George Serban

PD s-a decis! Videanu face campanie cu … verzii


Avand “reflexul mincinosului”, PD istii incearca sa … se acopere chiar si atunci cand fac ceva legal. I-au luat pe “verzi” cu ei ca sa nu se vada … verzisorii.

No Responses to “PD s-a decis! Videanu face campanie cu … verzii”

 1. Atat de mare sa fie disperarea ? :D

 2. @[D][S][N] :) ))) mare disperare! pe principiul capu’ face, capu’ trage … acum capu’ ii trage pe toti dupa el!

 3. Am auzit din surse autorizate ca marinelu’ e prin preajma lui 11%. La vot, deci.

 4. @Gabriela,
  crezi tu? La vot, oricum!

 5. Hai mai George ca nu mai pot de ras. Hahahah! Verzisorii conteaza! :))))

 6. @Lilick
  doar … verzii le-au mai ramas. S-ar putea sa-i intrebe cineva de unde atatia … verzi?


 7. Lulutza

  Or fi ei verzi, dar parca-s prea fanati, din toate …… de vedere! De la stinga la dreapta si de la dreapta la stinga. :lol:

 8. Niet. La ce buba să-ntrebăm, par egzamplă-n Twin Peakse-ul cărăşan de unde * verzişorii *, când ştim de mult timp şi… dijiaba…?
  Merg la vot, categoric NU Băsescu, pă sufletu meu zbuciumat că mai racolai neşte zbuciumaţi, fără * verzişori * şi zău presimt tai, tai băselu.
  respecte, George,
  Sibilla

 9. @Luluta, in lumea verzilor, doctrinele sunt fluide. Iar Videanu e specialist in trecerile de la stanga la dreapta.

 10. @Sibilla, nu taiem. Punem stampila pe … Jos Basescu :)


 11. codeus41

  Buna dimineata George. ultima zi de campanie la “rondul” 1, sa ne fie cu noroc

 12. @Cody, ´neata, prietene! Nu mai astept mare lucru de la ziua de azi. Doar ca auzind ca e zapada la munte, multi SF isti, si-au adus aminte ca vor schimbarea, se dau cu curu de pamant ca nu-l mai suporta pe Basesc dar vor s-o faca … cu mana noastra pentru ca ei n-au optiune. Nu ne ramane decat sa le spunem … ¨Baieti, petrecere frumoasa, fiti siguri ca ne vom ocupa! Dar sa nu va mire daca vazandu-va, vom schimba canalul scarbiti ca ne-ati lasat canalia pe cap. S-ar putea supara si Mogulul pe voi vazand ca va scade ratingul …¨

 13. Acum inteleg de ce afisele basescului foloseau verde si portocaliu. Si eu care credeam ca era beat cand a ales culorile :-)

 14. @ Alexandru Marin intreaga ¨doctrina¨ PD se bazeaza pe verde. Mult … verde sus, la varf, si multa foame si prostie jos, la baza.

 15. Sunt disperati george, sunt disperati! S-ar alia si cu dracu’ dar nici aia nu-l mai vor pe Basel! Doamne ajuta, sa scapam de el!

 16. @Nea Costache,
  tocmai am facut o actualizare. Am constatat, ieri seara, ca Stolojan … deja, nu mai era … Lucrurile se precipita! Nu mai are resurse. Se hraneste din jurul lui …

Leave a Reply