George Serban

(flash1) Obtinerea VOTULUI – TAXA DE PROTECTIE a PDL-ului!

La Ganeasa, in Olt, se consuma substanta legaturilor doctrinare dintre cele doua partide aflate la guvernare: PDL si PSD. PDL a preluat in politca ca denumire si ca procedura “taxa de protectie”. O incaseaza, cu bata, vot cu vot, de la prietenul si partenerul sau de guvernare. Cu alte cuvinte, “taxa de protectie” o plateste PSD, vot cu vot.

pdl-si-bata1Ceea ce se vede alaturi, in buzunarul portierei autoturismului Dacia Logan, apartinand Camerei Deputatilor, este o bata de genul celei primite de “muncitorii revolutionari” in decembrie 1989 ca sa inabuse Revolutia de la Timisoara. Acelasi gen de bate il poarta asupra lor membri clanurilor mafiote care umbla sa adune “taxa de protectie”. Manuta delicata care se poate observa pe manerul portierei apartine Uninominalului deputat PDL-ist, Daniel Barbulescu, care se preumbla in masina Parlamentului Romaniei, bine dotat pentru a fi cat mai convingator in fata alegatorilor candidatului PSD pentru functia de primar. … taxa de protectie?!

Deputatul PDL-ist este membru in Comisia juridica de disciplina si imunitati a Camerei Deputatilor, aceeasi comisie care ar trebui sa-l dea pe branci afara din Parlament pe “onorabilul” Vasile-Silviu Prigoana si s-o dea pe mana Parchetului General pe “onorabila” Elena Udrea lui Cocos, pe ambii pentr fals in declaratii, pe pagina oficiala a Camerei Deputatilor.

 

Leave a Reply