George Serban

“Largile majoritati”

Atunci cand, cineva dintre ai tăi o “pateste”, fiind pus la colt pe coji de nuci, te gandesti, confortabil, pe deasupra lucrurilor, ca o larga majoritate, cand ia o asemenea decizie, … decizia trebuie sa fie corecta. Deci, te alaturi acelei largi majoritati.
Atunci, cand tu esti in situatia de a o “pati”, fiind pus la colt pe coji de nuci, stiind exact ca esti nevinovat si ca  ”cineva” vrea, cu orice pret, sa-ti “ia gatul” pentru a-si rezolve niste obligatii, pe seama ta, atunci, … abia atunci, iti amintesti ca, de multe ori, largile majoritati au luat hotarari gresite, nu putine urmate de consecinte dramatice, tragice, iar “largile majoritati”, in acele situatii, s-au facut … ca ploua. La fel ca acum, cand cititi aceste randuri :)

2 Responses to ““Largile majoritati””


  1. Roxana Iordache

    @G. Au ajuns destui neaveniţi în Parlament, pe tine, în schimb, nu te-au propus catindat USL. Să mai întreb de ce? :D Răspunde tu.


  2. Roxana Iordache

    http://dorintilica.blogspot.ro/

    Un copil nevăzător are nevoie de bani pentru operaţie. Dacă doar o sută cincizeci de mii cinci sute dintre noi ar dona câte UN LEU s-ar face suma. Se poate şi online, găsiţi pe blogul copilului.

Leave a Reply