George Serban

INCURAJARE PENTRU LIBERALII DIN JUDETUL NEAMT

CONCLUZIE: La alegerile partiale, anticipate, din judetul Neamt, din 21 august, in ceea ce ma priveste, am pierdut de trei ori.
Intai, pentru ca ne-am facut de ras cu un astfel de candidat iar profilul (i)moral al acestuia, care nu putea fi ascuns, nu a reusit sa compenseze frauda electorala a PD, frauda care a devenit un fel de secret al lui Polichinelle.
In al doilea rand, pentru ca am pierdut, din cauza candidatului, un loc de deputat care ne revenea si nu trebuia pierdut.
Si nu in ultimul rand, pentru ca a trebuit sa renunt la PNL, din cauza asta. Mergem mai departe!
………………………….
PRECIZARE: pana astazi 19 august 12:00 acest text a fost accesat de 2840 de ori de pe diverse servere din judetul Neamt, de pe site uri ale mass-media, PNL Neamt, PSD Neamt si alte persoane. Daca “minunatul candidat” al USL nu va primi sustinerea si nu va fi ales deputat, inseamna ca liberalii si social-democratii din Neamt au alt profil moral decat al “minunatului candidat” iar eu am luat o decizie gresita hotarand sa ma retrag din PNL. Decizie pe care o voi regreta dar … mai bine asa. Daca Harbuz va deveni deputat al USL – speranta multor romani, inseamna ca sunt toti la fel iar decizia mea a fost corecta. Faca-se voia Lui!

Stimati liberali – pentru ca, desi am renuntat la PNL, sunt liberal, la fel ca voi – stiu ca aveti de indeplinit o misiune la limita imposibilului. Presedintele Partidului National Liberal, domnul Crin Antonescu, a venit in judetul Neamt sa sustina si sa va ceara sa sustineti o lichea pentru a ajunge deputat in Parlamentul Romaniei, pe locul ramas vacant, in urma decesului lui Victor Surdu.
Este o misiune dificila. M-am intrebat de multe ori, in imprejurari similare, care ar trebui sa fie profilul moral al unor oameni care isi propun sa “innoiasca” clasa politica si mai cu seama parlamentul cu astfel de lichele? Desigur, lucrurile trebuie separate. Candidatul pe care vi se cere sa-l sustineti nu este liberal. Este social-democrat. De fapt, se da drept social-democrat. Pentru ca Liviu Harbuz, omul pe care aveti misiunea de al baga in parlament, cu pretul muncii si credibilitatii voastre, nu este altceva decat unul dintre ciracii lui Ilie Sarbu, unul dintre cei care, din dorinta de a scapa de dosarele de la DNA, a recunoscut public ca a negociat asiduu ducerea PSD, in 2008, la guvernare, alaturi de Basescu, marindu-i acestuia sansele realegerii in decembrie 2009. Ilie Sarbu, unul dintre autorii mentinerii lui Basescu la putere, Ilie Sarbu, mandru de “isprava” lui, isi propune ciracii candidati pentru Parlamentul Romaniei. Si, de parca n-ar fi suficient, Ilie Sarbu nu propune pe oricine ci o lichea, un candidat, cu un profil moral care ar trebui indepartat definitiv din politica, nu propus pentru a candida in Camera Deputatilor. Inca o data, imi pun intrebarea: care ar trebui sa fie profilul moral al unui om, autor al unei astfel de candidaturi.
Intrebarea care ma framanta cel mai mult, intrebarea care m-a indepartat de PNL, este care poate fi profilul moral al unui lider care sustine candidatura unei lichele ca Liviu Harbuz pentru Parlamentul Romaniei.
Nu am decat doua raspunsuri.
Prima ar fi ca cel care sustine un astfel de candidat are acelasi profil moral. Imi este foarte greu, chiar imposibil, sa cred ca intre profilul moral al domnului Crin Antonescu si profilul moral al lui Liviu Harbuz ar putea fi vreo asemanare.
Atunci, ramane al doilea raspuns. Domnul Crin Antonescu s-a inconjurat de oameni al caror rol, desi ar trebui sa fie acela de a nu-l lasa sa greseasca, nu este altul decat acela de a-si conserva pozitiile in preajma liderului fie si cu pretul decredibilizarii partidului.
Uniunea Social Liberala, constituita ca alianta politica, cere sprijinul popular pentru a inlatura de la putere o camarila corupta si criminala, sustinand ca are solutii si oameni cinstiti si competenti. Nu am incetat sa cred in posibilul succes al USL.
DAR MA INTREB, IN CE MASURA O ALIANTA CARE ISI PROPUNE SA-SI SUSTINA RECIPROC CANDIDATII, FARA NICI O ANALIZA, FARA DISCERNAMANTUL SELECTIEI PRIVIND COMPATIBILITATEA MORALA A ACESTORA, MAI ESTE O ALIANTA POLITICA SAU ESTE O CARDASIE ASEMANATOARE CELEI AFLATE LA PUTERE?

