George Serban

Funesta … aniversare

Astazi, 6 decembrie 2011, se implinesc 2 ani de cand vreo 4 milioane de neispraviti si alti cativa, vanduti pe functii si onoruri, multi infractori, dovediti ori nu, carora li s-au adaugat peste un milion si jumatate de c.n.p. – uri false, au reasezat prin fals, cu complicitatea unor oameni din institutiile statului, in fotoliul de la Cotroceni, un neispravit ca si ei, primul presedinte impostor si infractor, din scurta istoie republicana a Romaniei.
Sa nu uitam ca acest lucru a fost favorizat si de prostia, lacomia si ticalosia unor oameni care, constienti sau nu, cum au fost Ilie Sarbu si Miron Mitrea, cu acordul lui Mircea Geoana, oameni care s-au si laudat public cu aceasta “isprava”, au tintuit PSD, timp de 9 luni, cele mai importante, intr-o guvernare năroadă, care a micsorat sansele aliantei PSD – PNL la scrutinul din 6 decembrie 2009.
Astazi, intr-o maniera la fel de prosteasca, dar mult mai sofisticata, asistam la acelasi lucru. Lasitatea si lacomia unor oameni care amaneteaza, cu iresponsabilitate, pe termen lung, viitorul tarii.

2 Responses to “Funesta … aniversare”

  1. Deci au trecut 2 ani :(
    Imi aduc aminte ca pe 7 decembrie foarte putini bloggeri liberali si pesedisti au mai avut puterea sa scrie … nu avem opozitia pe care o dorim …. am momente cand ma intreb domnule Serban daca are rost sa continui sa scriu pe blog …. cei pentru care scriu eu adica oamenii foarte saraci nu intra pe bloguri … nu au internet … nu au bani de medicamente, de mancare, de caldura … cei care ma citesc pot sa inteleaga prin ce trec saracii Romaniei? …. de foarte multe ori sunt stanjenita cand descopar ce fel de oameni sunt ceilalti bloggeri alaturi de care lupt ……. imi sunt net superiori din punct de vedere financiar …. cred ca sunt unul dintre cei mai amarati bloggeri care scriu pe teme politice …… sunt in continuare somera ….. traiesc din pensiile parintilor …. dar asta este doar vina mea ….. de acest motiv nici nu mai merg la diverse intalniri …. ma fac de ras cu hainele mele vechi de 20 de ani ……. nici la congresele PSD nu mai merg desi primesc invitatie …. acolo merg doamne imbracate frumos, modern …… nu mai suport sa se uite lumea la mine ca la o cersteoare ……. nu cer nimic de pomana …….nu vreau altceva decat ca POLITICIENII sa faca CEVA sa scapam de astia … sa isi revina economia … ….SA POT SA TRAIESC SI EU DECENT …….daca as fi mai tanara si parintii mei nu ar fi asa de bolnavi AS PLECA DIN TARA domnule Serban … AS PLECA SI NU M-AS MAI UITA IN URMA

  2. @Theodora,
    din viata ta, asa cum o descrii, la un anume lucru, cu siguranta, nu poti si nu trebuie sa renunti. La scris si la comunicarea cu oamenii. Asta se doreste. Sa comunicam cat mai putin intre noi.

Leave a Reply