George Serban

NICOCHERA in PROSTITUTIO IN INTEGRUM – partea I a

M-a pasionat intotdeauna politica. Ca practicant dar si ca spectator. M-am intrebat mult timp, ca tanar spectator, daca interesul meu pentru politica vine cumva din afirmatia facuta obsesiv de cei din jurul meu cum ca … politica este cea mai mare curva. Desigur, adolescent fiind, nu-i de colo sa o privesti pe “cea mai mare curva”. Parea incitant si, ca urmare, mi-am dorit, din spectator, sa devin practicant.
Dezamagirea a fost mare, pe masura asteptarii.

Episodul comunist a fost irelevant pentru ca nu exista politica. Erau doar comenzi care trebuiau executate, pe negandite, fara comentarii.
Dupa caderea comunismului, politica si-a intrat in drepturi. Am fost prezent. Am creat, impreuna cu altii, un partid al carui presedinte am devenit si care a intrat in primul parlament ales democratic.
Dupa mai multe experiente, mai mult sau mai putin placute, am vazut politica asa cum era. Am reabilitat-o in propri-mi ochi.
POLITICA NU ESTE O CURVA! Politica este o profesie la fel ca oricare alta. La fel de onorabila. Politica este o profesie dedicata vietii oamenilor. Politica este o meserie care merita facuta cu pasiune, merita sa fie iubita. Si daca este iubita, Politica poate tulbura, poate alege pe cel mai bun, poate dezamagi. Politica, insa, nu inseala!
Cei care afirma ca POLITICA AR FI O CURVA sunt invinsii, amagitii care au asteptat de la ea altceva decat poate oferi o profesie. O fac curva, in egala masura, spectatorii si practicantii care nu i-au inteles menirea ei, in folosul oamenilor.
Eu am iubit si respect politica!
POLITICA ARE, INSA, O LEGATURA CU O PROFESIE MULT MAI VECHE.
CA SPATIU PROFESIONAL, POLITICA SE INTERSECTEAZA CU PROSTITUTIA. Punctele de intersectie sunt OAMENII.
Oamenii cu slabiciunile, cu defectele, cu ticalosiile lor si, nu in ultimul rand, cu prostia lor transforma POLITICA INTR-UN SPATIU “PROSTITUTIONAL”.
POLITICA NU A FOST SI NU POATE FI O CURVA. Cu “ajutorul” oamenilor SPATIUL POLITIC POATE DEVENI UN BORDEL.
In orice BORDEL exista NICOCHERA (matroana), FETITELE si CLIENTII.

Si, pentru ca ma intereseaza tema, am ales in aceasta postare MATROANA (nicochera). Dumneaei este aceea care raspunde de bunastarea stabilimentului. Are grija sa se simta bine CLIENTII care, pentru banii platiti, trebuie sa primeasca serviciile arvunite. Plata se face inainte, la vedere, sub ochii MATROANEI care isi face parte atat din tarif cat si din bonusul pe care il primesc FETITELE pentru calitatea serviciilor prestate. MATROANA (nicochera) are un sistem informativ, bine pus la punct, cu ajutorul caruia controleaza CLIENTII si FETITELE pentru a nu-i submina autoritatea, pentru a-i perpetua pozitia si pentru a nu fi inselata la sperturi, la spagi.
Politica romaneasca nu-i o curva.
SPATIUL PROFESIONAL AL POLITICII ROMANESC A FOST TRANSFORMAT INTR-UN IMENS BORDEL

IATA MATROANA (NICOCHERA)! IAT-O PE MAMAN!

15 Responses to “NICOCHERA in PROSTITUTIO IN INTEGRUM – partea I a”

 1. [...] Dan, Mirko, Jenică, Horia , Dramoleta, Dan, Florin, Florin, Lilick, Paratrăznetul, Zoe, Marius, George, Stropi de suflet, Gabriela, Sebra, Noaptea Iguanei, Alexandru, Geocer, Niciodată [...]


 2. Roxana I

  Ce mai faci?


 3. Roxana I

  De fapt, am văzut. Ningi.