Liberali din judetul Neamt, aveti o misiune grea. Presedintele Crin Antonescu va cere sa sustineti pentru Camera Deputatilor un om care si-a escrocat propria familie, sotia si fiul.
Candidatul vostru, Liviu Harbuz, a cumparat un apartament in Bucuresti, in strada Silvestru nr. 40, impreuna cu sotia. Ca secretar de stat, organizand multe licitatii, ii mergea foarte bine. Dar institutiile statului, nu cele dusmanoase din vremea lui Basescu, ci altele, mai putin dusmanoase, din timpul guvernarii PSD, au inceput sa se intereseze de unde are Liviu Harbuz atati bani?
Candidatul vostru, Liviu Harbuz, pe care presedintele Crin Antonescu va cere sa-l sustineti, si-a convins sotia sa faca un divort de complezenta, sa preia o parte din avere pe numele sotiei dinaintea casatoriei, promitandu-i ca dupa trecerea pericolului se vor recasatori.
(http://www.georgeserban.eu/2011/08/04/principalele-preocupari-ale-unui-viitor-deputat-psd-sustinut-de-pnl/)

Intretimp, pentru ca banii curgeau, candidatul vostru, Liviu Harbuz, cumpara si etajul superior, al casei din str. Silvestru, dar pe numele sau. Ca un om de onoare, candidatul vostru isi convinge fosta sotie, alaturi de care convietuia, sa retreaca apartamentul de la parter pe numele sau, Liviu Harbuz, pentru a face – vezi draga Doamne! – o intabulare in integrum a intregii proprietati. De buna credinta, stiind ca traieste alaturi de tatal copilului lor, fosta sotie accepta.
Pentru ca banii curgeau in continuare, candidatul vostru, Liviu Harbuz, decide sa treaca la fapte, adica la spalarea de bani. Pentru asta, devenit proprietar unic al imobilului din str. Silvestru 40, incepe reamenajarea si modernizarea casei.
Gaseste si afacerea potrivita. Firma VIS Construct s.r.l din Bucuresti, str. Ceaus Radu nr. 7, sector 3 si S. C. Agrozootehnica Vedea S. A. din judetul Giurgiu. Aceste doua societati aveau un numitor comun, o mai veche cunostinta a lui Liviu Harbuz, si anume, administratorul Ene Iulian.
Candidatul vostru, Liviu Harbuz, cel pe care va cere presedintele Crin Antonescu sa-l sustineti, stabileste si ii promite lui Ene Iulian, administratorul societatii de constructii VIS Construct, ca poate vorbi cu directorul de atunci al ADS, Corneliu Popa, un alt prieten al lui Ilie Sarbu, pentru ca ADS sa renunte la rezilierea contractului de concesionare a celor 2500 ha ale S. C. Agrozootehnica Vedea S. A. contra sumei de 300.000 € care nu trebuiau platiti ci transformati in “prestari de servicii”.
Candidatul vostru, Liviu Harbuz, vroia sa i se presteze cateva servicii, atat pentru el cat si pentru directorul, de atunci, al ADS.
In primul rand, vroia sa i se modernizeze casa din str. Silvestru 40, din Bucuresti.
In al doilea rand, vroia sa i se modernizeze o mica casa de la Padurea Baneasa, unde, proaspat divortat fiind urma sa locuiasca secretara sa care, ca multor barbati cu personalitate ii era si amanta. Nici pe mine, nici pe voi, stimati liberali, nu ne intereseaza viata personala a candidatului, Liviu Harbuz, pe care presedintele Crin Antonescu va cere sa-l sustineti. In schimb, cred ca ne intereseaza, in egala masura faptul ca micul cuibusor de nebunii, “Casa din padure”, a fost modernizata de societatea VIS Construct s.r.l. gratuit, in contul celor 300.000 €, ceruti pentru serviciile aduse administratorului Ene Iulian, pentru a-l salva de la pierderea concesiunii fostului I.A.S. Vedea, din judetul Giurgiu. Casa arata splendid si cred ca si candidatul vostru, Liviu Harbuz, si amanta sa au fost multumiti.
Casa din padure

