George Serban

In loc de … lamaie!

Un numar mare de anonimi, printre care am deslusit si glasul Anonimului Venetian, m-au rugat, insistent, ca dupa postarea anterioara, sa bag pe blog ceva cu lamaie care sa le taie greata. Am luat legatura cu administratorii WordPress care m-au informat ca tehnic nu este posibil. Asa ca, l-am lasat pe Anonimul Venetian, pe care, de altfel, il cunosc demult, sa va spuna ceea ce crede el ca v-ar putea readuce zambetul pe buze. Nu pentru mult timp, insa … Suntem in transee! Da, da, toti suntem in transee dar nu va dati seama. Raul e in Elada! :)


COMENTARIU INDECENT:

Ma gandeam la un exercitiu de imaginatie accesibil doar celor cu un IQ peste medie. Pentru mine, reintrarea Romaniei in Familia Europeana este cea mai mare realizare din ultimii 60 de ani. Daca noi, cei cu tresariri politice, uitam pentru o clipa tot ceea ce ne reprosam … restauratii, vanzari de tara, colapsuri economice, firu’ rosu, etc … ce mai ramane? Ramane foarte putin dar … atat de mult! Petre Roman, Ion Iliescu, Adrian Nastase, Emil Constantinescu, Mugur Isarescu (cand era nemotivat), Calin Popescu Tariceanu, chiar si nea Nicu Vacaroiu cu celebra lui “suntem singura tara din jurul nostru” sunt, in cele din urma, oamenii care au condus tara spre Uniunea Europeana.
Eu, scurt, doar atat cat ma tine acest exercitiu de imaginatie, le multumesc si le dedic o melodie …

Dar, atentie! Cu ochii pe ei! Golanii mai au putin si ne readuc in lumea lor mizera!

No Responses to “In loc de … lamaie!”


 1. mihai 4

  A fost greu, a fost greu da sa mai dus[greata].


 2. mihai 4

 3. mihai 4

  The space between noi si ei.Un hau imens.George ia zi-mi,tu nu ma iubesti?S.O.S. Eba la Ciutacu se crede citez:,,ma consider si eu un intelectual”.Asta inseamna ca eu ma transform automat in extraterestru.Voi ce spuneti caci eu nu mai stiu ce sa cred?O intreaga scara de valori mi sa dus de rapa in seara asta.Ce sa mai zic!Dumnezeu cu mila,sper sa ma mantuiesc si eu.


 4. mihai 4

  Si Stolojan intr-un lan de grau.Of Dumnezeule, cum ai tu de gand sa ma scapi!

 5. Răul e în Elada, iar fiica-i e pe sticlă.

  Uite că a ieşit un hexametru! Cam şchiop, dar astea sunt condiţiile :(
  Oare m-a inspirat fraza din articol? Sau emisiunea lui Ciutacu?

 6. @LV :) nu-i vina mea ca prietenii mei sunt ma destepti decat ai lor :)

  Amandoi sunt pe sticla. El e pe Metaxa :) :) :)

 7. Ba eu cred că da :)

  Vă aşteptăm la cenaclu în chat la ora 22.

 8. @LV Multumesc! :)

 9. [...] George Şerban aprecie, pe un ton amar, că fapta lui Cosmin poate servi în loc de lămâie, capabilă a tăia nu doar seninătatea firească, ci până şi nădejdile cele mai intime. [...]

 10. @Vania
  adevarul este ca mi-am revenit destul de greu dupa shocul primit frontal … :)

Leave a Reply