George Serban

Iata cum arata turma lui … ! Aveti IP-ul si il gasiti pe multe bloguri. Este isterizat pentru ca simte sfarsitul! Sa fie, oare, chiar El? Aveti si e-mailul, daca vreti sa-i spuneti una, alta!

Harabula

mamalui.gstefan@yahoo.com

86.106.194.171 Submitted on 05/02/2009 at 1:09am

De ce va place sa-i sugeti pula lui Nastase ? Faptul ca Domnia sa va fute in cur si va da muie NU este un secret pentru nimeni….dar nici sa va luati pulile in gura reciproc pe blogul penalului Nastase in vazul tuturor….

mamalui.gstefan@yahoo.com

Harabula

………………………………………………………………………………

Sincer, mie mi se pare ca individul este si tare prost! Imi pare extrem de rau ca trebuie sa fac asta dar vreau sa-i trezesc pe cei care inca se mai indoiesc ca idioti ca asta au ajuns sa ne decida soarta

Mesajul meu pentru Harabula:

Baaaa, Harabula! Uite, d-aia il apar pe adversarul meu Adrian Nastase, de lichele ca tine! Vreti sa-i terminati pe rand. Ati inceput cu el pentru ca de el va e cel mai teama. Dar urmeaza si ceilalti, nu? Oprescu, Tariceanu, Antonescu, Voiculescu? Ti-ar placea? Zi ca nu! Acum e Nastase. Daca il luati pe Adrian Nastase si tot ce reprezinta el, bun sau rau, in politica ati omorat democratia in Roamania. Asta aveti in capetele alea idioate. Pentru asta iti rup gatul, ba! Intelegi, idiotule? In ’89 n-am facut nimic, am stat la televizor. Acum nu mai stau, si singur de-as ramane! Am un copil si nu vreau sa traiasca intr-o tara ca aia pe care vreti voi s-o faceti! Si ca un bonus, sa te exciti inchei cu: Ha, ha, ha, ha,ha! (scuza-ma, n-am diacritice pentru hahaiala! – diacriticele sunt alea cand pui caciulita la a si i)

Hai, recunoaste! La faza asta ca te voi pune pe blog, nu te-ai asteptat cretinule!

Dar ce ai zice sa apas pe butonu’  ala de sus, din dreapta si sa apara si adresa de unde te conectezi si sa te impastii pe cateva bloguri?

harabula

AprobăNeaprobare | Spam | Şterge | Editează | Quick Edit | Răspunde

One Response to “Iata cum arata turma lui … ! Aveti IP-ul si il gasiti pe multe bloguri. Este isterizat pentru ca simte sfarsitul! Sa fie, oare, chiar El? Aveti si e-mailul, daca vreti sa-i spuneti una, alta!”

  1. @Carcotasu, multumesc! Intretimp am aflat cine-i Harabula si chiar il cunosteam. Pe asta nu l-am banat pentru ca i-a scazut interesul si, oricum, nu intra pe blogul meu.

Leave a Reply