 4. @Roxana
  Ma incapatanez sa cred ca se mai poate face ceva … Si ning :)


 5. robert horvath

  Domnule Serban
  Va doresc un Craciun fericit ! Cu aceasta ocazie vreau sa dau o veste buna tuturor.
  ANUNT SFARSITUL REGIMUL BASESCU !

  La prima vedere este o exagerare sau o licienta jurnalistica. Din fericire
  memoriul meu remis catre FBI , impinge lucrurile tocmai catre acest desnodamant.
  Clica este stransa la mantinela si nu are nici o posibilitate de scapare. Nu neg
  posibilitatea unor interferinte politice sau unor interese strategice de moment.
  Dar nu vad cine mai are nevoie de Basescu….cu atat mai putin cetatenii Romaniei
  Diplomatia americana este pragmatica si te intrebuinteaza atat cat au nevoie de tine….iar apoi a-ti dau un sut in fund, Acest sut al va lua un curand Basescu…din plin. An discutia cu consulul din New York am remarcat faptul ca lucrurile nu mai sunt in competenta mea. Sunt in schimb doua variante al desfasurarii evenimentelor. Basescu pleaca acuma singur cu sansa sa fie uitat sau daca nu scandalul devine monstru, avand canotatii internationale. In acest caz va trage dupa el intraga mafie a armamentului, serviciile si o mare parte a clasei politice, Basescu este un cal pierzator si nici macar serviciile secrete numai pariaza pe el. Am fost informat de guvernul Roman ca a transferat cazul Politiei ceeace este un semn bun. Oricum daca politia Romana nu reuseste sa-i puna de graba catusele o vor face altii politisti …vorbitori de engleza.
  Robert Horvath Deva New York. ziarist specializat in terorism si transport ilegal de arme

  GUVERNUL ROMANIEI
  Secretariatul General al Guvernului
  Directia Relatii Publice
  Domnule Director.
  Va multumesc pentru trimiterea ( memoriul meu remis serviciului american FBI) catre Inspectoratul General al politiei Romane. Mentionez trimiterea partii a doua a acestei sezirari
  in cursul saptamanii viitoare. Va urma partea treia cu desvaluiri ….confidentiale . Tot acest
  material va apare intr-o carte intitulata DOSARUL FBI BASESCU pe care intentionez sa o public
  la inceputul anului viitor. Cartea va cubrinde pe langa memoriul respectiv. interviuri, documente inedite , fotografii etc. Voi incepe sa public serializat fragmente din aceasta carte in media occidentala. Pregatesc un film pe aceasta tema. El va putea vizionat nu numai la televiziunile japoneze pe care le reprezint alaturi de sotia mea Kiyoko Horvath ci si la principalele televiziuni americane si europene. Voi publica in curand fragmente din aceasta carte de deosebit interes, pe ROBERT HORVATH BLOG. Voi posta pe acest blog pe langa memoriul mai sus mentionat si eventuala corespondenta cu dumneavoastra.
  Mentionez ca am avut o intalnire cu Consulul Romaniei la New York la initiativa acestuia, in cursul zilei de ieri. Am discutat probleme aferente memoriului meu si consecintele grave care le va avea pentrul regimul politic, actual din Romania.
  Cu stima
  Robert Horvath Presedinte DEVARTES FILM INTERNATIONAL NEW YORK TOKYO

  Secretariatul General al Guvernului
  Directia Relatii Publice
  NR.15D 15.
  Domnului HORVATH ROBERT
  Referitor la memoriul dumneavoastra, va facem cunoscut faptul ca a fost transmis, spre analiza si informare,
  INSPECTORATULUI GENERAL AL POLITIEI ROMANE.
  Cu stima DIRECTOR.

  MEMORIUL ROBERT HORVATH REMIS CATRE FBI !
  ATAC CRIMINAL BASESCU IMPOTRIVA SUA !

