George Serban

In loc de … emetiral!


Un antivomitiv, in special pentru Cody!

PS: dupa ziua de ieri, ma gandesc la Robinson Crusoe. Nu cred ca doar de nevoie a stat acolo atat timp. Daca in loc sa-l gaseasca pe Vineri, o gasea pe Sambata … ar mai fi stat.

Nu disperati, romanii nu-s chiar asa cum par …

No Responses to “In loc de … emetiral!”

 1. Multumim. Sa stii ca era asa de nervos ieri Cody… Cand a auzit discursul tocmai vorbeam cu el pe mess, si momentul de maxima scarba l-a apucat cand a auzit ca Basea se impauna cu realizarile lui Tariceanu.
  Mare gretos Basescu asta. Mi-e ca pana la urma… dusurile de multime pe care le preconizam noi, sa nu fie unele de voma.

 2. Robinson Băsoe :)))

 3. De fapt, calendarul lui Robinson Crusoe era greşit. Se îmbătase şi uitase să rupă filele sau să tragă liniuţe. În realitate era Duminică. Sau poate Luni :)

 4. @Lilick,
  trebuie, prin cantec, voie buna si optimism, sa invingem Scarba :)

 5. @dramoleta,
  nu-i mai bine Basenson Crusoe? :) )))

 6. @Lucia,
  personajul despre care vorbim e guy?


 7. codeus41

  maaamaaaa. eu in locul tau stateam acolo un an cel putin nu 10 zile.te invidiez George, singura consolare e ca la Neptun am avut valuri

 8. @Cody,
  la Neptun a fost si altceva decat valurile. Am fost toti impreuna si a fost bine! Bucuria ta a fost mai frumoasa decat valurile :)


 9. codeus41

  ‘Neata George, normal ca si ceea ce spui tu, sau in primul rand ce spui tu.cand esti cu prieteni de suflet chiar nu mai conteaza nici locul in care te afli. dar eu ma refeream la golful ala frumos si mai ales la cat de limpede si frumoasa era apa vizavi de cea de la noi.

 10. @Cody,
  te-am … ‘neata pe blogul tau. Te dadusem disparut :) Asa e, ai dreptate!

Leave a Reply