George Serban

IMACULARE … A LA GITAN

Ioan Oltean, cel care si astazi se intreaba cum naiba a ajuns el atat de sus, stiind exact ceea ce numai el stie, a facut, iata, o isprava. A anuntat public secretul lui Polichinelle si …. ca secretul va fi editat in fraze, cum numai dl. Boc stie, pentru a perfecta colaborarea PD cu PR, adica colaborarea dintre escrocii si hotii portocalii cu escrocii si hotii tuciurii. Partidul Democrat cu Partida Rromilor vor face un cuplu. Se vede, de altfel si din denumire, ca este un cuplu heterosexual. Dar sa lasam erotismul si sa ne intoarcem la politica.
Dupa cum se vede Cloaca lui Traian Basescu, alcatuita dupa chipul si asemanarea lui, pute. Dar pute rau. E plina de impostori, hoti si hoate fara deosebire de sex. Duhoarea portocalie a razbit pana la Bruxelles.
Sa-i dea afara din partid, nu poate pentru ca ramane partidul fara membri. Sa externalizeze infractionalitatea nu poate. A incercat, rand pe rand, cu PNL, cu PSD, cu UDMR si, acum, cu micutul si cochetul UNPR. Nu merge. Fiecare poseda suficienta neghina incat sa nu fie interesat sa mai importe de la altii si, oricum, nici unul nu-si strica echilibrul “ecologic”, incat sa ajunga in halul in care a ajuns Partidul Democrat.
Strategul portocaliu – nu ma refer la Ioan Oltean sau la Roberta ANastase – au decis ca infractionalitatea, care sta sa dea afara din Partidul Democrat, daca nu poate sa fie “externalizata”, poate fi diluata, pe principiile Mediei. Cine nu stie ca Media este ceva care rezulta cand se amesteca ceva Mare cu ceva Mic? Si, atunci, va iesi ceva care va fi mai mica decat Marele dar, inevitabil, mai mare decat Micul. Adica Media. Si, in felul acesta, printr-o miscare “eurocoplesitoare”, Partidul Democrat, dand impresia ca este profund preocupat de … normalizarea etnica, luand tiganii electorali sub pulpana proprie, va putea spune, de acum in colo, ca infractionalitatea excesiva din spatiul portocalo-tucuiuriu este, evident, pretul platit de imaculatul Basescu nevoii de integrare a rromilor, atat de maculati. Doar stie o Europa intreaga …

3 Responses to “IMACULARE … A LA GITAN”


  1. matilda

    De aceea subtila EBA a ţinut acel memorabil, inteligent, inteligibil, etc. discurs la PE ?

  2. Eu vreau sa le vad impreuna pe Alba ca Zapada si Partida Romilor. :))

  3. Inca o strategie inteligenta si laudabila a mintilor luminate necorespunzator – Are Ilie Sarbu un candidat surpriza ptr Sibiu, Harbuz ;-) Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că USL Sibiu are patru posibili candidaţi pentru Primăria Sibiu. Întrebaţi dacă Klaus Iohannis poate fi înfrânt la alegerile pentru Primăria Sibiu, Ioan Cindrea şi Mircea Cazan, liderii USL Sibiu, au declarat: “De asta căutăm candidat” respectiv “În politică să nu zici niciodată niciodată”
    http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/usl-sibiu-are-patru-nume-pentru-primaria-sibiu-71930.htmlÎnt

Leave a Reply