George Serban

Pai, nu e bine, domnule presedinte, parca noi v-am facut presedinte …

sigle partide_2008

Sub stindardul nostru liberal, si profitand de el, cu 8 ani in urma, un soi de PRESEDINTE le promitea romanilor ca vor trai bine. Azi, cand acelasi PRESEDINTE a devenit o epava, le spune romanilor ca acel “Sa traiti bine!” a fost … doar un salut.
Sub stindardul nostru liberal, si profitand de al, cu 8 ani in urma, un soi de PRESEDINTE, azi o epava umana si politica, le promitea romanilor ca va lupta impotriva coruptiei si, apoi, impreuna cu sleahta lui, s-au pus … pe furat.

“Pai, domnule PRESEDINTE, cand ati mintit … ca mintiti mai tot timpul, domnule PRESEDINTE?
Pai, e bine domnule PRESEDINTE? Ca parca noi liberalii v-am facut PRESEDINTE ca fara noi, din cateva termene la Inalta Curte de Casatie si Justitie, ati fi ajuns de mai spalati si azi tinetele prin celule, la Rahova, Jilava sau Poarta Alba …
Pai, nu e bine domnule PRESEDINTE, nu e bine …”

STIMATI COLEGI LIBERALI, NOI AM CONTRIBUIT, IN BUNA MASURA, LA ADUCEREA GUNOIULUI IN ROMANIA. NU CREDETI CA AR TREBUI SA NE IMPLICAM MAI MULT LA … CURATENIE? DE LA COTROCENI, IN JOS?

STIMATI COLEGI DIN USL, NU CREDETI CA NOI, OCUPAND CELE MAI INALTE POZITII IN ACEAST TARA, PRIVIM SI COMENTAM IN TIMP CE GUNOIUL LA CARE MA REFEREAM NE FACE ORDINE IN TARA NOASTRA, DINTR-O GHENA DE PE LA PIATA GALATI?

3 Responses to “Pai, nu e bine, domnule presedinte, parca noi v-am facut presedinte …”


  1. Doru Ciobanu

    Domnule G.Serban,pe saitul www roaep.ro/ro section.php sunt redate “listele electorale permanente”pe judete si pe tara,acestea au doua coloane:1)numar total de alegatori,2)alegatori cu cate de indentitate.Numarul alegatorilor cu carte de indentitate pe total tara este de 15 714 403.


  2. Iepurele de Martie

    Domnule G. Serban, imi scoateti din spam mesajul precedent? Multumesc!

  3. [...] ŞERBAN Pai, nu e bine, domnule presedinte, parca noi v-am facut presedinte …Boicotistului … i se pregateste ceva. I se intoarce [...]

Leave a Reply