George Serban

Invat! Studiez!

Incerc sa capat experienta. Navighez printre bloguri, ma opresc uneori, las un mesaj daca mi se pare ca am ceva de spus, merg mai departe pe alt blog, apoi ma reintorc si constat ca mi s-a raspuns. Functioneaza, deci! Imi place!

Multi oameni simpatici. Pe unii i-am cunoscut, m-am contrat cu ei in politica dar n-am incetat sa-i respect. Nu stiu de ce am ignorat pana acum ideea de a avea un blog?

Constat ca am si un fan, primul, care imi spune scurt: bravo! E, de fapt, fiica mea care, la 14 ani, fiind chat-ista cu experienta, incearca sa ma incurajeze.

Gandindu-ma la ea, vazand si blogurile altora, imi dau seama cat de importanta este experienta, chiar si aici. Ma mai plimb printre bloguri si incerc sa invat din experienta altora. Caut si greseli pentru a nu le repeta. E o mare smecherie asta, sa inveti din greselile altora. Costa mai putin.

Si pentru ca mi-am adus aminte … E amuzant dar si trist sa vezi ce fraieri sunt unii de prin politica. Au la dispozitie, pentru ¨documentare¨ doua experiente identice. Una intre 1996 si 2000, o alta intre 2004 si 2008. Totul s-a petrecut sub ochii lor dar ei, nimic, inainte ca berbecii, sa … ¨le-o mai traga si lor¨… Na, ca am zis-o! Ma intreb daca si aici, pe blog, trebuie pus patratelul rosu ca la televizor, pentru CNA!? La altii n-am vazut, desi scriau lucruri mai urate decat mine. Oricum e trecut de 24:00.

Revenind la subiect, eu prefer sa ma plimb printre bloguri si sa invat din experienta altora. Parca e mai bine! Si totusi, poate, exista un pret foarte mare pe care il stiu doar ei berbecii? Trebuie sa ma mai gandesc la asta. Incepe sa ma obsedeze. Ce naiba, berbecii aia au si oameni destepti printre ei. Ceva nu e in regula, nu se leaga. Si mai simt si o duhoare in aer! O simt de vreo patru ani, dar m-am gandit ca mi se pare. Cine stie? …

No Responses to “Invat! Studiez!”


  1. Maria741

    Interesant, dat nu vrei sa adaugi putin umor siteului tau :P? O pomza haioasa cu animale care se schimba in fiecare zi.
    Daca da, da click pe numele meu

Leave a Reply