  DESCHIDETI ROBERT HORVATH DEVA BLOG


 6. robert horvath

  ..O VESTE EXTRAORDINARA SI UN CADOU DE CRACIUN PENTRU ROMANIA. CA URMARE A MEMORIULUI MEU CARE FBI TRAIAN BASESCU A FOST DEFERIT PROCURATURII PENTRU TERORISM SI TRANSPORT ILEGAL DE ARME !
  R O M Â N I A NESECRET MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI ŞI INTERNELOR Bucureşti Nr. 89.779 din 21.12.2010 Ex. nr. 1. INSPECTORATUL GENERAL AL POLIŢIEI ROMÂNE DIRECŢIA MANAGEMENT ORGANIZATORIC, STRATEGII
  ŞI RELAŢII CU PUBLICUL C ă t r e , Domnul HORVATH ROBERT
  kirostudio@yahoo*editat* Urmare memoriului adresat Guvernului României şi remis instituţiei noastre, vă aducem la cunoştinţă faptul că acesta, în conformitate cu prevederile art.61 din O.G. nr.27/2002, aprobată, cu modificări şi completări, prin Legea nr.233/2002, a fost înaintat Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, pentru analiză şi competentă soluţionare. Cu stimă, DIRECTOR, Comisar şef de poliţie PANTILIE ION Bucureşti, Str. Mihai Vodă nr. 6, sector 5 Tel./ Fax: 021/316.51.26, e-mail – cabinet@politiaromana*editat*

  MEMORIU SEZIZARE CATRE FBI :
  “CONFORM DOCTRINEI AMERICANE CEI CARE SPRIJINA TERORISMUL, AJUTA SAU ASCUND PE TERORISTI SUNT TERORISTI. VA ROG FOLOSTITI TRATATUL DE EXTRADARE CU ROMANIA SI CHEMATI PE PRESEDINTELE ROMANIEI SA DEA SOCOTEALA PENTRU ACTIVITATEA SA IN SPRIJINUL TERORISMULUI INTERNATIONAL. FAC ACEASTA CERERE IN CALITATE DE CETATEAN SUA SI DE ZIARIST DE INVESTIGATII SPECIALIZAT IN TERORISM SI TRAFIC ILEGAL DE ARMAMENT.\” Robert Horvath Deva Presedinte Deva Film International New York Tokyo. Cititi memoriul meu complect DESCHIZAND ROBERT HORVATH DEVA BLOG

