George Serban

O ironizam! Dar Elena Udrea, fara galagie, face treaba mare!

O prietena, care lucreaza la Ministerul Turismului, mi-a transmis, discret, matrita pachetului publicitar care a costat un sac de bani si va aparea pe media, cat mai aproape de campania electorala prezidentiala, pentru a potenta rezultatele candidatului PD, oricare va fi acesta. Spotul principal pe care vi-l prezint mai jos trebuie sa apara in sezonul de vara si va raspunde in mare masura suspiciunilor in legatura cu scurgerea fondurilor imense impinse spre Ministerului Turismului.

FARA DISCUTIE, DACA LUCRURILE STAU ASA, CHIAR MERITA!

GRUPURI DE TINERI PD-isti VOR FI DETASATI PE LITORAL, PE BANII MINISTERULUI TURISMULUI, PENTRU A FREDONA NEINCETAT SLOGANUL CAMPANIEI GUVERNAMENTALE:

- “Udrea si tichetul ei ne fac vacanta de … doi lei!” -

Tichete de vacanta

No Responses to “O ironizam! Dar Elena Udrea, fara galagie, face treaba mare!”

 1. Daca ne vorbeam nu o nimeream asa…;-)

 2. @Marius
  … ¨oamenii destepti nu trebuie sa se vorbeasca ca sa se nimereasca¨ (George Serban) – scuza-ma! cateodata simt nevoia sa ma citez :)

 3. ;-) ..si tu?

 4. Uite de ce nu mă duc anul ăsta la mare…

 5. Daca in clipul de promovare se mentioneaza ceva si despre faptul ca turistii au ocazia sa se fotografieze cu ministrul turismului in tinuta lejera si foarte lejera, ba chiar ca o pot ruga pe aceasta sa fredoneze versurile celor de la Parazitii… ” vad rasaritul la Neptun, dupa primul fum…” , atunci va fi un succes de proportii! :)

 6. Marius … ma citez foarte des, doar cand nu am ce spune :) :)

 7. Hahaha! De doi lei, asa?

 8. @DSN
  interesant! voi incerca sa promovez ideile tale prin relatiile pe care le am la … a Cocosului :)

 9. @LV
  nu va inteleg! este atat de accesibil! cred ca in pretul ala ne putem lua si prietenii … :)

 10. Sa se duca Udrea cu prietenii ei! :lol:

 11. @Lilick
  … de ce esti conservatoare? refuzi promovarea noului?! eu cred ca autorul ideii a incercat acest fel de turism la el la birou. pare atat de familiarizat. era normal sa-i placa si doamnei ministru … :)

 12. @lilick
  la tarifele astea pot merge si somerii … protejati social de PD. am inteles ca se analizeaza problema somerilor pentru ca ei nu au birou :) nimic nu e perfect!

 13. Primesc şi pensionarii tichete de doi lei, voiam să zic, scuze, de vacanţă? Sau numai oamenii muncii de la oraşe şi sate?

 14. @LV
  scuze! a durat un pic pana m-am informat! intr-adevar se acorda pensionarilor dar nu tichete de vacanta ci 2 lei vechi, o prima transa din majorarea de 50% promisa de Boc si garantata public de Basescu. Gheorghe Pogea a spus ca daca nu vor fi bani la buget pentru pensionari, le da de la el … ce oameni doamna? ce caractere mari?! doar la Epicur am mai vazut asa ceva! :)

 15. Mulţumesc pentru informaţii! Deci eu, ca pensionară, nu va trebui să-i mulţumesc doamnei blonde, ci domnului Pogea. Ce bărbat bine… Sunteţi prieteni, nu-i aşa? Că prea vorbiţi frumos despre el:)

 16. @LV
  prieteni e mult spus dar incerc sa-l ajut si chiar am mai pregatit niste materiale pentru ANI.

