George Serban

Pentru toti prietenii mei, Mos Nicolae vine diseara

UPDATE: Cat de motivat trebuie sa fii pentru a sta 4 ore la coada, la sectia de vot speciala? Exista doua posibilitati. Cineva care uraste ca mine si e dispus sa stea si 14 ore doar pentru a schimba ceva in tara asta. Sau, altcineva, care, daca nu duce dovada ca a votat, nu-si ia banul.

Oricum, votantii celor doi candidati, se pot clasifica usor. Votantii lui Geoana sunt cei care merg sa voteze. Votantii lui Basescu sunt cei care merg la vot si cei care nu merg la vot.

Cum spuneam, pentru toti prietenii mei, Mos Nicolae vine diseara! Daca am fost cuminti ne aduce cadouri frumoase. Daca nu, vine cu sacul gol, cu dracul tinut de urechi si ni-l slobozeste pe horn, in sobe sau, pentru cei cu termoficare, vi-l expediaza sub forma de factura cu efigia lui Pogea, adica fiul lui dracu. Asa ca, fiti cuminti si mergeti la vot!

Tuturor celor care se simt … :) vinovati, astazi, dar n-am cum sa-i ghicesc, le spun “La multi ani!”, le doresc zile frumoase, bucurii si impliniri!

Iar pentru Sibilla, un buchet de flori si un La multi ani! de Mos Nicolae.

20 Responses to “Pentru toti prietenii mei, Mos Nicolae vine diseara”

 1. George…
  Ţie, prieten drag, prieten de suflet, OM BUN, cu respect, mult drag :
  http://www.youtube.com/watch?v=iMHcOot03vU
  Doamne Ajută-i pe Români !
  http://www.youtube.com/watch?v=WZ5IiiY5p8U
  La Mulţi Ani, tuturor Sărbătoriţilor !
  http://carmenpitaca.files.wordpress.com/2008/12/mos1.jpg
  Sibilla

 2. Concret, în ultimele 48 de ore s-au făcut presiuni crîncene asupra unor institute de sondare care fac exit-polluri în ziua alegerilor pentru ca acestea să îl dea în față pe Traian Băsescu la orele 21,00, fie și numai cu un procent. CSOP se știe deja că va face acest lucru, în datele pe care le va difuza la televiziunea de casă a lui Băsescu, B1TV, și se poartă negocieri aprinse, în continuare, cu institutul CURS, pentru a face același lucru la TVR. CCSB, fiind al familiei Voiculescu, rezistă cu brio la presiuni, dar nu e clar ce jocuri va face INSOMAR-ul lui Vîntu, considerat marele trădător din tabăra Geoană. Dacă și acesta se prinde în horă, situația se complică dramatic. (Ca un banal exemplu, reamintim că, pe 19 noiembrie, cu 3 zile înaintea primului tur, un sondaj al CSOP comandat de B1TV îl dădea pe Băsescu la 37% și pe Geoană la 10 procente în urmă).

 3. Să sperăm că vom primi darul pe care ni-l dorim!

 4. @Lucia, sa fim cuminti :)

