George Serban

JEFFREY FRANKS ARE MOTIVE SERIOASE SA FIE MULTUMIT


JEFFREY FRANKS ARE MOTIVE SERIOASE SA FIE MULTUMIT.
SEJURUL ROMANESC I-A ADUS UN PLUS DE EXPERIENTA CARE, POTRIVIT INFORMATIILOR MELE, AR PUTEA FI EVALUAT LA PESTE 2 MILIOANE DE DOLARI.
EXPERIMENTUL ROMANESC, INITIAT (in secret) CU TRAIAN BASESCU CU SPRIJINUL UNUI MUGUR ISARESCU, EXTREM DE MOTIVAT, SI AL UNUI MIRCEA GEO…ANA, JUCAT PE DEGETE DE BARONII PSD, S-A DOVEDIT O ADEVARATA CATASTROFA PENTRU ECONOMIA TARII, PENTRU VIITORUL EI PE TERMEN SCURT, MEDIU SI LUNG.
J. Franks ne spune ceea ce, pana la Basescu, n-am mai auzit de 20-30 de ani: “avem un trecut de cacat, un prezent catastrofal dar, in schimb, ne asteapta un viitor superb, despre care avem doar vagi banuieli”.
Exista multe opinii ale lui Crin Antonescu pe care nu le impartasesc. Dar sunt in deplin acord cu el, ca falimentul economiei romanesti l-au adus, prin intermediul FMI, disperarea lui Basescu de a scapa de puscarie prin obtinerea unui nou mandat, prostia si veleitarismul lui Mircea Geoana si, as adauga eu, ambitia, deja enervanta si plictisitoare, a lui Mugur Isarescu de a nu se desprinde de scaunul de la Banca Nationala.

Leave a Reply