.
  Semnat: un papagal roman

  P.S. Pentru cultura generala va recomand Ludwig von Mises si numai atit daca tot v-ati schimbat in PNL din motive economice tovarase George Serban !

 2. Tovarase Lucian, recunosc cinstit si imi fac autocritica. M-am dat cu liberalii. Voi suporta consecinele si voi plati pentru asta. Pana imi execut eu pedeapsa, va sfatuiesc sa puneti mana pe Gramatica Limbii Romane sau a altei limbi, care vreti dumneavoastra, dar sa fie neaparat scris-vorbit. Altfel riscati ca rezultatele ¨muncii cu omul¨, in ceea ce ma priveste, sa fie minime. Sa ma ia Aghiuta daca inteleg ceva din mesajul dumneavoastra, tovarase Lucian! Reveniti dupa aprofundarea unei limbi.

 3. @Zexe , intreaba-ti sefii, ca l-au tot depus saptamanal , asta pe langa rapoartele zilnice la DSS.

 4. @Marius
  O fata desteapta pe care o cunoastem amandoi ma- rugat sa nu-mi pierd timpul cu … nu pot sa reproduc. Eu, totusi m-am oferit sa-l invat pentru ca sunt multi care trebuie adusi la maturitate.:)

Leave a Reply