In ceea ce priveste modernizarea locuintei din str. Silvestru nr. 40, lucrurile au fost, cel putin din punct de vedere contabil, un pic mai complicate.
Candidatul vostru, stimati liberali, cel pe care va cere presedintele Crin Antonescu sa-l sustineti, avea de rezolvat doua probleme. Prima, sa aiba niste documente, proprietatea fiind a sa si a doua sa spele niste bani, recuperand si o parte din suma de 300.000 € care o convenise cu administratorul Ene Iulian.
Firma de constructii VIS Construct s.r.l. ii reamenajeaza casa din str. Silvestru nr. 40, ii face un sistem ultramodern de incalzire prin pardosea, ii instaleaza in curtea din spatele casei o piscina ultramoderna, acoperita discret de un gard pentru a o feri de ochii curiosilor.
La fel ca si pentru Casa di padure, nici pentru amenajerile imobilului din Str. Silvestru nr. 40, candidatul vostru, Liviu Harbuz, nu plateste nimic, fiind parte a spagii convenite cu administratorul VIS Construct s. r. l. Ene Iulian, pentru a-i rezolva acestuia problemele care ar fi condus la pierderea concesiunii celor 2500 ha de la Vedea Giurgiu.
Pentru a-l acoperi pe candidatul vostru, Liviu Harbuz, societatea VIS Construct s.r.l. intocmeste un contract “de acoperire”, in valoare de 3.709.764.411 lei vechi, pe care ii si factureaza cu facturile 3228434/2003, 3743935/2004, 3743946/2004, 4878959/2004 si 4878961/2005, facturi care acopera valoarea contractului dar fiind “de forma” nu au fost platite niciodata de Liviu Harbuz. Mai mult decat atat, nici macar valoarea contractului nu a fost cea reala. Societatea VIS Construct s.r.l., asa cum rezulta din contabilitatea societatii a achizitionat numai materiale in valoare de 12.000.000.000 lei vechi pentru lucrarile executate la imobilul din str. Silvestru nr. 40. Prin urmare numai valoarea materialelor, fara a mai pune la socoteala manopera si regiile, este de apoape patru ori mai mare decat valoarea facturata si, oricum, neplatita niciodata.
In toata perioada in care s-au facut lucrarile de amenajare din str. Silvestru nr. 40, fosta sotie, tiind ca se afla intr-un divort de complezenta, fara sa stie de “afacerile” fostului sot, alaturi de care convietuia, impreuna cu fiul lor, s-a implicat direct in supravegherea modului in care se executau lucrarile, asa cum ar face orice om care stie ca este vorba despre un bun comun.
In realitate, stimati liberali din judetul Neamt, presedintele Crin Antonescu, in necunostiinta de cauza, v-a cerut sa sprijiniti un escroc pentru a ajunge deputat in Parlamentul Romaniei.
Candidatul vostru, Liviu Harbuz, in timp ce voi va consumati credibilitatea voastra si a partidului pentru a-l sustine, el se afla in plin proces pentru a-si da afara din casa sotia si fiul caruia nu i-a platit pensie alimentara de cativa ani. Se lupta sa-i dea afara dintr-o casa care le apartine, in egala masura, pentru ca i-a escrocat atat pe ei cand si-a insusit intreaga proprietate a casei cat si cand incalcat legile tarii, spaland bani.
Stimati liberali din judetul Neamt, aveti o misiune grea.
SA ADOPTATI PROFILUL MORAL AL CANDIDATULUI LIVIU HARBUZ, PE CARE VI SE CERE SA-L SUSTINETI PENTRU A INTRA IN PARLAMENTUL ROMANIEI SAU … SA FACETI CEEA CE TREBUIE FACUT. CURAJ VA TREBUIE DOAR PENTRU UNA DINTRE OPTIUNI.

