George Serban

La 12:30, in Camera deputatilor, se da votul final uneia dintre “bijuteriile” eminentului jurist Emil Boc, respinse de Curtea Constitutionala

Pentru cei interesati, mai ales cei care au interese in administratia publica locala si “serviciile deconcentrate” – imbecila denumire! – am postat Raportul comisiei juridice si textul Ordonantei.
Pentru cei neinteresati, ganditi-va ca, intr-o zi, … – cine stie cand?! – “serviciile deconcentrate” se vor numi “servicii de concentrare”!

S-A VOTAT! Dna. ANastase spune ca ar fi un vot favorabil. Ii este jena. De fapt, este o lege nefavorabila care anuleaza o ordonanta a guvernului condus de penibilul domn Boc, ii spala rusinea, uramare a declararii ordonantei ca neconstitutionale.
Sper ca nu va imaginati ca este ultima. Nici vorba! Este primul parlament care isi aloca o parte din activitate anularii legilor guvernului, opozitia votand impreuna cu majoritatea care sustine guvernul :)))))))

NB: daca veti scadea numarul total de voturi exprimate din 334, veti obtine numarul deputatilor absenti de la votul final, un moment important in activitatea parlamentara.

ORDONANTA

Trage cu urechea

2 Responses to “La 12:30, in Camera deputatilor, se da votul final uneia dintre “bijuteriile” eminentului jurist Emil Boc, respinse de Curtea Constitutionala”

  1. Şi cîte asemenea voturi “favorabile” vor urma…

  2. @Lucia, vreo patru sunt deja cunoscute si mai urmeaza.

Leave a Reply