 17. Ah, draga de ANI…

 18. Lucia ei cu marea noi pensionarii adică io si tu cu ..balnearele. Că acolo avem reducere. Asta cu condiţia să ştim da din coate la împărţirea beletelor de la casa de pensii. Şi de scăpăm cu bine de acolo nu ştiu cu m fi urmarea ca la Sărata Monteoru rişti să-ţi pice tavanul in cap la Felix îţi dă colegul de cameră in cap şi poliţia te amendează şi pă tine (no să fie paritate adică victima ia amendă cât atacatorul?!!!) la herculane ne prind ăştia in spirala nemuririi si te pomeni ca devenim veşnici şi nu-i bine. Ce-ar mai fi? cred ca mai bine stăm acasă Lucia e mai sănătos. George deci de ăla friend’s eşti cu Pogea să-l ajuţi să ajungă mai repede la răcoare. )))

 19. Asa voi face :)

 20. Nu cred că am să stau acasă… Mai bine undeva, la altă mare, într-un hotel cu multe stele, all inclusive…

 21. @LV
  nici o problema, nimic mai simplu. in tichetul de vacanta este inclus si un mouse. dintr-un click ajungeti oriunde.

 22. Si neaparat niste concursuri de tricouri ude cu participare de la Parlament si Guvern, si jurizare de la Cotroceni si de la Radu Mazare , ca am inteles ca se pricepe… :)

 23. DNS
  acum … si voi! la un tichet de … 2 lei, vreti si tricouri ude?! asteptati sa se desfiinteze impozitul forfetar si se vor da tichete “full options”. :)

 24. Uau! Deci nu all inclusive, ci mouse inclusive :) Ce original!

 25. ‘Neata George! :)

 26. de grăbit ce eram uite ce a ieşit. O să ajung să concurez o persoană la stâlcit limba română. ))) deci incă odată ‘Neaţa George

 27. @Codeus
  ‘Neata! Dupa cum vezi, nu-mi las prietenii la nevoie! :)

 28. mulţam de corectură macar pt alţii nu m-am facut de rahat. de tine nu mie ruşine ca doar suntem intre prieteni.)))

 29. Bună dimineaţa! Deşi după ceas nu mai e foarte dimineaţă… O zi frumoasă!

 30. Cred că mă voi apuca-n curând de… barbut, 6-6, pt cine va rosti ” dragă, Lenuş… ” şi 1-1 pt ” la revedere, Lenuş dragă… ”, sau ceva de genul. Trebuie să mă concentrez, să mai cuget, abia sunt la primele cafele…
  Despre DNA, ANI, draga de Curte de Conturi şi, recunosc, Cabinetul Primului ministru, ce să mai zic, am trimis, răspuns după 45 de zile pe mail, cică au trimis şi ei la MAI ( ?! ) şi de-atunci, linişte, linişte… adică nu se ” dau ” la pretenarii din teritoriu, cred. Să mă fi troznit pe vreo listă de terorişti de-ai turismului…. nu că n-ar fi-n stare dragii de ei , uf !
  Un sfârşit de săptămână bogat în zâmbete şi împliniri !
  Sibilla
  P.S. apare şi ” amazoana ” în clip şi ” herghelia ” sau numai ciorăpeii roz bombon ? Am şi eu o curiozitate, nah…

 31. @LV
  pentru cat imi place mie … somnul la gratar, o “buna dimineata!” este oricand binevenita! :)

 32. @Sibilla
  N-au avut atatia bani. In clip apare doar armasarul … asimetric :) Un fsarsit de saptamana linistit, cu ganduri bune! Neaparat!

 33. Somn la grătar? :) Eu în dimineaţa asta am preferat un păstrăv! De Schubert…

 34. @LV
  l-am vazut sau … l-am mancat, ca sa zic asa!

 35. @[D][S][N] uite poze cu elena udrea in tinuta sumara (cam cracita…)
  http://www.mcgogoo.ro/you-have-no-choice.html

 36. @G. Îi faci publicitate.

 37. Stiu fotografia, e veche si n’o avantajeaza decat pt anumite demersuri de care ma feresc sa vorbesc aici. :)

 38. @R M-am gandit la asta! Trag nadejde ca ceea ce spui tu – si este, in buna masura, adevarat – nu functioneaza intr-o lume atipica, dupa regulile cunoscute. Daca as fi eu “comunicatorul universal” – noroc ca nu sunt! – as promova un mesaj contrar tuturor regulilor. I-as culpabiliza electoratul. Intelegi? Si nu ma refer doar la ea.
  PS: E mai bine asa?

Leave a Reply