19 Responses to “INCURAJARE PENTRU LIBERALII DIN JUDETUL NEAMT”


 1. spedy

  Pai sa nu avem falitii nostrii…:)))

 2. Doamne ce trist :(
  Bine ca nu locuiesc in Piatra Neamt


 3. pastel

  George nu fii trist! Acum este cazul sa revi cu picioarele pe pamint. “Politicienii” nostrii continua circul de la alegerile in care Nastase se declarase invins cu 15 minute inainte de miezul noptii. Asa trebuia sa se intimple! Romanilor nu le trebuia, nu le trebuie om de cuvint, om cu prestanta, cu putin mai multa recunoastere internationala, in functia de presedinte. Romanii au vrut un om din rindurile lor, nu prea educat, nu prea patriot, nu prea cinstit, fiindca fiecare a crezut ca astfel se “descurca” mai bine, trecind pe linga legi, pe linga morala asa cum face alesul ce nu poate pretinde corectitudine. In vazul lumii intregi, Roberta Anastase a aplicat ce astepta multimea, ce presedintele a acceptat, ce multimea nu a contestat prin iesirea in strada. Nici opozitia nu si-a dat demisia. Cu ce ar fi ea, opozitia, mai diferita de Anastase, de multimea romanilor care stau in casa, lasindu-se pacaliti cu un ”sa traiti bine” cu o atentie la votare, cu o promisiune care nu se realizeaza? Imi pare rau pentru tine! Acest Harbuz reprezinta tipul oamenilor care ajung sa beneficieze de pe urma tacerii noastre, de pe urma comoditatii celor cu drept de vot. Eu as boicota alegerile: Votantii, in masa, sa se prezinte si sa puna buletinele in urna anulate, barate, in totalitate, astfel incit nici-un candidat sa nu fie votat, ales. Sa se creeze posibilitatea unei alte alegeri cu oameni potriviti, nepatati, corecti, incoruptibili. Eu as spune alegatorilor: Mergeti la vot! Puneti in urna buletinele anulate!

 4. Măcar de-ar fi numai el, dar, tare îmi e că mai sunt…. Măi fraţilor !!! Şi de n-am avea şi OAMENI de valoare, dar…. NU au loc, e vremea lor, a unor anume specimene… Vai de steaua ta patrie amărâtă :(
  Vina ne aparţine TUTUROR ! Stăm fraţilor şi ne uităm cum viţeii la tembeliziuni cum iese ZILNIC Europa în stradă… noi stăm. Păcălicii fac legea. Pt că noi toţi ne uităm. Nema ATITUDINE ! Ici pe colo, câte O VOCE…. :(

 5. Brovos @George!
  Atata caz ai facut din Lubenita asta de parca doar peste el nu pot trece principiile liberale.
  Ati votat voi toata sleahta de bashiti din Alianta DA!
  Las`ca este mai bun un portocaliu in plus in Parlament decat Harbuz! :mrgreen:
  Uite asa, cu materialul vostru, v-a feliat Basescu!

