George Serban

Incident neasteptat intre premier si presedinte!


Pe neateptate, simtindu-se in siguranta ca nu-i poate face sefu’ nimic de fata cu toata lume, Emil Boc a ridicat vocea la procurorii din lumea intreaga, aflti in sala la Summit-ul mondial al procurorilor generali şi procurorilor şefi.

boc-si-procurorii1Sfatul meu este: indiferent de cât de tentant ar fi telefonul politic pentru politician, nu răspundeţi la apelurile politice ale acestora” le-a spus Emil Boc procurorilor din toata lumea.

Presedintele Basescu, aflat in stanga sa, si-a sucit brusc capul spre dl. Boc, s-a ridicat pe jumatate si l-a privit amenintator. A luat-o, pe buna dreptate ca un afront personal, ca o aluzie! Si pe buna dreptate, nu? Ce curaj pe micutu’!

No Responses to “Incident neasteptat intre premier si presedinte!”


 1. Chat Noir

  Mai degraba, a vorbit gura fara el, ca de obicei.

 2. @Chat Noir
  Il vad pe Boc si ma distez de mai multi ani. Nu credeam ca va ajunge sa ne gestioneze dezastrul. Oricum, e comic. Are numai gura si buze de pupat! Eu cred, insa, ca avorbit gura fara el pentru ca … gura pacatosului adevar graieste!

 3. Credeţi că va fi penalizat? :)

 4. Am scris si la Roxana dar e la moderare. :) Boc nu il considera pe Basescu politician, ci o entitate deasupra tuturor. Deci nu la el s-a referit, Doamne fereste! :mrgreen:

 5. Ce aroganta a produs Boc in mod involuntar… ce’o sa’l mai ia de urechi sefu’ cel mare, aoleu…, aoleu… :)

 6. Boc nu scoate pe cioc nimic fara aprobarea prealabila a victimei , “sistemul ticalosit ” nu i-ar permite.

 7. @Lucia Verona
  Sper, la toamna pentru ca singur nu face doi bani!

 8. @Lilick
  Nu cred, ar vrea el sa fie Basescu si deasupra lui dar nu i se potriveste. :)

 9. @[D][S][N]
  Am inteles ca deja sta la televizor, cu comprese pe cucui si, temator, urmareste ce a facut ca sa nu mai repete o asemenea grozavie. :)

 10. @Marius
  Dar el se lupta cu “sistemul ticalosit”. L-a auzit un spp-ist cad era la baie. :)

 11. GS , mai ales cand Nuty isi trage pe ea tricoul cu “Sistemul Ticalosit”, sa vezi lupte intestine prin mansarda Cotrocenilor.


 12. gala

  A iesit piticotul la atac?!?Probabil ca poza (bestiala) din Jurnalul National, a fost facuta, imediat dupa acest discurs !S-a simtit atat de important dupa declaratia facuta, incat a vrut neaparat sa fie “la inaltime” si la propriu… :P :lol:

 13. @Marius
  Crezi tu ca se va ajunge pana la intestine? Dar e o grozavie ce spui!

 14. @Gala
  Ei doi, Base si Boc se antreneaza zilnic in parc la Cotroceni. In timpul campaniei prezidentiale Base il va alerga cu pliciul ca Prigoana pe nevasta-sa. Va trebui sa induca ideea ca guvernul e de vina :)


 15. gala

  Cred ca cel mai bine ar fi, sa reusim sa ne mobilizam si sa-i “pliciuim” pe-amandoi in toamna! :mrgreen:

 16. @Gala ar fi cea mai inteleapta decizie. Dar parca vad ce ne mobilizam si mergem la … ski asa cum s-a intamplat pe 30 noiembrie anul trecut.


 17. gala

  Mda…Iar mi-ai taiat “elanul tineresc” ! :(

 18. @Gala
  dimpotriva, am incercat sa te mobilizez.

Leave a Reply