George Serban

Pe domn' Prigoana l-au dat la ziar dar e neinfricat, se duce la Buda! … iar de azi voteaza (!!!) Bugetul Romaniei!


Am postat cele de mai jos pentru ca - stirea a fost redata de mai multe surse media – merita sa analizam comportamentul celui care in criteriile de cautare ale ziarului a fost tintuit la “categoria”: Etnia Partidul Democrat Liberal. In primul rand, cum banuiam, in capul stimabilului este varza. Asta n-ar fi nimic daca n-ar si minti cu nerusinare. Sa-l fi inspirat mentorul? Sa o luam pe puncte:

1. dl Prigoana spune:  de la Etno Tv Magazin mi-am dat demisia in luna octombrie si era problema Cons de administratie. Cunosc specimenul, de aceea am precizat in toate documentele ca Stimabilul nu va putea invoca acest lucru pentru era administrator unic si, bineinteles, nu exista nici un consiliu de administratie. In al doilea rand – pentru asta am sesizat Parchetul General – dl. Prigoana nu avea dreptul sa omita calitatea de administrator din declaratia de interese decat dupa ce primea de la Of. Reg. Comertului a documentului care, prin publicitate, atesta pierderea calitatii de administrator

2. Cealalta firma despre care dl. Prigoana spune ca era in lichidare, este bine merci in stare de functionare – asa cum rezulta din documentul de la Of. Reg. Com. Ea, firma, are o singura problema – sediul expirat ceea ce, potrivit legii, nu o impiedica sa desfasoare acte de comert sub conducerea unicului administrator care este dl. Prigoana.

3. Faptul ca asteapta sa-l cheme Comisia in termen de 30 de zile dovedeste cata varza este in capul Stimabilului care habar nu are despre Constitutie, Regulamentul Camerei Deputatilor sau Legea nr. 96 adica Statutul parlamentarului care ii da mura in gura la art. 18 cum ar fi trebuit sa procedeze domnia sa daca era onest. Alea 30 de zile pe care le asteapta eroul lui Nenea Iancu au expirat pe la 30 ianuarie 2009 data la care si-a pierdut mandatul de deputat.

Ceea ce ma ingrijoreaza este altceva. In prezent, pe un fotoliu de parlamentar, sta un om care consecinta a indolentei, iresponsabilitatii si complicitatii unor colegi de partid si de Parlament, ridica mana, voteaza, participa la adoptarea unor legi, de astazi chiar a Bugetului Romaniei fara sa mai detina aceasta calitate. Sigur, la 70% majoritate parlamentara, n-are importanta. Dar daca echilibrul in Parlament ar fi fost cel din alti ani, o lege putea trece sau ar fi putut sa cada pentru 1 (un) vot. La fel, o motiune de cenzura. Va dat seama in ce tara traim?!

DOMN’  PRIGOANA BATE CAMPII CA DEOBICEI:

IATA  POZA

prigoana-cotidianul-1a
IATA TEXTUL

prigoana-cotidianul-2

No Responses to “Pe domn' Prigoana l-au dat la ziar dar e neinfricat, se duce la Buda! … iar de azi voteaza (!!!) Bugetul Romaniei!”

  1. E de bine dar sa se fereasca ;-) Gunoierul isi simte pozitia sociopatica amenintata, desi sceptic ma declar incantat .

  2. @Marius. Dai un “australian” dacă-l dă jos George? :)

  3. @Roxana
    Marius doarme ca un pui in plina criza… :-)

  4. @Roxana, dau o lada , de sud african ca e mai trendy ….

  5. @Marius & Roxana
    Voi beti pe blogul meu? :mrgreen:

Leave a Reply