 6. @plano10
  Stiai linistit, licheaua va intra in parlament. Nu cu sprijinul PSD, unde se pare ca “pe tacute” militantii social-democrati, in special cei tineri, au stiut exact ce au de facut. Licheaua va deveni deputat cu sprijinul unora pe care a reusit sa-i zapaceasca Crin cu mesajul lui aiuritor si cu sprijinul PDL, unde omul chiar este dorit sa-si plateasca datoriile provenite din banii publici investiti in el. Prin urmare, fi linistit!
  In ceea ce priveste principiile liberale nu au legatura cu subiectul. A sustine o lichea, nu are legatura cu principiile ideologice ci cu profilul moral al fiecaruia. N-am votat alianta DA. Ma gaseam alaturi de Emil Constantinescu intr-un proiect care avea ca obiectiv, printre altele, si actiunea politica impotriva proiectului politic condus de Stolojan si Basescu. Asa stau lucrurile.
  Ti-am raspuns pentru ca te stiu si te stimez. Altfel nu ma oboseam sa-ti raspund unui astfel de comentariu pentru ca nu te reprezinta.

 7. @George
  Atat de stersi au fost liberalii, inclusiv Antonescu, in campania electorala din saptamana asta, incat as zice ca putin le pasa cine castiga… daca cei doi candidati sunt social democrati si nu liberali. Parca ti-au ascultat cuvantul! :roll:
  Sa stii ca, in ultimul timp, au inceput sa-mi dea de gandit greturile si grimasele pe care le tot arata tot mai multi liberali fata de USL..

 8. @plano10
  Sunt doua planuri distincte. Daca liberalii au citit ce am scris si s-au comportat ca atare este foarte bine pentru ca social democratii au facut, in buna parte ceea ce trebuia facut.
  Cum am spus, licheaua are sanse mari, pe votul negativ impotriva PDL. Din pacate! Eu as prefera sa piarda chiar cu riscul de a intra celalalt. As vrea sa vad si eu liderii USL aratandu-si testicolele si aducand parlamentari ai puterii de partea opozitiei, nu ticalosi pentru ca nu au plecat numai ticalosi. Cum sunt in stare sa indeparteze oameni, i-am vazut. As vrea sa-i vad cum sunt in stare sa aduca oameni. Deocamdata am vazut cum i-au pus pe oameni sa voteze o lichea pe motiv ca … e licheaua noastra.
  In ce priveste USL cine nu intelege ca este singurul proiect politic viabil, nu intelege realitatea. Ca liberali care fac fite exista nu ma indoiesc. Dar si liderii USL au un talent special de a subrezi credibilitatea USL atat in interior cat si in exterior. Puslamaua despre care vorbim, este un exemplu. Asa ca sa nu ne miram daca se vor stramba, in egala masura, tot mai multi liberali si social democrati.

 9. @George
  Este greu sa rupi un parlamentar de la cei de la putere. E greu pentru ca , in opozitie fiind, n-ai ce sa-i oferi.Poate pe ultima suta de metri a unei legislaturi, cand presimte ca ai lui nu-l mai pun pe lista.

  Chiar nu-ti inteleg logica si interesul politic imediat in cazul alegerilor de astazi!
  Pai, daca isi mai adauga portocaliii doi parlamentari, crezi ca se mai pot destrama in toamna asta? Sa nu va mirati daca mai pleaca altii de la USL!
  Cu stima!


 10. pastel

  Buna seara George! Era de asteptat ce s-a intimplat la Neamt. In primul rind ca Radulescu nu este “sifonat” in comparatie cu Harbuz. Este loc de invatare de minte. Liderii USL sint si ei la nivelul “clasei” de elevi. Mai au de invatat si de facut multe ca sa fie “buni”. Au si ei sentimente si obligatii de apropiere, de recompensare, fata de fiintele care le stau in preajma.
  Din ce am citit am inteles ca USL a fost ca si inexistent in campanie aratind un dezinteres total, inselati de procentajele in favoarea USL. Pacat!

