George Serban

In cinstea doamnei Daniela Vladescu …

… care, in aceasta seara, i-a administrat lui Mihai Gadea, cu inteligenta si abilitate, lectia care i se cuvenea demult. Mihai Gadea merita sa fie dezmeticit, pentru el, pentru media romaneasca, pentru … noi. Poate nu-i prea tarziu!

Doamna Daniela Vladescu

4 Responses to “In cinstea doamnei Daniela Vladescu …”


  1. codeus

    Buna dimineata George. chestia cand i-a replicat ca o cheama pentru chestia de acum 20 si ceva de ani iar zilele trecute nu a chemat-o nimeni pentru inchiderea institutiei pe care o conduce? cred ca la asta te-ai referit , nu?

  2. @Cody, buna dimineat! Da, in cadrul acestui dialog, cand Gadea insista ca prostul, s-a consumat faza cu “plecatul din emisiune”. In alta ordine de idei, sper ca ti-a placut filmuletul postat pe blogul tau :)


  3. codeus

    mi-a placut. am si facut postare cu el pe blogspot. de ce sa ma fac de rusine doar in …subsol, o scot la suprafata cu totul ))))


  4. petre

    Va rog sa-i transmiteti doamnei Daniela Vladescu toata aprecierea si consideratia mea pentru comportamentul,decenta si inteligenta etalate in emisiunea de la Antena 3.Este o placere sa ai in preajma ta un asemenea interlocutor.Sa ii dea viata sanatate si poate o noua sansa de a conduce Opera din Constanta.

Leave a Reply