George Serban

Hitchcock si Hitchboc doi maestri ai filmului horrror. Ii desparte doar un ocean de apa, de timp si de inteligenta. Pana la urma, ce e un ocean?

Cinematografia universala a dat doi mari regizori ai filmelor de groaza. Hitchcock si, mai nou, in vremurile noastre, deja celebrul Hitchboc.

Primul regizor, HITCHCOCK intrat deja in istorie a dat lumii filme celebre ca:

PASARILE

Al doilea regizor la care ma refeream, HITCHBOC, pe cale de a intra in istorie, a produs deja doua filme horrrror la studiourile din Piata Victoriei. Primul film se intituleaza POGEA, al doilea se numeste CRIZA.
Tocmai a iesit de la sincron si retusuri ultimul film al maestrului Hitchboc, din categoria “sunt prost da’ nu-mi dau seama”. Filmul este intitulat

NORUL

Maestrul HitchBoc pregateste intrarea in productie a superfilmului de groaza:

FUNESTERIU

Iata, in premiera, cateva secvente

26 Responses to “Hitchcock si Hitchboc doi maestri ai filmului horrror. Ii desparte doar un ocean de apa, de timp si de inteligenta. Pana la urma, ce e un ocean?”

 1. Vreun Cannes, vreun Oscar, ceva?

 2. mai degraba Kitchboc

 3. @Cody, nu e frumos sa razi de persoane cu nivel scazut de inteligenta

 4. @Lucia, da, un Cannesless cu lesa, scos de doua ori pe zi la pipi, in jurul casei. Sau il expediem la Cody sa-i dea drumul prin curte.


 5. gala

  Oare cat ii vor mai rabda romanii ?

 6. @gala care romani? :) strazile sunt tot mai pline de moluste vorbitoare. Toti se plang si injura. Asta este! Altceva, peste 1989-1848=141 de ani, adica, mai exact, peste 141-20 care deja au trecut = 121 de ani. Nu mai e mult!


 7. gala

  Pe mine,situatia asta incepe sa ma ingrijoreze…Nu vede nimeni ce se intampla la noi?!?Nu se poate “aplica” nicio “corectie”, celor care “conduc”?!?

 8. @gala, Noi suntem romani, … noi suntem romani … stii melodia?


 9. Toni

  Cred că vorbim de un regizor şi de un figurant.
  Nu că nu şi-ar avea şi figuranţii rolul lor, Doamne fereşte, dar de aici şi până a-i băga în istoria cinematografiei…
  Oricât s-ar strădui, piticotul nu poate sălta mai sus de sanda…
  Nu că ar avea vreun talent, vreun meşteşug, ceva, ca alt cismar care şi-a ratat cariera, sigur nu are, dar aşa vine vorba aia latinească a lui Pliniu cel Bătrân, “NE SUTOR ULTRA CREPIDAM”.
  Dacă-i iei coasa şi barda, căreia-i zice el topor, din mână, şi-i pui orice în loc, un pix, o mapă, o ştampilă, chiar şi-o halebardă, el tot ăla e!
  Personajul buf, care-şi ia ouă în scăfârlie, pe post de tarte cu frişcă!
  Un figurant pe nişte trepte. Le urcă şi le coboară, după cum se cere la cadru.
  În piaţa Victoria, ce-i drept, dar tot nişte trepte sunt.
  Şi el, tot figurant!
  Constituţionalist, ce-i drept. Adică din ăia tocmai buni să li se aplice Constituţia!
  Cât priveşte super producţiile horror, alea finanţate de FMI şi regizate în grup, nu e bine să le faci prea mult promo, că vin ăia care urmăresc pronografia infantilă pe net şi nu cred că ştiu de glumă!
  Doar nu cumva chiar asta urmăreşti, de fapt…
  Să-i pui pe urmele lor.
  Dacă-i aşa, să fie!


 10. Toni

  Cred că e clar la cine mă gândesc. Cine ce le face copiilor… Ăla din coada genericului.

 11. @Toni, din comoditate n-am sters postarea. Mult prea tarziu mi-am dat seama ca Mititelu’ fura pana si aici, la arta. Nici scenariul, nici ideea regizorala nu-i apartin. Le-a furat de undeva. Doar ca fraierul, impostor si infatuat nu s-a prins ca a acolo, de unde a furat el scenariul, aducatorul vestilor proaste nu e premierul. :) Dar pana la urma, poate ca e mai bine asa, … horrrror!


 12. gala

  Noi da! Dar restul lumii, nu vede unde ne indreptam?


 13. Toni

  Da, piticul horror şi pronografia lui de grup şi infantilă!
  Oricum, se ştiu bine şi adevăraţii autori.
  Oricât s-ar ascunde ei după pseudonime deja celebre, n-au nici o şansă să scape de adoratorii în extaz!
  Noi să vedem cum supravieţuim până atunci…
  Că n-aş vrea să pierd execuţiile din piaţa publică!
  Pardon, vreau să spun premierea fiecăruia în parte, pentru cel mai bun pe felie!

 14. @gala, nu suntem, sau mai bine spus, nu mai suntem interesanti pentru nimeni. Politica externa, care ne-ar putea face interesanti, este pe mana unui curvar elitist si a unui mascarici bun de dus la parnaie.

 15. BASESCU IN MIJLOCUL UNUI SCANDAL POLITIC SI MEDIATIC FARA PRECEDENT !

  ARMELE DE DISTRUGERE IN MASA PENTRU CARE SUA A ATACAT IRAKUL SI NU AU FOST GASITE, AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA.
  BASESCU IN CALITATE DE MINISTRU AL TRANSPORTURILOR A CORDONAT INTREAGA ACTIUNE TERORISTA !

