George Serban

Participantilor la CLUBUL BLOGGERILOR LIBERALI

- 6 aprilie 2012 -

Stimati colegi liberali, inteleg ca ati luat decizia de a purta, astazi, un dialog cu dl. Sorin Frunzaverde, alaturi de colegul nostru liberalul Marcel Vela.
Citind postarea lui Vasi Baescu, inteleg intentia de a-i cere dlui. Sorin Frunzaverde sa raspunda la cateva intrebari, pentru a clarifica lucruri nespuse, la emisiunea de as

eara, de la Sinteza zilei.
In opinia mea, aseara, la Sinteza zilei, dl. Sorin Frunzaverde nu a spus nimic. Ba chiar, am avut impresia ca intrebarile puse de dl. Mihai Gadea, un talentat activist de partid, ar fi fost pregatite, dinainte, de interlocutorul sau. Nu ar fi o metoda de lucru noua in Partidul Democrat.
Cu atat mai mult, initiativa voastra mi se pare interesanta.
Ceea ce as dori sa va sugerez, stiind ca sunteti un fel de “nucleu dur” al liberalilor, membri sau nemembri ai PNL, in sensul onoarei si al demnitatii, ar fi sa clarificati urmatoarele aspecte.
1. Faptul ca dl. Frunzaverde “NU CREDE IN ECONOMIA DE PIATA LIBERALA, GENERATOARE DE CRIZA” este unul dintre motivele dorintei de a se alatura PNL, pentru a conolida dreapta, alaturi de Crin Antonescu? (videoclipul alaturat);
2. Credinta dlui. Frunzaverde ca “GUVERNUL BOC A TREBUIT SA REPARE GRESELILE GUVERNARII LIBERALE CONDUSE DE TARICEANU” (asa cum a declarat asear la Antena 3) l-a determinat sa se alature PNL?
3. Dorinta dlui. Frunzaverde de … “A TRECE MOTIUNEA DE CENZURA ASTFEL INCAT SA SE FORMEZE UN GUVERN PNL-PDL” (asa cum a declarat in emisiunea de la Antena 3) exprima dorinta dumnealui de a se rupe USL, inainte de alegerile parlamentare?
4. Convingerea dlui. Frunzaverde (videoclipul alaturat) potrivit careia “ODATA VENITA LA PUTERE, USL VA SPULBERA LEGISLATIA SI REALIZARILE GUVERNULUI BOC, PENTRU CARE MERITA FELICITAT”, este un motiv pentru care doreste sa se alature PNL si USL, sau spera sa se rupa USL pentru a nu … distruge “realizarile” guvernului Boc?
5. Si, in sfarsit, declaratia dlui. Frunzaverde, de la Conventia PD, potrivit careia principiul sfant dupa care se calauzeste (videoclipul alaturat) este “LOIALI PANA LA CAPAT” se refera la PD sau la PNL, se refera la domnia sa, ori la dl. Silviu Prigoana?
Si i-as mai adresa o intrebare dlui. Sorin Frunzaverde. Daca stie cumva care este intelesul cuvantului “CABOTIN”. Pana acum, eu il asociam cu Basescu.
Va multumesc, stimati colegi!

 

4 Responses to “Participantilor la CLUBUL BLOGGERILOR LIBERALI”

 1. Maestre, cum poti sustine ca Frunza verde asta nu a spus nimic in emisiunea respectiva? As aminti doar “albirea” lui Basescu, care a avut, sarmanul, cele mai bune intentii, dar conducerea partidului (PDL, EVIDENT) a facut greseli mari. !! . Nu ti se pare ca are un usor miros de “cal traian”?

 2. Deoarece ai aflat deja ca nu a mai venit, iar scuza a fost penibila, o sa postam maine toate intrebarile in cat mai multe locuri.

 3. Maestre, sper ca nu-ti cer prea mult daca te rog sa citesti http://www.augustinradescu.blogspot.com/2012/04/secretizarea-sau-cum-sa-i-prostim-pe.html. Sint curios sa aflu opinia unui om mult mai in tema decit mine cu privire la acest subiect.

 4. Poate reusiti sa-i convingeti pe toarasii de la Antene sa inceteze cu odele inchinate ayatollahului penal devenit porumbelul pacii PESTE NOAPTE !
  ” puţini ştiu că în spatele gardului colorat, unii făceau flotări, temenele, sărutau inelul împăratului sau erau obligaţi să bea votcă din pantof. Da, votcă din pantoful cu damf de transpiraţie. Unii ar putea spune că sunt fabulaţii scornite de frustraţi şi de adepţi ai zicalei: „După război, mulţi viteji se arată“. Însă sunt destui din cei care pot depune mărturie că au vomitat după ce au participat la astfel de reprezentaţii groteşti.
  Astăzi, în PDL Caraş-Severin se face curăţenia de primăvară. Unii şi-au luat boarfele şi au plecat. Nu de dragul Dreptei, Stângii sau ce s-o mai găsi prin politica românească. Au plecat oportuniştii şi au rămas cei care, declarativ, sunt hotărâţi să nu lase partidul să se ducă dracului într-un judeţ recunoscut pentru culoarea sa portocalie.
  Aş vrea să cred că după ce ani la rând au fost martori la astfel de scene desprinse dintr-un film de Nae Caranfil, Iancu Simion – Simi şi Nicuşor Vasilescu, sau oricare alţii vor conduce PDL Caraş-Severin, nu vor mai accepta să se mai întâmple cum se întâmpla, până nu demult, la chiolhanurile organizate sus în deal, la Camera de Comerţ şi Industrie. ”
  http://www.argument-cs.ro/content/o-cizm%C4%83-cu-votc%C4%83-v%C4%83-rog
  p.s.
  FRUNZAVERDE SI BORDUZ….. LASATI-MI TATAL IN PACE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Frunzaaaaaaaaa… ti-ar finu Borduz sa-ti hie !!!!!!
  Potoleste-l!!!!!!
  Daca isi mai pune lacheii din Valea Mare ( comuna Farliug ) sa-mi ameninte tatal cu incendierea si bataia, jur ca va impusc, bey Frunza si pe tine si pe Borduz !!!!!!! NU glumesc !!!!
  Lacheii sunt aceiasi care i-au mai adminisrat tatalui meu corectii pe motiv ca fiisa ( dumneamea ) e cam tare-n clanta, deci : Borduz, Ionel Dragoiescu, familia Vit ( Colici ).
  Apropo, bai Frunza, lacheii astia au prostul obicei sa tot aduca aminte de Vastag atunci cand ameninta….. si de niste nush ce miei si oi de pe la o stana din Dezesti, stii tu, miei din care serviti dupa partidele de vanatoare pe la Casa Farliugeana din Farliug…… potoleste-i !!!!!!
  http://m.jurnalul.ro/stiri/jurnalul-608336.html

Leave a Reply