George Serban

Mama mea m-a invatat ca exista si … oameni. Am intalnit si eu!


Doamne, cata spaga am bagat in asistente, mai ales pentru parintii mei cand i-am tinut prin spitale. Si nu asta ma supara cel mai tare. Daca ma intorceam la 30-40 minute dupa ce dadeam spaga, constatam ca nu s-a schimbat nimic. Ma mai supara foarte tare si faptul ca stiam ca se poate si altfel.
E o stire banala. Poate ati aflat-o deja dar locul ei este pe blogul meu!
asistenta_15km

No Responses to “Mama mea m-a invatat ca exista si … oameni. Am intalnit si eu!”


 1. Mihaela

  Despre altruism
  Dumnezeu ii arata unui rabin Imparatia sa. Intai il duce in iad. Acolo, in mijlocul unei camere era o oala mare cu mancare aburanda care mirosea foarte bine. In jurul ei erau oameni avand din maini niste linguri cu cozi foarte lungi care se chinuiau sa manance. Era atata suferinta in acea camera. Toti erau lihniti de foame, erau slabi, se imbranceau, totul arata o suferinta de nedescris. Rabinul pleca ochii in semn ca intelege suferinta.
  Mai departe, Dumnezeu ii arata rabinului RAIUL. Intr-o camera asemanatoare cu cea de dinainte, avand in mijloc o oala cu mancare aburinda, frumos mirositoare, erau oameni fericiti, care comunicau intre ei, vorbeau radeau, avand in mana aceeasi lingura cu coada foarte mare. Dar nu manca nimeni.
  Rabinul se uita naucit la Dumnezeu. Doamne nu inteleg?!
  Atunci Dumnezeu ii spune: oamenii acestia sunt fericiti pentru ca au invatat sa se hraneasca unii pe altii!!!

 2. Misto, dar in politica, dintr-o eroare gravitatio…nista situatia este exact invers, adica … se hranesc reciproc, mancandu-se unul pe altul oriunde si din toate pozitiile. I-au luat pana si hrana lui Azor, ciolanul:)


 3. Mihaela

  Seamna cu …iadul…pe Pamant!!! Nu crezi?!

 4. Exact, a fost un test! Ai ghicit, tocmai ai primit 100 de puncte dar nu o sa le vezi pentru ca e exact cum ai spus!


 5. Mihaela

  …amar castig!!!
  Poate totusi… mai exista o cale. Sunt, ca si tine, optimista (!) crezand ca se mai poate face cate ceva.
  ”Infernul incepe acolo unde nu mai exista speranta.”-Octavian Paler

 6. @Mihaela Ai inteles gresit, eu nu sunt optimist. Ma bat de frica. Am invatat de mic doua lucruri. Frica te invinge cand incepi sa-ti imaginezi ca se poate si fara frica. Frica iti va fi tot timpul. Ca s-o invingi trebuie sa te bati si sa dai cat mai tare. Asta-i smecheria despre optimism si curaj.


 7. gala

  Cand am citit titlul articolului,am avut un “soc”! M-am linistit numai dupa ce am vazut ca nu s-a intamplat in Romania…O schimbare (atat de) radicala, mi-ar fi dat impresia, ca lipsesc de-acasa de 100 de ani…

 8. @gala :) si pe mine m-a pacalit titlul


 9. gala

  Lasand gluma deoparte,ma intreb cum de la altii se poate? Dupa tot ce se aude despre romani (si te asigur ca cele mai multe nu sunt exagerari),nu-i de mirare ca suntem priviti ca un popor din lumea a III-a…E groaznic sa traiesti intro alta tara si sa incerci sa demonstrezi ca nu toti romanii sunt dupa chipul si asemanarea celor ce comit grozavii care mai de care mai abjecte… :(

Leave a Reply