George Serban

Geoana … Pacaliciul romanilor sau Om politic … in devenire?

Dupa cum se poate vedea din extrasul paginii Ziare.com, la data de 19 noiembrie 2008, dl. Mircea Geoana care inca nu isi “negociase” privilegiile cu Plangaciosul-Mincinos, spunea, aproape tipand in microfon:
 

geoana-si-dascalii

Il credeti pe dl. Mircea Geoana cand spune ca nu stia ca nu sunt bani pentru majorari salariale? Scuze, de fapt, spunea ca stie sigur ca sunt bani. Iata-l pe dl. Mircea Geoana ce spunea la 28 noiembrie 2008:

geoana-stia-ca-nu-sunt-bani

NESIMTIREA MERGE PANA ACOLO INCAT ARE TUPEUL SA SPUNA CA GUVERNUL ASCUNDE SITUATIA REALA A ECONOMIEI. ASCUNDE FATA DE CINE?

Dl. Mircea Geoana sau a trecut prin Parlament si habar nu are despre ce se intampla pe acolo sau minte cu nerusinare. Iata dece:
“… un senator sau deputat care nu stie nici el cum a ajuns in parlament, s-ar putea sa nu fi aflat ca prin instrumentul “interpelarii” sau al “intrebarii”, precum si printr-o adresa formulata prin Comisia permanenta din care face parte, se poate adresa Guvernului cerand orice informatii chiar si cifre, indicatori economico-financiari care sa identifice resursele necesare pentru promovarea unui proiect de lege sau a unei propuneri legislative …”

Fara sa ma refer la dl. Mircea Geoana (Doamne fereste! n-as indrzni!) scriam, in urma cu doua zile, ca un astfel de parlamentar este un neispravit.

Leave a Reply