 5. Si lui Klaus Johannis La Multi Ani! :)) Hai la vot! Sa le-o tragem peste bot! :P

 6. S.O.S ROMANIA S.O.S
  BASESCU PREGATESTE O LOVITURA SE STAT DE TIP FASCIST
  DEPARTAMENTUL DE STAT ATENTIONEAZA PE 6 DECEMBRIE :
  SE PREVAD IN ZILE URMATOARE MANIFESTARI SI TULBURARI SEMNIFICATIVE .
  “The Department of State advises U.S. citizens to to exercise caution when traveling in Romania. American visitors to Romania may encounter large street demonstrations in urban areas which could involve significant unrest. They should avoid areas where such demonstrations are in progress and, in particular, refrain from attempts to photograph the demonstrations.”
  OPERATIA SIGILUL
  SERVICILE SECRETE TREBUE SA SE APERE DEMOCRATIA ROMANA.
Mai multi ofiteri al Serviciului Extern mau contactat laNew York. M-au rugat in calitate de ziarist de investigatii si cetatean USA sa anunt autoritatile americane in legatura cu un plan de actiune extrem de periculos numit codificat SIGILUL. Ei au reliefat faptul ca majoritatea specialistilor sunt alaturi de principile democratiei si impotriva faptului ca serviiciile au fost transformate intr-un instrument politic.
  FAPTUL CA LA DEZBATEREA CU GEOANA BASESCU SA REFERIT IN TERMENI DEROGATORII LA ADRESA PRESEDINTELUI OBAMA NU A TRCUT NEOBSERVATA. VICE PRESEDINTELE BIDEN A CERUT EXPICATII SI A DECLARAT ” NU VOM ACCEPTA UN NOU MILOSEVICI IN BALCANI A AJUNS UNUL ”
  AMBASADORUL USA LA BUCURESTI A CERUT O INTREVEDERE CU PRESEDINTELE BASESCU . CEREREA A FOST RESPINSA.
  S.O.S
  CERETI AJUTORUL AMERICAN
  DEMOCRATIA ROMANA IN PERICOL!
 MAINE VA FI PREA TARZIU
 . SE PREGATESTE O LOVITURA DE STAT DE TIP FASCIST. REZULTATUL ALEGERILOR VA FI CONTESTAT. .USA ARE DATORIA MORALA DE A AJUTA ROMANIA . DEMOCRATIA ROMANA ESTE IN PERICOL.
Robert Horvath CINEAST USA http://devanewyork.blogspot.com/ http://www.devagallery.com/
  TRIMITETI MESAJE CATRE AMBASADA PRIN FAX ( NU E-MAIL ) CU MENTIUNEA URGENT – CONFIDENTIAL
SCRIETI IN LIMBA ENGLEZA
  ATENTIE
  IN CAZUL IN CARE IN CARE SE INCEARCA O OCUPAREA PIETII UNIVERSITATI
  CREIATI UN DOCUMENT SCRISOARE ADRESAT PRESEDINTELUI OBAMA CERAND APARAREA DEMOCRATIEI ROMANESTI. REMITETI DOCUMENTUL
  AMBASADORULUI AMERICAN.


 7. codeus41

  Buna dimineata George, si a venit ziua cea mare. peste o ora voi vota


 8. theodora0303

  Buna dimineata Domnule Serban

 9. @Cody, buna dimineata! De acum, incolo, nu ne mai ramane decat sa spunem si sa gandim ca Dumnezeu ne va ajuta si pe noi si aceasta tara in care vrem sa traim

 10. @Theodora, buna dimineata si nu uita, exista doua optiuni: pentru Geoana sau contra lui Basescu!

 11. Am primit, în avans, o maşină de tuns, iar acum merg la vot, pentru partea a doua a cadoului.

 12. @Lilick, daca Alianta asta va functiona – si trebuie sa functioneze! – atunci Neamtul va fi prim-ministru fie ca licheaua va fi la Jilava, fie ca va fi la Cotroceni. Asa ca, La multi ani! viitorului prim-ministru!

 13. @Vania, atentie votam schimbarea lui, nu a noastra! Desi, poate, ar trebui … Eu nu ma tund, mi-e teama sa nu-mi schimb optiunile


 14. theodora0303

  Fara grija domnule Serban, toata famila mea stie aceste optiuni. :)
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/06/hai-ca-se-poate-%E2%80%93-hai-la-vot/
  Sa auzim de bine!


 15. matilda

  Eu am votat pentru şi împotrivă ! Un gest mic de ziua dlui Johannis. Pentru că mi-e greu să mă deplasez pînă la Sibiu să-i fac toate urările de bine, prefer ca la anul să-l pot felicita la Palatul Victoria.
  A venit moşul la MM , sau n-a fost cuminţică ?

