George Serban

Nu mai fac parte din Partidul National Liberal

… si din nici un alt partid.
Ieri, a inceput oficial campania electorala pentru alegerea unui deputat in colegiul nr. 6 din judetul Neamt.
Asa cum am decis, deoarece conducerea PNL nu a anuntat public ca nu sustine candidatura lui Liviu Harbuz, ma retrag din PNL. Nu pot fi de acord sa fac parte dintr-un partid care sustine candidatura unui om corupt, imoral, in afara tuturor exigentelor declarate in raport cu cei care guverneaza tara.
Romania are nevoie de o schimbare profunda, de o adevarata reforma a statului si a clasei politice.
Romania are nevoie de izolarea, in plan politic, a PD si a lui Traian Basescu si eliminarea acestora din viata politica.
Singurul proiect viabil pentru realizarea acestui obiectiv este USL care, insa, are nevoie de conducatori pe masura.
In afara oricarei formatiuni politice, sunt gata sa sprijin aceasta actiune politica. Atat in PSD, cat si in PNL sunt oameni capabili sa initieze si sa finalizeze proiecte pentru realizarea obiectivului USL. Pot sprijini oameni onesti si proiecte.
Pentru inceput, voi incerca sa fac cunoscute oamenilor din judetul Neamt motivele pentru care un om ca Liviu Harbuz nu trebuie sa ajunga in Parlamentul Romaniei.
Pot exista intrebari.
Daca nu va intra coruptul lui Ilie Sarbu, va intra coruptul lui Pinalti? Nu raspund intrebarilor idioate.
Crezi ca Harbuz e singurul de teapa asta? Nu, sunt sigur ca nu e singurul. Si pentru ca oamenii pun astfel de intrebari, fara sa faca nimic, tacuti in frica si lasitate, cei de teapa lui Harbuz vor fi tot mai multi.
Si crezi ca-i pasa cuiva ca pleci din PNL? Sunt sigur ca nu-i pasa nimanui. Acesta n-ar fi un motiv. Dar poate fi un motiv in plus.

11 Responses to “Nu mai fac parte din Partidul National Liberal”


 1. spedy

  Singurul neajuns pe care-l intalnesc zilnic este ca trebuie sa fii or cu aia ,aori cu ceilalti ,dar nu din motive care te privesc si pe tine sau care ,ar tine cont si de umila ta persoana altfel decat un amarat de vot ,optinut sau intentionat sa fie ,doar pentru a-si legityima nulitatea unul s-au altul ,vorba lui Eminescu i Imparat sii proletar -”nu slavindu-te pe tine ,lustruindu-se pe el “…

 2. Mă mândresc cu prieteni de suflet ca tine, George Şerban !!
  Şi vreau să ştii că Oameni ca tine îmi sunt MODEL !
  RESPECT !!!

 3. Regret!

 4. Cred ca din interiorul PNL ati fi putut sa faceti mai mult decat din exterior. Poate gresesc.
  Oricum pentru mine sunteti acelasi OM George Serban, OM in care am incredere.

 5. Nu ştiu ce să zic. Actuala construcţie politică presupune şi compromisuri…


 6. pastel

  USL a cistigat un corupt, pentru cit timp, a pierdut un om adevarat, corect. USL avea timp sa aleaga pe altcineva, fiindca atentionarile lui GS (si AN) au fost lansate de mult timp. Daca Crin Antonescu are o mica scuza de parteneriat, micutul “Titulescu” nu are nici-un fel de scuze. Precedentul odata creat va perpetua si-n curind vom asista si la alte cazuri de candidati rau famati.Intrevad situatii de dupa alegeri si doar una favorabila USL. Una, cea buna pt. USL, Harbuz sa cistige si sa se “pocaiasca”, sa se comporte exemplar. Celelalte care mai de care posibile, dezavantajoase USL-ului, printre care cistigarea alegerilor si trecerea in barca guvernantilor, ori pierderea alegerilor, provocind o mare ruptura in sinul aliantei si gindirii USL. Sa dea Domnul ca Harbuz sa se fi cumintit! Dar in curind va fi expus aprigilor dezvaluiri, critici ale puteri, putind ajunge in ziua alegerii, chiar si dupa, sa fie retinut precum senatorul Voicu. Un minus la adevar pt. USL. Indoiala ramine!

 7. Desi nu amestec lucrurile, voi aduce aici, ca un raspuns la comentarii ma vechi sau mai noi sau ca o completare la comentariile unor prieteni, aceasta postare de pe facebook. Imi apartine.

  ‎”TALIONUL” ROMANESC Conversand cu prietenii despre vremurile care sunt si care vor veni, despre neincrederea unora si despre deja cunoscutul “dosar Harbuz”, mi-am dat seama ca e posibil ca unii smecheri din opozitie sa se joace cu noi de-a “nu votati lichelele pe care vi le dam, mai stati o tura cu Basescu”. Ce-ar fi ca romanii sa le aplice aceeasi pedeapsa: “ne dati lichele sa votam, ce-ar fi sa mai stati voi o tura in opozitie”.
  Pariez pe romani, mai ales ca acest lucru deja se intampla si se regaseste in absenteismul mult prea mare al unui popor profund nemultumit dar satul sa aleaga “raul cel mai mic”.

 8. Alegerile de duminica pot fi un test care sa determine implozia coalitiei de la guvernare.
  Daca pleaca portocaliii inainte de vreme, Alianta USL ramane fara obiect si ar trebui ca in alegeri fiecare partid sa mearga pe cont propriu.
  Atunci vor intelege si radicalii liberali de cata incredere se bucura, singuri, in randul electoratului.

 9. @plano10, poate! In ceea ce ma priveste, nu ma intereseaza testele care folosesc lichele doar pentru ca PNL trebuie sa respecte o intelegere al carei pret daca este ca trebuie sa-si sustina reciproc lichelele, este o intelegere tampita. O alianta care se obliga sa-si sustina reciproc lichelele pentru a le baga in parlament, nu e o alianta ci o cardasie.


 10. nicole

  m-a deranjat foarte mult sa-l vad pe Antonescu amestecat in circ electoral cu fum “gratis” si topaieli. :(
  este nociva si sustinerea unor oameni care nu se potrivesc cu ideile “Romaniei bunului-simt”

 11. @nicole, regret si eu. Mi-am dorit foarte mult sa nu cada in ispita schimbarii “Romaniei nesimtirii lor” cu “Romania nesimtirii noastre” dar se pare ca m-am inselat. Nu are taria de a se opune unora din jurul lui iar pe cei care ii atrag atentia ii ignora ori ii indeparteaza. Crin a deschis era unui sir de compromisuri politice care pana la un punct au fost justificate de interesele tarii. Acum incepe sirul compromisurilor justificate de interesele personale ale unora sau altora. La gramada, nu se mai stie de care compromisuri sunt. “Interesul national” incepe sa aiba in gura noastra aceeasi rezonanta pe care o are in gura lui Gabriel Oprea. … De bun augur pentru ei, tragic pentu Romania.

Leave a Reply