 11. @despre sifonatul de la Neamt

  Aurel Radulescu este omul de casa al generalilor Izmana si Cașcheta de la UNPR Ilfov.
  S-a inscris in ultimul moment in PDL pt ca nu putea candida la partiale din partea unui partid inexistent la alegerile din 2008.
  Da, USL a fost inexistent ca mituitor de votanti! Si totusi a luat 45%.
  La alegerile normale voturile se impart intre mai multe partide

 12. @plano10 si pastel
  Prieteni, adversarul nostru putea fi si Papa de la Roma. Noi n-aveam voie sa pierdem un loc in parlament. Si pentru a nu-l pierde trebuia sa avem un candidat bun si nu o caricatura a moralitatii. Dupa ce stabilim cine-i de vina pentru promovarea unor astfel de candidati si ce trebuie facut sa nu se repete, putem analiza si alte cauze care intr-adevar exista. Altfel, vom relua discutia la urmatorul … harbuz.

 13. @ George
  In fata unor cersetori nu mergi cu principii. Mergi cu “argumente” de-ale gurii, cum a facut Pinalti. Era moral sa faca si USL la fel? Nu era, dar putea folosi.
  Asa cum am spus mai sus, nu este la indemana oricui sa obtina 45% in aceste conditii.
  Crezi ca acei cersetori stiau faptele imorale ale Harbuzului, asa cum n-au stiut ca in realitate au votat un izmenar de-al lui Oprea de la UNPR.
  Stii care este argumentul pentru curve? :)


 14. cristi

  Pana la urma domnul G.Serban a avut dreptate.USL nu trebuia sa mearga in acel colegiu cu o lichea pe post de candidat.Si sa va mai spun ceva domnule Plano 10;oamenii din colegiul respectiv stiau de matrapazlacurile lui Harbuz fiindca echipa de campanie a pedeleului i-a informat prin intermediul unor ziare de campanie.Aceste ziare contineau informatii despre toate ilegalitatile comise de Harbuz de-a lungul timpului,ele fiind impartite din poarta in poarta.
  Sincer,mie acum mi-e jena ca l-am sustinut pe Harbuz pe acest blog si as dori sa-mi cer scuze fata de domnul Serban pentru purtarea mea.
  Sper ca data viitoare USL sa vina cu candidati mai prezentabili si mai putin patati decat acest Harbuz.
  In Colegiul 6 nu s-a pierdut din cauza mitei electorale,ci din cauza candidatului pe care l-a promovat USL.

 15. @cristi, iti cer si eu scuze ca te-am banuit a fi un alt “crist”. Am verificat IP urile, inainte de vacanta dar n-am mai avut vreme sa-ti scriu. Cred ca si mita si frauda au contribuit la scorul PDL. In principal, au reusit sa scoata oamenii la vot, ceea ce noi, cu … harbuz, n-am reusit. Mai bine ca s-a intamplat asa. Oricum, la cate “pacate” are, din cateva convocari la DNA PDL ul il aducea la ei si tot acolo ne-am fi aflat. Asa, poate da Dumnezeu si mai invatam ceva … Sper!