  DESVALUIRI EXTRAORDINARE – CITITI NEW YORK MAGAZIN
  Cea mai importanta carte scrisa despre razboiul din Irak spune New York Times despre varianta in engleza a cartii DACA TRECI PRIN CASA MORTII de Victor Nicolae. Cartea este bazata pe interviurile cineastului si ziaristului de investigatie
  Robert Horvath- DEVA din New York . Dupa ani de investigatii si studierea aproape a tuturor documentelor despre armele de distrugere in masa detinute de Saddam cineastul a ajuns la concluzia ca ARMELE LUI SADDAM AU FOST ASCUNSE IN ROMANIA. Noile documente descoperite vor fi in curand prezentate unei comisii al Senatului SUA.
  Varianta in engleza poarta titlul BOMBA A 3 si urmareste traiectoria transferului de tehnologie de la Ceausescu la Saddaam la Basescu. Cartea atrage atentia asupra mafiei armelor din Romania care detinand sume fabuloase in valuta, devine un pericol major pentru functionarea institutilor statului roman.Aceasta mafie este condusa de TRAIAN BASESCU. Principala statie de TV NHK din Japonia va prezena in curand un documentar bazat pe aceasta ipoteza intradevar uluitoare. CNN a cumparat deasemenea drepturile de autor.
  Cititi in New York Magazin Nr. 664 Miercuri, 14 Aprilie 2010 http://www.nymagazin.com primul capitol din cartea serializata.

  Fragmente din aceasta carte pot fi urmarite deasemenea pe blogul ROBERT HORVATH -DEVA
  http://devanewyork.blogspot.com/

  http://www.devagallery.com

 16. Maestre, te referi, cumva, la Kitschboc?


 17. spedy

  Ce Hitchcock,kitchboc,regia asta nu-i nici macar la prima tentativa de abordare si oricum ar fi tot mediocra este .A mai incercat-o acum vreo 90 de ani un scelerat si pa intors toata lumea pe dos.Si parca-i un facut ,fiecare secol trebuie sa-si aibe maniacii lui ,cat mai hidosi,hilari si cat mai paraleli cu ei insasi.Oamenii astia nu se recunosc nici in oglinda dimineata cand dau cu apa pe fata ca si fata -i alta .Orice pisoi se viseaza tigru ,dar sfarseste uneori zdrentuit in boscheti caci fara protectia stapanului,acolo in lumea reala ,ragetul este doar un mieunat jalnic.
  Trecem printr-o criza majora care s-a insinuat si in sufletele noastre inca demult ,inainte de a fi inteles-o si de a-si arata fata hada.Am gresit si vom mai gresi ,este adevarat,dar multi nu au stiut si nici nu aveau habar ce li se intampla,poate ca nu vor intelege nici daca se vor trezi goi,cu ei insasi intr-o camera plina cu oameni asemenea lor asteptand gazul fatal…poate nici nu vor …

 18. Buna dimineata George, off m-am trezit cu ploaia in…curte


 19. spedy

  @codeus
  Inteleg ca a venit toata? Deodata?Uda treaba …
  @GS
  Domnule,ascultand la ce debita pompieristic Kitchboc de la tribuna parlamentului,cum gatuia legislatia si bunul simt .ignorand total faptul ca din perspectiva functiei pe care este obligat sa o detina ,ar trebui ca principala sa preocupare sa fie revigorarea activitatii si crearea cadrului legislativ pentru buna functionare a economiei,m-a strafulgerat a spaima gandul ca,de la Levant astia s-au intors cu fata spre Herodot[ca acum inteleg ca-i cool sa te dai cuLT(luxul tampitului )]si ca obiectivele (care or fi alea sunt orientate spre ….antichitate ….si mai aseara verbea oarecine despre faptul ca au inceput sa expire toate in tara asta si ca romania se-ndreapta spre evul mediu.
  Ma duc sa vad in buletin(ul de analize) daca nu expir si eu cat de curand…


 20. spedy

  Chiar daca mai este o tara pana expira,ca tot venii vorba ,pe plaiurile astea mioritice (cert este ca-sprea mult boi)mai inspira ceva ?Sau cineva ?Mai respira cineva ?De ce?
  Nu ca zic ,dar vreau sa spui….

 21. @Augustin, da maestre, la Kitschboc ma refer dar sa nu uitam ca acesta este numele lui de scena, pseudonimul lui cultural.

 22. @spedy, chiar daca ne tinem noi tari, pana la urma, daca biologic nu disparem la timp, fie si printre ultimii, ne transformam in moluste vorbitoare alaturi de ceilalti concetateni.

 23. @Cody, daca la bloc e cum e, imi dau seama ce simti uitandu-te, pe geam la curtea aia frumoasa.

 24. @spedy, prin urmare ai inteles mesajul maimutoiului. Istoricul trebuie sa-l citeasca pe Herodot :)))))

 25. TRIPLETEI ” BLUF ” – Frunzăverde-Udrea-Videanu, spre ştiinţă!!
  Din nou despre ” turismul cărăşean “… un basm frumos, deocamdată…
  Într-un articol de pe http://www.caon.ro se specifică total ERONAT:
  Udrea şi Videanu ajută Clisura
  Numai că, Banatska Klisura, Clisura Dunării, NU înseamnă DOAR oraşul Moldova-Nouă…
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/20/tripletei-bluf-frunzaverde-udrea-videanu-spre-stiinta/


 26. mihai4

  http://www.realitateamea.ro/2010/04/superoferta-discursurile-lui-basescu-la-numai-2-lei-scutite-de-tva.html ps.astept sa ajunga la 1 leu ca sa aibe un pret mai competitiv decat hartia igienica :) Am sa comand o duzina[hahaha].

Leave a Reply