George Serban

(flash3) Nu ma intereseaza clanul Preda!

Nu ma intereseaza nimic despre clanul Preda. Ma intereseaza totul despre complicitatile lor in politie, in magistratura, in Ministerul de Interne. Fara aceste complicitati acest … clan “politist” n-ar exista.

Neobisnuit mi se pare dialogul pe care seful firmei de paza l-a purtat cu Preda, pentru a-l linisti. Preda i-a raspuns ca daca ar asculta sfatul de a se potoli s-ar decredibiliza (desigur, retardatul nu a folosit cuvantul asta). Deci va dati seama, seful firmei de paza a discutat cu liderul unei organizatii interlope structurata, asa cum ar fi vorbit cu liderul unui partid, al unui ONG. Daca omul acela nu minte si presa nu tabaceste subiectul pana ii da de capat inseamna ca Romania este pe cale sa nu mai existe ca un stat – daca a mai fost, cumva in ultimele luni?!
clanul-preda1

clanul-preda

No Responses to “(flash3) Nu ma intereseaza clanul Preda!”


  1. bzp

    Oprea a incercat o cale pasnica, dealtfel a dat dovada de inteligenta!

  2. @bzp
    Si mie mi-a facut Oprea o impresie buna. Nu cred ca l-am vazut pana acum. Mi se pare, insa, ca o negociere cu un individ, referitoare la activitatea infractionala a cestuia, are semnificatia unei recunoasteri in plan social, ceea ce nu cred ca e bine. Circumstanta acestui dialog poate avea o singura explicatie: complicitatea lui Preda cu persoane, sau chiar structuri, corupte din interiorul Politiei sau/si Justitiei. In aceasta situatie, Oprea face si el ce poate!


  3. bzp

    De acord cu dvs.

Leave a Reply