George Serban

PENTRU CEI CARORA NU LE VINE SA CREADA. PENTRU CEI CARE NU INCETEAZA SA SE MINUNEZE

Da, exista si lideri de partid consecventi care isi impun, democratic si convingator, punctul de vedere; ai caror socrii “de cosmar” nu umbla cu cioara vopsita si care nu au dificultati in a-si asuma trecutul apropiat si nici pe cel mai indepartat.
Am facut acest comentariu, poate rautacios, – primul pe care il fac in legatura cu “conflictul” PSD-PNL – pentru ca tupeul devine inacceptabil.
Sa ai un socru care recunoaste ca pupa … “Cotrocenii”, cu trei luni inainte de alegeri, sa nu piarda un post in Executiv, intr-un Executiv care ne-a adus minunatie de acord cu FMI, sa faci tu insuti parte din acel Executiva si sa-ti permiti sa faci comentarii irationale despre un partid alaturi de care ar trebui sa lupti pentru oamenii acestei tari, imi pare un gest greu de calificat.
Acest lucru este, in egala masura, valabil atat pentru alti lideri de partid cat si pentru persoane din media a caror inteligenta si imaginatie nu le permit sa depaseasca intrebarile “furate” de la alti confrati.
Le-as sugera domnilor Crin Antonescu si Victor Ponta sa descopere telefonul mobil sau fix pentru ca televizorul, pentru politicieni, nu de putine ori, poate deveni o arma sinucigasa. Aceasta “dezbatere politica” incepe sa semene cu o miuta din spatele blocului, pentru competitori care nu au acces pe marile stadioane.

11 Responses to “PENTRU CEI CARORA NU LE VINE SA CREADA. PENTRU CEI CARE NU INCETEAZA SA SE MINUNEZE”


 1. codeus

  buna dimineata George. mama ce …apetenta ai la postari, in ultimul timp


 2. Toni

  George, “miuţă”? Asta ai vrut să spui, “miuţă”?
  Eşti sigur că ai pus “i”-ul la locul potrivit?!
  Eu… parcă nu sunt aşa de convins!
  Oricum, senzaţia mea e că a început o vânzoleală pentru pielea… hmmm… nu, pentru blana ursului.
  Ăla din pădure!
  Cineva ar trebui să le spună că, pentru asta, puştile trebuiesc îndreptate spre vânat!
  Nu că aş fi de acord cu vânătoarea!
  Doar în cazul animalelor turbate sau infestate, pe cale să declanşeze molime devastatoare pentru întregul habitat.
  Cum e cazul acum.
  Dacă a trecut de la ochi la ureche, e clar!
  Molima este iminentă.
  Aşa că: FOC!


 3. ROBERT HORVATH

  FURT DE 30 MILIOANE DE DOLARI LA ICR BASESCU-PATAOIEVICI
  Vice presedintele Partidului Conservator
  Stimata doamna Maria Grapini
Sunteti probabil singura persoana calificata de a intelege ramificatiile financiare
a productiei artistice, Biografia dumneavoastra extraordinara este un argument
in aceasta directie, In aceste zile am inceput un film numit ” THE GALLERIST “.
Este vorba de un eseu vizual despre proprietarii ( 14 la numar ) a galeriilor New York.
In cartierul Cheisea unde locuesc si am studioul de film se gasesc cel putin 300 de
galerii de arta. Stand la colt de strada am prietenii cu multi artisti si galeristi.
Dupa parerea lor si a mea ICR din jurul lumii reuseste sa fure din banii publici anual cel putin 6.000.000$ anual. Raportat la bugetul anual de 19 miliane de euro, de la venire la conducere a gastii lui Patapievici – Basescu ( Presedinte de onoare si de fapt ) sau furat in jur de treizeci miliane de dolari cel putin.
Fara sa intru in detalii o sa ma opresc la ICR New York, director Corina Suteu,
Desi detine o galerie de vis cu doua uriase vitrine de sticla ce dau in stada locat in
cartierul diplomatic al metropolei, la colt de stada cu cladirea ONU si o sala de spectacole, toate actiunile institutului timp de sase ani sunt tinute la galerii si sali private. Deci o expozitie in loc sa coste zero costa intre 40.000 si 60.000 pe saptamana. FURTUL ESTE EVIDENT BANII FIIND INPARTITI INTRE MAFIA ICR
SI PROPRIETARUL GALERIEI DE UNDE SE INCHIRIAZA SPATIUL.
Pe langa studioul de fim am impreuna cu sotia mea Kiyoko o reprezentanta artistica, Reprezint artisti Japonezi in SUA si americani in tara ” soarelui rasare ”
Deci sunt de specialitate si stiu ce vorbesc……. ICR este o organizatie mafiota bine unsa si extrem de subtila care profitand de umbrela presedintelui a reusit int-un timp relativ scurt sa dea cea mai mare lovitura financiara din istoria Romaniei moderne,
In concluzia acestor randuri sugerez o ancheta condusa de dumneavoastra un om de specialitate , respectat atat de prieteni si inamici.
Sunt convins ca o COMISIE GRAPINI, va da mult asteptatul semnal, ca vremea hotilor de drumul mare si a coruptiei generalizate se apropie de sfarsit.
  Robert Horvath DEVA Cineast New York
  http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