 7. CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..
  Un angajat al TVR s-a aruncat de la balconul Parlamentului: “Aţi luat mâncarea de la copii!”
  S-a aruncat in gol din disperarea de a nu-si putea ajuta fiul autist
  CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND…..
  Ipocrita, panarama blondă din dotarea mârlanului de la Cotroceni, e interesată de cum dă pesticlă, de * politizare *, nicidecum de gradul de disperare , de insuportabilitate al românilor,al celor mulţi !
  Teatrul ieftin al duduii Udrea în faţa camerelor nu face decât să ne sporească scârba faţă de ipocrizia acestei impostoare! Atentă la gesturi, buchetul de flori şi poşeta pe care bag seama că nu le-a scăpat din mână din pricina * afectării *, Nutzi-emblema guvernării Băsescu, care să NU uităm a abandonat cu luni în urmă dosarul unui copilaş autist pe băncuţa unui parc , şi-a continuat de ale sale * îndeletniciri *, să dea telefoane.
  * AŢI LUAT MÂNCAREA DE LA COPII ! *
  * NE-AŢI UCIS VIITORUL *
  * LIBERTATE ! *
  PRESA INTERNAŢIONALĂ RELATEAZĂ, TVR-SLUGA băsescului şi a jagardelei sale ipocrite… ei bine TVR a apelat la calupuri de publicitate, apoi la scuze şi explicaţii, nimic demn, nimic în favoarea angajatului lor !
  De ipocrizie dă dovadă şi duduia Crişu :
  Pentru un părinte care află că are un copil cu autism este foarte important să depăşească şocul. Însă domnul Sobaru nu a reuşit să facă acest lucru, era foarte afectat. L-am cunoscut acum câţiva ani şi atunci mi-a părut labil psihic, un om care putea uşor să cadă într-o extremă”, spune, pentru romanialibera.ro, preşedintele Asociaţiei Naţionale pentru Copii şi Adulţi cu Autism (ANCAA), Georgeta Crişu.
  Dovada de * profesionalism * al duduii Crişu arată limpede că în România NU se acordănicio atenţie unui aspect extrem de important, cel mai important, anume: părintele unui copil autist depăşeşte şocul DACĂ e consiliat, ajutat, deoarece nu doar copilul autist trebuie să beneficieze de terapie ci ŞI părintele trebuie acompaniat cu maximă atenţie şi profesionalism ca să reuşească în demersurile ce decurg după stabilirea diagnosticului!!
  Duduia * terapeut * ar fi nimerita sa se ocupe de GUVERNUL BĂSESCU AUTIST ! PUNCT.
  BLESTEMAŢI FIE : BĂSESCU, NUTZI UDREA ,BOC !!!
  Potrivit colegilor din TVR, Sobaru are doi copii, iar unul dintre ei suferă de autism şi face terapie la un cabinet psihologic de patru ori pe săptămână, informeaza realitatea.net. Până de curând, spun colegii, tratamentul ar fi fost plătit din ajutorul primit de la stat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, însă prin intrarea în vigoare a noilor reglementări legislative Sobaru ar fi fost exclus de la aceste drepturi. Suma pe care Sobaru ar trebui să o plătească pentru tratamentul copilului său ar fi de 800 de lei pe săptămână, spun colegii.
  Colegii mai spun că Adrian Sobaru avea de plătit rate bancare şi că banii pe care îi câştigă nu sunt suficienţi şi pentru tratamentul copilului său.
  CNA, altă slugă a ticălosului dictator Băsescu, e chitit pe televiziunile care au difuzat imaginile incidentului, chipurile ca să protejeze minorii care minori oare nu trebuie să ştie cine sunt cei care i-au condamnat la sărăcie, le-au ciuruit părinţii şi le ucid bunicii, oare nu trebuie să ştie că mafia PDL le-a amanetat viitorul, că neruşinata blondă din dotarea Satanei de la Cotroceni a fost întotdeauna pusă deasupra intereselor copiilor românilor, oare nu trebuie să ştie că pentru copii guvernul premierului Băsescu NU are bani pentru copii în schimb are mereu pentru impertinenta Nutzi … ???
  TREZEŞTE-TE NAŢIE ROMÂNĂ!!!
  CÂŢI VOR MAI URMA , CÂŢI ŞI PÂNĂ CÂND , DOAMNE, PÂNĂ CÂND….
  RUŞINE NESIMŢIŢILOR INDIFERENŢI PROSTOCALII * PARLAMENTARI * !!!SĂ NU ÎI IERTE DUMNEZEU !! JAVRE ORDINARE LA ORDINUL JAVREI ORDINARE DE LA COTROCENI !!
  Basescu & Udrea , PDL, UDMR, Minoritatile Nationale si scursorile de la UNPR, va vom judeca si condamna, pentru : GENOCID , Subminarea premeditata a economiei si nu in ultmul rand pentru INALTA TRADARE !
  “Cum nu vii tu Tepes, Doamne/ Ca punand mana pe ei/ Sa-i imparti in doua cete/ In nebuni si in misei?….”
  ADRIAN SOBARU… NU este suferind psihic cum afirmă slugile Cotroceniului, NU ESTE ADEVĂRAT !!! E doar unul din părinţii, unul din românii disperaţi sătui de ticăloşiile gubernului Băsescu-Udrea-Boc! În situaţii asemănătoare acestui ROMÂN CARE A STRIGAT * LIBERTATE ! * ŞI PENTRU NOI mai sunt alte milioane!!
  DEŞTEAPTĂ-TE ROMÂNE !!!

 8. Sărbători fericite, George !

 9. Craciun fericit si fie ca Noul An sa va aduca sanatate, impliniri si bucurii!

 10. Craciun fericit, Stimate Domn ! Sper sa aveti parte de zile frumoase in perioada aceasta.

  http://www.alexandrumarin.ro/un-gand-de-craciun.html

 11. Crăciun fericit George.Împliniri şi bucurii măsurate cu grijă să ţină mereu.

 12. Să simţi bucuria sărbătorilor alături de cei dragi, sănătate şi un Crăciun fericit să ai!

 13. Crăciun Fericit ! :smile:

 14. Sărbători în Lumină, binecuvântate !
  http://www.youtube.com/watch?v=s7CIT-a7Q14

 15. LA MULTI ANI,SI SPE.R SA NU VA PIERDETI ILUZIILE

Leave a Reply