George Serban

Menajeria PD, sustinuta de Traian Basescu, aduce moartea prin incompetenta, iresponsabilitate, infatuare si nesimtire!

UPDATE: l-a vazut cineva pe ministrul Transporturilor la locul accidentului pentru a se interesa de operatiunile de salvare sau, poate, pentru a adresa cateva cuvinte familiilor victimelor?
Il vom vedea, in curand, cu morga aceea plina de suficienta, anuntand “masuri dure”. Intrebare: cine il da afara pe domnul ministru?

Un accident, devenit din nefericire, banal, in cinismul guvernarii PD ar trebui sa ridice mari semne de intrebare pentru institutiile statului. In masura in care mai exista institutii ale statului, responsabile in Romania, acestea ar trebui sa caute raspunsuri la cateva intrebari:

1. de unde vine acest interes de a se acorda contracte de amploare unor firme cum este firma portugheza Lena care vine in Romania pentru a subcontracta lucrarile unor alte firme romanesti? Poate ca analizand cele trei mandate la Transporturi ale PD (Dobre, Berceanu1, Berceanu2), Parchetul General ar putea gasi raspunsuri, autosesizandu-se.
2. Cum a fost acordata aceasta lucrare in subantrepriza unei firme constituite in 2003 si cine este asociatul unic Dogaru Maria care isi numeste sotul, Laurentiu Dogaru, director al firmei fara sa-i acorde parti sociale? Nu avea incredere sau sotul doamnei are interdictii? Daca are interdicii, sunt de natura judiciara sau administrativa?

MARCONSTRUCT – IMPEX SRL

Judet :Ilfov, Localitate :ORAS BRAGADIRU
Numar de ordine in Registrul Comertului sub nr. J23/990/2003 din 9.6.2003
Stare firma :
- functiune
- certificat de inmatriculare preschimbat
Durata societatii: nelimitata.
Sediu :SOS. ALEXANDRIEI nr. 270 cod postal 69761
Cod unic de inregistrare :2607719
Telefon :4242299;0745098842
Fax :0722291438;0722291438
Data ultimei inregistrari la RC :23-04-2009
Date despre asociati:
- persoane fizice
1) Nume:DOGARU MARIA

Cetatenie :romana
Data nasterii :27-01-1958
Locul nasterii :BUCURESTI
Total aport :200.00 RON.
Nr. total actiuni / parti sociale :20
Procent beneficii si pierderi :100 %
Nu are asociati persoane juridice
Nu are asociati tip lista
Date despre administratori / lichidatori / cenzori
1) Nume: DOGARU MARIA
Cetatenie :romana
Puteri: DEPLINE
Calitate / Functie:administrator /
Data nasterii: 26-01-1958
Locul nasterii:BUCURESTI
Data numirii: 12-08-1992
Durata mandatului: nespecificata.

3, Ce marca au pantofii bine lustruiti pe care ii poarta dl. ministru Berceanu cand vine cu pieptul bombat,  nasul incompetent pe sus, ca sa faca inspectii electorale mobilizatoare pentru ca apoi, in urma inspectiilor dumnealui, sa moara oameni la interval de doua zile?

4. Cand va fi demis ministrul Transporturilor si cine va mai raspunde alaturi de dumnealui pentru accidentul de la Pasajul Baneasa?

PUNCTE DE VEDERE:

1. dl. Laurentiu Dogaru minte afirmand ca firma functioneaza din 1992. De la Of. reg com rezulta ca firma afost inregistrata in 2003.

2. muncitorii lucrau in transee neasigurate, fara echipament de protectie
3. in aprilie 2009 s-a efectuat o modificare in ceea ce priveste administrarea firmei. Poate fi momentul in care a aparut incompatibilitatea pozitiei dlui. Laurentiu Dogaru.
Istoric modificari

No Responses to “Menajeria PD, sustinuta de Traian Basescu, aduce moartea prin incompetenta, iresponsabilitate, infatuare si nesimtire!”

 1. Se vor mai pierde vieti (multe) din cauza iresponsabilitatii si nesimtirii celor care conduc tara asta! Vieti pt care nu va raspunde nimeni, niciodata…

 2. @dramoleta
  asa ne trebuie pentru ca ii meritam! si se inmultesc ca sobolanii!

 3. Nu cred că riscă Boc să-l demită pe Berceanu…

 4. @LV
  nici eu nu cred pentru ca sunt o retea mafiota. dar ar trebui sa nu doarma noaptea din cauza presiunii opiniei publice care, de fapt, nici nu exista intr-o tara ca asta.

 5. Va fi, poate, o oarecare presiune a televiziunilor şi presei scrise, dar opinia publică lipseşte cu desăvîrşire, aşa că orice presiune din partea media va dispărea la următoarea glumiţă a lui Băsescu sau următoarea poşetă a Elenei Udrea.

 6. @LV
  da, stiu! aveti perfecta dreptate!


 7. mihai 4

  Azi noapte inca mai sapau dupa ei.Oricum erau dusi toti trei.Aici trebuie deschis dosar penal cu condamnarile de rigoare.