  Maria Grapini says:
  August 5, 2010 at 12:06 pm
  Stimate domnule Horvath,
  Va multumesc pentru incredere si pentru informatii. Dupa 16 august cind ma intorc din concediu voi face o scrisoare deschisa catre guvern si Parlament prin care voi solicita verificarea ICR. In mod normal, daca informatiile date de dumneavoastra sunt facute publice institutiile statului abilitate pe probleme specifice ar trebui sa se autosesesizeze.
  Eu lupt pentru o Romanie normala, nu pretind una ideala pentru ca stiu ca nu exista sistem ideal. Dar atunci cind vezi risipa, hotia, furtul pe fata, nu poti ramine indiferent. Sunt cetatean de buna credinta, muncesc cinstit in tara mea si nu pot accepta sa se continue imbogatirea prin furt cu consecinte grave asupra populatiei din ce in ce mai sarace.
  Cu stima,
  Maria Grapini
  Vice Presedinte Partidului Conservator


 4. ion iofciu

  Indoiala constructiva, pe de alta parte, este chestionarea inteligenta si examinarea impartiala, dreapta. Cei care cultiva aceasta atitudine nu prejudiciaza niciodata o idee. Nici nu vor accepta ca valide opiniile nefondate ale altora. Ei sunt deschisi si isi fundamenteaza concluziile in urma testelor obiective. Ei cauta de fapt sa verifice acele concluzii prin experienta proprie.
  Aceasta este apropierea potrivita de adevar.”
  Paramahansa Yogananda

  Pata…cum? Noi avem demult, pusa pata pe el! Este acel fizician ratat care se ocupa de sex-simbolistica nationala ? Ne ocupam si de el .

 5. @Cody, seara buna! mi-am terminat experimentul :)

 6. @Toni, miuta, nu-mi permit nici sa gandesc asa ceva :)


 7. Toni

  Eu pot, George… Pot…
  În altă ordine de idei…
  Unde ai publicat rezultatele studiului?!
  Sunt accesabile?!


 8. Toni

  OK, am găsit… Am avut eu o perioadă mai aglomerată…
  Great work!


 9. codeus

  buna dimineata George

 10. @Buna dimineata, Cody!


 11. robert horvath

  TRAIAN BASESCU INVINUIT OFICIAL DE INSELACIUNE, FRAUDA SI SPALARE DE BANI( 30.000.000$ furati din bani publici )
 Ambasada Romaniei Washingthon
1607 – 23rd Street NW, Washington DC 20008
 Domnule Ambasador Adrian Verita
  Romania se afla pe locul al saptelea in clasamentul mondial al tarilor in care se spala bani cu II5 miliarde dolari depasind cu mult Marea Britanie care spala doar 69 de miliarde. Cu exceptiile de rigoare clasa politica este involvata in infractiuni de inselaciune, delapidare, evaziune fiscala si spalare de bani.
  Administratia Prezidentiala a anuntat ca sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii va avea loc luni, la Palatul Cotroceni si va fi condusa de presedintele Romaniei, Traian Basescu.Cu acest prilej se va decide si asupra Strategiei nationale de prevenire si combatere a spalarii banilor si finantarii terorismului. Culmea este ca insas Presedintele Roman
conduce o retea de crima organizata specializata in spalare de bani prin ICR, o intreprindere a statului . Sub umbrela activitatilor artistice si de promovarea
imaginii Romaniei in lume, acest grup infractional a fraudat statul cu uriasa suma de 30.000.000 $.
Probabil ca cazul cel mai usor de probat este deschiderea in SUA a unei companii fictive, Este vorba de deschiderea unei institutii fatoma care exista numai pe hartie. Milionele de dolari alocati ” Institutului de studii post comuniste ” Maryland, din bugetul ICR intrand direct in buzunatele a patru gansteri Tismaneanu , Basescu , Patapievici, MIhaes. Culmea este ca niciodata nimeni nu sa interesat daca acest instititut exista, are vreo activitate si unde se duc banii timp de multi ani de zile. Deschideti http://www.inform.umd.edu/EdRes/Research/inner/lecture.html sau CSPCS Maryland

  Domnule Ambasador
Sunteti responsabil pentru toate intreprinderile statului roman ,inclusiv ICR care actioneaza pe teritiriul Statelor Unite si cum sunt cheltuiti banii publici. In consecita aveti posibilitatea de a deschide o investigatie sau a ascunde grupul infractional.
Conspiratia in acest caz de o gravitate exceptionala poate sa va garanteze inchisoare pe termen lung, chiar pe viata.

  Mentionez ca m-am adresat dl Dan Voiculescu Vice Presedintele Senatului Roman cerand o ancheta parlamentara in acest caz extraordinar. Atasez documentul. .http://devanewyork.blogspot.com/2010/08/traian-basescu-seful-unei-agenturi-de_04.html
  Va rog confirmati primirea acestui memoriu oficial si numar de inregistrare.
  Robert Horvath Deva ziarist de invetigatie SUA
  Documente in dosarul ICR:
 http://devanewyork.blogspot.com/
 http://www.devagallery.com/

Leave a Reply