George Serban

Mircea Geoana – singur(el) impotriva tuturor!

In PSD-ul domnului Mircea Geoana si al ministrilor sai, buni prieteni si parteneri la guvernare, se intampla ceva ciudat. Daca, intr-adevar, dl. Mircea Geoana va fi candidatul partidului la alegerile prezidentiale – adica PSD va comite, probabil, ultima sa greseala inainte de a se dizolva in ceva – ar fi de asteptat ca partidul, incepand cu militantii sai de marca, sa se aseze ca un scut in fata … prezidentiabilului pentru a-l feri de atacurile adversarilor.


Imi amintesc de reactiile militantilor PNL, PD sau ale PSD-ului condus de Ion Iliescu sau Adrian Nastase cand un adversar lansa un atac la adresa liderului. Reactia, cateodata, era chiar disproportionata pentru a minimiza, ridiculiza sau decredibiliza atacul adversarului politic.
Altfel spus, mai romantic, ataca unul si sareau sa-l apere zece pe cel atacat. Raportul era 1:10.
In cazul dmnului Geoana raportul s-a micsorat mult. Nu mai e zece, este patru dar invers, adica 4:1. Cu alte cuvinte, presedintele PSD este atacat de patru … aliati, nu adversari si este aparat de unul singur si acela este … el insusi. Colegii prezidentiabilului PSD, avand in vedere popularitatea acestuia in partid, cel mai probabil isi freaca mainile sau, eventual, rad in barba.
Despre ministri PSD nici nu poate fi vorba sa-si apere seful. Ei stau tremurand sa nu-l supere pe … contracandidat si sa-i dea afara de la guvernare inainte de a pune si ei ceva deoparte … in interesul tarii.
Saracu’ domn Geoana a obtinut ce si-a dorit … singur(el) impotriva tuturor!

ATACURILE:

basescu-despre-geoanageoana-impotriva-tuturorblaga-despre-geoanaREPLICA ZDROBITOARE A DLUI. MIRCEA GEOANA:

geoana-despre-blaga

Am aflat pe surse ca dupa aceasta replica, Vasile Blaga a fost nevoit sa consume doua cutii de xanax pentru a se calma.

No Responses to “Mircea Geoana – singur(el) impotriva tuturor!”

 1. N-ar fi mai bine comisar?

 2. @Lucia Verona
  S-ar putea dupa prezidentiale. sa i se ofere un post de comisar la sectia de politie de langa Cotroceni. Sa-i fie aproape, sa nu-l scape din ochi.

 3. :)

 4. E perfect pentru mine….
  Ii doresc succes lui Mircea Geoana pentru nominalizare.
  Si vom avea cel mai probabil Antonescu – Basescu – Geoana in primul tur.In turul doi, Antonescu – Basescu .

 5. @G. Tu poate uiţi ce a zis Băsescu, a zis că fără el, Geoană nu mai era azi preşedinte, că a băgat PSD-ul la guvernare. Depinde ce-i spune amicul lui de la Cotroceni, dar nu-i exclus să-l trimită la înaintare pe Năstase să-şi rupă gâtul cu Băsescu.

 6. @R Trebuie, asa cum spuneai si tu, sa vedem intai ce se intampla in PNL. Astept cu interes sa vad daca si listele de candidati pentru PE se vor face la fel cum s-au facut si listele de delegati la congres. Apoi mai vorbim. In ceea ce am scris aici nu este altceva decat mistoul pe care mi-l sugereaza cuplul Geoana-Boc.

 7. Nu schimb nimic, deocamdata. Magarii se vor face peste tot. iar aici, cu atat mai mult. In ce priveste persoana la care te referi, cunoscandu-l am niste rezerve. Mi-ai mai sugerat o schimbare la inceput. Aveam alte informatii si, din cate am vazut, s-au adeverit. Umplea ecranul.

 8. @G. Norica Nicolai, cap de listă în locul lui Renate? :shock:

 9. @G. Eu m-am lămurit de mult ce se întâmplă în PNL. Deja s-a întâmplat. Nu mai contează acolo decât un singur lucru: păstrarea identităţii partidului, reperul fiind Tăriceanu. În rest, un film de prost gust pe care l-am văzut de mai multe ori la PNŢCD.

 10. Roxana,

  profit de amabilitatea gazdei noastre.
  “Conform planului dinainte stabilit” urmează decimarea PNL-ului, împiedicată până acum de Tăriceanu. PSD-ul e în disoluţie, are forma unui precipitat: brânzoasă.
  Şi, pe acest eşafodaj, Băsescu va face ce va voi, ce guverne îşi va dori, cu atât cu mult cu cât are sprijin asigurat dinafară, garantat de acest împrumut sinucigaş. Şi nu există în ţara aceasta niciun bărbat politic şi nicio femeie suficinet de tare încât să nu clacheze la glumele lui de mitocan beat, care să îi opună.
  Sunt scârbită.

Leave a Reply