George Serban

Offff!

Liderul PSD, Victor Ponta:
“E o mare nedreptate ca Adrian Nastase sa fie haituit o viata intreaga de sistemul lui Traian Basescu”

Deocamdata, stim ca mai tarziu, la 20:00, domnul Victor Ponta, prim-ministru si presedinte al PSD (consecinta a faptului ca asa a vrut Adrian Nastase) va merge la Romania TV.

Ceea ce nu s-a anuntat inca dar va asigur eu ca asa va fi, domnul Victor Ponta, presedinte al PSD (consecinta a faptului ca asa a vrut Adrian Nastase), aflandu-se in emisiune la Romania TV, va … ofta.

Devenit presedinte al PSD, consecinta a faptului ca asa a vrut Adrian Nastase, domnul Victor Ponta, devenit prim-ministru pentru a guverna tara, calitate in care este principal initiator legislativ, sustinut de o majoritate parlamentara calificata de 19 luni si de o majoritate parlamentara exorbitanta de peste 12 luni, declara public ca … un cetatean al Romaniei, intamplator pe nume Adrian Nastase, este “haituit o viata intreaga de sistemul (judiciar – n.a.) lui Traian Basescu”

Intrebarea este: ce a facut prim-ministrul Romaniei, sustinut de o majoritate parlamentara exceptionala, cand dupa ENORM de multe erori judiciare (peste 10% – statistica oficiala) a constatat si a recunoscut public aceasta constatare ca un cetatean roman, intamplator pe nume Adrian Nastase, este haituit de un sistem judiciar corupt, adica subordonat politic lui Traian Basescu? Ce a facut, in afara faptului ca l-am vazut, in decurs de 19 luni, oftand de trei ori, de patru ori daca punem si oftatul care va avea loc peste fix 2 ore?

Daca tinem cont de faptul ca victima haituielii sistemului judiciar subordonat lui Traian Basescu (asa cum a declarat public prim-ministrul Ponta) nu este numai un cetatean al Romaniei, este chiar omul caruia ii datoreaza faptul ca dumnealui, domnul prim-ministru, nu a ramas un om de care sa fi auzit doar cativa vecini, atunci intrebarea mea ar trebui reformulata.

Cu siguranta, vom vedea multi membri marcanti ai PSD, in special din majoritatea parlamentara, oftand, ori de cate ori se vor gasi in fata unei camere de televiziune, iar peste niste luni, ovationandu-l in picioare pe Adrian Nastase, incercand sa-l convinga ca … sufleteste au fost alaturi de el.

Romania a devenit o tara foarte apasatoare, baltind de ipocrizie, in care cei mai de tumut sunt cei care, avand o putere politica cum n-a mai avut nimeni, vor sa fie … “sufleteste” alaturi de tine.

Leave a Reply