 16. cristi

  Daca am fi avut un candidat mai onorabil,cum a fost de exemplu Mariana Campeanu la Hateg,atunci cu siguranta ca am fi castigat.Dar la Neamt nu a contat numai profilul josnic al candidatului,ci si faptul ca echipele de campanie ale USL nu au facut practic nimic.Singura persoana care-si facea campanie in acel colegiu era A.Radulescu de la pdl.In contextul in care nu-ti faci deloc campanie si mai ai s-un candidat cu dosare penale garla era normal sa piarda.
  Si la Maramures USL a avut tot o lichea pe post de candidat,numai ca acolo lichelei i s-a facut o campanie exemplara de catre liberali si de aceea a castigat. Dar daca ar fi venit cu o persoana onorabila atunci cu siguranta ar fi luat peste 50% din voturi si acolo.
  In aceasta campanie de pe 21 august s-a demonstrat ca liberalii stiu sa lupte mai eficient cu pedelistii,decat stiu pesedistii.In Maramures,unde liberalii sunt mai puternici,acestia i-au facut o campanie intensiva candidatului pesedist,candidat ce nu avea mai deloc notorietate iar la adresa sa planau multe acuzatii de coruptie si chiar o acuzatie de rapire de persoane.In urma acestei campanii ca la carte USL a castigat mandatul de acolo.In schimb la Neamt,pesedistii,care sunt mai puternici acolo n-au tras mai deloc pentru candidatul lor.
  De fapt PSD nu a reusit in ultimii 2 ani sa castige nicio alegere partiala importanta din Romania.In 2010-2011 au fost 7 alegeri partiale importante,dintre care 4 au fost castigate de PNL si 3 de PDL. La Neamt PSD-ul avea ocazia sa demonstreze cat de mari si tari sunt ei,numai ca au ratat sansa.Eu incep din ce in ce mai mult sa cred ca PSD nu e altceva decat un urias cu picioare de lut.

 17. @Cristi
  Nu-i asa ca ar fi mai bine ca PSD si PNL sa candideze separat?
  S-ar vedea cine stie sa-si faca mai bine campanie. In plus, PNL si-ar valorifica si voturile liliberalilor de moda veche, care, altfel, n-ar vota cu USL. Tot asa cum unii social-democrati mai stangisti n-ar vota cu USL.
  Unele sondaje spun ca separat ar obline mai multe voturi. Nu insa si mandate mandate parlamentare daca se adopta votul uninominal pur.

 18. Ce mai fac PENALII din cartelul Caraş-Severino, zona de influenţă a ” ayatollahului ”, Tzuică-Man, Sorin-LACHE , poama cu compasu-n cur:
  Fotoghicitoare din Germania
  Unul dintre vigilentii romani de bine care traiesc in Germanica ne-a trimis prin posta o ilustrata – ghicitoare. Omul, pe numele sau Vasile, lucreaza ca si vidanjor la Aeroportul International din Munchen. Intre doua pompe si-o latrina, la o pauza de tigara, Vasile a vazut un personaj care ii era extrem de cunsocut, in perioada in care inainte sa emigreze, se ocupa cu tigari de contrabanda prin vama Naidas, pe Clisura si prin alte locuri de taina ale Caras-Severinului.
  Iata fotoghicitoarea sa:
  “Iubiti banateni, joi, ora 11 si jumatate, stateam proptit in mop, pe un culoar de la lucru, adica de la aeroportul din Munchen. Si ce mi s-a mai luminat fata cand am vazut de la mare distanta un nas rosu, ca o ridiche uriasa. Si ce amintiri m-au mai napadit: ce vremuri cu euroi, tigari si alcool de contrabanda. Ce om, ce echipa. Si ce noroc ca il mai avem inca pe Stoican la vama la Timisoara. Ca au tot vrut sa il schimbe, noroc cu Nas Rosu ca a intervenit ca un tigru. Pai ce, carasenii sa nu faca si ei niste mii de euroi pe zi din tigari la Naidas si la Moldova Noua? Asa Sorine, nu te lasa! Timisorenii astia vor sa ia ei toata regionala vamala, mama lor de hoti!”
  http://sfinx777.wordpress.com/2011/09/02/frunzaverde-n-regionala-vama-ei-de-poticneala/


 19. vyktor40

  PNL are de pierdut prin ce face la roman singuru care ar trebui exclus din partid fiind DORIN URSARESCU care trage partidu in jos

Leave a Reply