George Serban

Jumatati inegale

Observ ca juma’ de tara e megafrustrata ca Nastase n-a murit. ba chiar aia care i-au salvat viata sint acum cercetati penal pt ca nu l-au lasat sa moara. deja nu mai discutam de lipsa catuselor, ci de faptul ca azi trebuia sa fie pomana de 3 zile
(Adriana Dutulescu)

Asa cum observa si jurnalista Adriana Dutulescu, tara a fost impartita in doua jumatati in raport cu atitudinea autoritatilor fata de Adrian Nastase. As adauga la comentariul Adrianei opinia mea, potrivit careia, de fapt, tara este demult impartita in doua in raport cu nivelul de inteligenta din spatiul mioritic. Jumatate cretini, jumatate oameni cu ratiune. Lupta este nedreapta. Cei din jumatatea oamenilor cu ratiune, fatalmente au opinii care ii vor desparti. Cei din jumatatea cretinilor, asa cum se vede si in aceste zile, sunt uniti pentru ca nimic nu uneste mai trainic decat prostia.
Trist dar adevarat. Ratiunea in societatea romaneasca, faramitata in mod obiectiv, nu va putea, intr-o perspectiva optimista, sa constituie masa critica pentru a invinge imensitatea prostiei.

Leave a Reply