George Serban

INTREBARI …

De ce oare, cand noi eram in opozitie si gasca de sarlatani ai lui Basescu distrugeau Romania si isi bateau joc de toate categoriile socio-profesionale, era o minune daca ieseau in strada sau manifestau cateva sute de oameni? Acum, se iese, de la 3.000 in sus …
Sa fie reactia dezamagirii, uneori mai violenta decat ura?!

De ce oare, din initiativa laudabila, dar cam formala, a premierului Victor Ponta de a prezenta parlamentului scrisoarea de intentie a noului acord cu FMI, de dincolo de sticla televizoarelor, in zulufii blondelor creaturi a ramas doar incidentul cu … Mihai neamtu si celalalt bufon al sau?
Sa fie vorba doar de progresivul deficit de inteligenta sau si de audienta in vizibila prabusire a televiziunilor aflate in deriva?!

De ce oare, dupa incidentul recent, din timpul discursului premierului in parlament, care a dovedit cat de precara este securitatea in sala de sedinte, nu a existat nici o … demisie/demitere?
Sa fie vorba de faptul ca cei vinovati sunt protejati de angajari pe “pile”?!

De ce o “Comisie speciala” a parlamentului, alcatuita din oameni pe care ii putem banui doar de seriozitate si bunsimt (prezumtia de normalitate), nu si de competente tehnice, trebuie sa dea curs unei “initiative emotional-populiste” de a se deplasa la Rosia Montana? Să ce? Doar sa se incarce emotional cu problemele reale de viata ale unor oameni, cu nimic mai chinuiti decat altii care traiesc in conditii pote si mai grele? Daca se incarca emotional, vor mai fi obiectivi?
Sa fie tocmai asta rostul unei comisii induiosate? Suplinirea curajului celor care se tem de o decizie impopulara si cu iz de coruptie?!

Si multe altele care ma macina, pe mine, ca politician aflat in rezerva …

Leave a Reply