 16. @matilda, felicitari! La MM a venit Mosul, mai de criza, dar a venit. Acum, stau cuminte si-l adtept si eu. Ma uit la televizor si nu pot crede ca vad imagini din Romania.

 17. IN ATENTIA AMBASADORULUI SUA IN ROMANIA
  Ambassador Mark H. Gitenstein
  PIATA UNIVERSITATII CENTRUL UNEI LOVITURI DE STAT FASCISTE
S.O.S ROMANIA S.O.S

  ACEST MESAJ CIRCULA PE STRAZILE BUCURESTIULUI !
  MANIFEST CATRE POPORUL ROMAN
JOS CU DICTATURA MOGULILOR
VREM ALEGERI ADEVARATE !
VENITI IN PIATA UNIVERSITATII !
Organizatiile Pietei Universitatii saluta REALEGEREA PRESEDINTELUI Traian Basescu in fruntea statului. Salutam totodata decizia presedintelui Basescu de institutionalizare a dialogului direct cu romanii prin intermediul Pietei Universitatii. Predesedintele Basescu este primul personaj al lumii politice care da prioritatea cuvenita ideii de instanta morala a Pietei Universitatii.
Este o revansa a discursului moral asupra celui politicianist. In acelasi timp discursul prezidential amorseaza o mutatie importanta: Piata Universitatii este un simbol referential, a carui semnificatie depaseste cadrul pur istoric.
Traian Basescu a recuperat astfel semnificatiile multiple, individuale si colective, imaginare sau ideologice, care se întretes în textura unica a fenomenului Pietei Universitatii.
Actul asumarii de catre Traian Basescu a mesajului Pietei Universitatii este pragul restaurarii institutionale a principiilor Pietei Universitatii si a intelesului sacrificiului generatiei anilor ‘90. In contextul actual societatea romaneasca are nevoie nu numai de o recuperare a afirmatiilor Pietei Universitatii dar si de o edificare concreta a acestora.
Acuzam! Campania impotriva lui Traian Basescu si esecul moral al detractorilor sai
JOS CU GEAONA- ILIESCU-ANTONESCU !
Tinerii participanti la insurectia anticomunista din Decembrie 1989 reocupatI Centrul simbolic al Romaniei, Piata Universitatii. Aici s-a cantat si s-a strigat “vom muri si vom fi liberi”. Aici chiar s-a murit. Aici s-a dat jertfa pentru adevar, aici s-a facut greva foamei, si s-au cerut “lucruri simple”: fara comunisti si agenti rusi in fruntea tarii.
  OCUPATI DIN NOU PIATA UNIVERSITATII!
Piata Universitatii a fost un moment crucial în viata Romaniei, o manifestare a demnitatii romanesti si a dorintei fierbinti de eliberare pentru totdeauna de comunism. Dupa reprimarea sangeroasa a Pietei Universitatii, mortii si ranitii Mineriadei s-au adaugat mortilor si victimelor Revolutiei.
  JOS ALEGERILE FRAUDATE APARATI PE PRESEDINTELE VOSTRU AL ROMANILOR TRAIAN BASESCU !
  comsemneaza
Robert Horvath ziarist USA http://devanewyork.blogspot.com/
http://www.devagallery.com/

 18. Eu cred că Moşu’ ne va aduce un cadou frumos :)


 19. pastel

  Matinal, cu urarile pentru Nico. Si deasemenea cu asteptarile pt. Mos Nicolae. Am reusit sa mai ajung si eu linga calculator la aceasta ora (fata de ora 10, dimineata), ca sa regasesc pe Robert Horvat.
  Ma minunez si ma rog Domnului sa se insele. La vot, ca si alti cunoscuti de-ai mei, am votat impotriva lui TB, cu toata indirjirea. Astept pe Mos sa-mi faca o surpriza placuta.
  Va urez sanatate si o cupa de sampanie la ceas de victorie!

 20. @pastel, mi-e teama ca vom avea probleme mari!

Leave a Reply