George Serban

Geneza … Răului

Nu stiu de ce unii prieteni sustin ca Basescu ar fi o … eroare a naturii. Desi, a fost o vreme in care si eu gandeam asa, informatii mai recente mi-au dovedit ca Basescu nu este o eroare a naturii. Ei bine, Basescu este expresia “fraudarii naturii”. Basescu – e ingrozitor ce am aflat! – mintea si fura inca de cand era spermatozoid.

“Pe surse” am aflat ca in goana aia nebuna a spermatozoizilor – doar stim ce viteza au! -, el, Basescozoidul, aflat printre ultimii, ca deobicei, a zbierat la cei din jurul sau: “baaaai, liniste, ce dracu?!” Si, atunci, toti fratii si surorile lui care goneau cu o viteza ametitoare spre … dreptul la viata, s-au oprit (greseala fatala!) sa vada ce vrea neispravitul care ramasese in urma. Si, atunci, el, Basescozoidul, le-a zis confratilor, plangand: “Bai, lasati-ma pe mine, asa urat si natang cum sunt, sa traiesc si va promit, pe onoarea mea, ca … toti veti trai bine”.
Din pacate,fratii si surorile lui l-au crezut si … s-a ales praful de toti, a iesit doar el la viata, si … iata-ne cu Basescozoidul … pe capul nostru.

Basescozoidul

Leave a Reply