George Serban

Ma duce gandul la … Comintern!


E stupid dar n-am ce sa fac! O fi un defect, nu-mi pot impiedica gandul sa zburde in voia lui.
Ieri, urmarind conferinta de presa de la CE avand ca tema rapoartele intermediare cu privire la justitie si actiunile impotriva coruptiei, gandul m-a dus adanc in istorie. Un PE dominat de popularii europeni cu dibacii, smecherii si fasaieli de tip bolsevic seamana, pastrand proportiile, cu Cominternul de alta data, mult mai sofisticat si care te “lucreaza” la fonduri structurale. Cand Ana Pauker vroia sa i-o traga lui Dej, soptea ceva la urechea lui Stalin. La prima sedinta a Cominternului, Romania era criticata cu ce soptise Ana la urechea lui Tatucu si asta era foarte rau. Ca sa scape, pentru ca se saturase de ea, Dej a ascuns-o pe Ana Puker la beci. Ana Pauker nu a ajuns niciodata presedintele Romaniei.
Oare cine da cu soapta astazi la urechea Popularului de la PE? Ce naiba, prea suntem criticati cu agramatismele, antiromanismele si ipocriziile Anei Pauker a zilelor noastre care s-a travestit tragandu-si pantaloni si o frumoasa calvitie.
Socialistii europeni romani lucreaza in folosul tarii. Liberali europeni romani sunt activi, vizibili si stimati, poate insuficient aplecati pe mizeriile din tara.

severin-raportce

No Responses to “Ma duce gandul la … Comintern!”


  1. Mihaela

    Somnul ratiunii naste monstrii! Asa ca ma bucur ca te duce gandul…E linistitor, macar ca vezi cum, incet dar sigur, oamanii se trezesc! Comunica! Scriu! Sunt prezenti!Atunci nu poti sta deoparte!
    Iar ”ceilalati” nu mai pot decat sa tipe, aratand cu degetul doar propria neputinta: Presa! Mogulii!
    Poate va veni un timp cad vor ramane MUTI!

  2. Muti nu vor ramane niciodata pentru ca au existat gunoaie in toate timpurile. Nu gunoaiele care vorbesc ma preocupa ci nerozii care-i asculta pentru ca cei care asculta sunt concetatenii nostri. Iar faptul ca-i asculta pe ei, e vina noastra.

Leave a Reply