 8. felix

  Felicitari pt noua “fatza” a blogului! Cine sa-i traga la raspundere pe astia, domnule Serban? “Gura lor nu trebuie sa mananca si ea ceva”, vorba van gheliezului? Romania e tara in care mor cei mai multi oameni in accidente rutiere (cca 3000 / an), practic o comuna se sterge, anual, de pe harta, iar nesimtitul de berceanu (am vrut sa scriu animalul, dar am zis sa nu jignesc):)))))))) sustine, citez: “nu autostrazile sunt prioritatea in 2009″! Atunci ce mama ma-sii e prioritate in Romania? Iar cat priveste pe cei trei, Dumnezeu sa aibe sufletele lor in paza, sigur va veni un inspector de la Insp Ter de Munca si va spune ca s-a lucrat imprudent, ca nu s-au asigurat etc. Deh, erau niste bieti muncitori, nu? Ce-ar fi de facut pentru ca lumea asta sa se trezeasca odata? Pentru ca e limpede pentru toti, ca daca dispare basescu, dispare si mutantul numit pdl. Ca doar n-or fi cu totii nebuni sa voteze “alternativa boc” (ma si umfla rasul, numai gandindu-ma la cum i-or da astia onorul lui boc, pitulat pe dupa steag:))))))))))))))) Va doresc multa sanatate si poate ne-om zari cumva, candva…

 9. @Felix
  Cu siguranta ne vom intalni! Doar suntem de aceeasi parte a baricadei! Si, nu de acum!

 10. sara buna George si sa ai o duminica faina. desi postarea de fata nu ne prea lasa loc de distractie. atunci cand au intrat in politica si-au lasat constiinta la usa.

 11. @Codeus
  Buna, Cody! Ma bucur mult sa te revad. Sper ca totul e ok si vei reveni curand sa mai palavragim! Fara tine ma descurc greu si cu formatia noatra :)

 12. In moarte clinica pe “life support”( ca sa nu zici ca nu tin pasul cu moda… ;-)
  http://mariusmina.blogspot.com/2009/05/regele-e-in-moarte-clinica-pe-life.html

 13. @Marius
  esti bun! ce mai?! :)

 14. George, pe varza cu piper si alte mirdoneii ;-)

 15. @Marius
  ai idee ce se intampla cu Milut? I-am vazut pozele prin oras. Se insoara?

 16. oricum eu o sa fac parte din staful tehnic .nu ma urc pe scemna nici mort. )).uite acum duminica la Ogrezeni mai exerseaza la pocnit din degete.ok te las mai vorbim

 17. Din ce am urmărit eu la tv, berceanu a fost prezent prin… telefon, iritat, atât cât să dea bine… nimic nou în spaţiul mioritic. Şi-mi aduc aminte de toate accidentele din mină şi de mitomania pedelacheilor Băsescu, Frunzăverde, etc după tragedia de la Mina Anina, ca să dau un exemplu concret : ” o să facem, o să ”… credeţi că-şi mai aduc aminte ceva ? O da, ceva ani au tot chelit nişte păduri prin Caraş-Severin şi-un tartor ce dăduse-un tun de nişte miliarde e bine mersi, pretenari precum blaga să tye tot scoată chimeşă curată din toate necurăţiile mai rar, mda. Ăştia-s pedelacheii, şobolani, punctum.
  Revenind, despre unul din muncitorii decedaţi, deştepţii de la realitatea tv au aruncat din zbor ” venise din Giurgiu să muncească-n capitală, pentru o viaţă mai bună ”, în minutul următor, adio subiect, era mai interesant să ne spurce cu cârnaţii serviţi de Lenuş, no signal.
  Vorba me, care opinie publică, cu cin să pornim la luptă ? Parcă-s drogaţi, teleghidaţi şi-o să râdeţi, dar zău pare că s-a servit boborului ceva-n hrana cea de toate zilele, căci prea zace şi zace şi… vai steaua noastră de nu ne trezim.
  Dumnezeu să-i hodinească pe bieţii oameni, hrăneau guri, familii, ce vor fi uitate…
  Că pe băse-l doare-n chipiu şi pe Berceanu-n bască, ş.a.m.d.
  Duminică frumoasă !
  respecte şi preţuire,
  Sibilla

 18. @Sibilla
  nu-i lasam. suntem prea multi ca sa nu-i dovedim. :)

 19. Bănuiesc ca nu e un caz singular. Există, în general, o apetență a oamenilor politici din acest partid pentru lucrări de infrastructură. Mă întreb ce soartă va avea Berceanu, oare îl va lăsa Marele Șef în off-side, făcându-l unic responsabil de toate astea sau va mai fi protejat. Sau poate, până la urmă, se rezolvă toate-n familie.

 20. @Codrin Scutaru
  Va asigur ca nu este un caz singular. Daca mass-media noastra si-ar lua rolul in serios, ar trebui sa inceapa fiecare zi cu intrebari privind cazurile ramase nerezolvate si ingropate de … comisiile administrative si, uneori, chiar de justitie. Din pacate, mass-media are prioritati financiare inaintea celor profesionale. Eu doar in jurnalisti mai imi pun oarece sperante. Dar jurnalistii au sefi. Sefii au patroni …

Leave a Reply