George Serban

Popularismul – doctrina si … semantemul (partea I-a si un pic)

ALEGATIE
Tot felul de smecheri portocalii, avand cursul scurt de diversionism, invatat la F.F. sau in familie, au lansat zvonul ca Partidul National Liberal ar sustine in Parlamentul European, dominat vremelnic de … popularism, alegerea pastorului László Tőkés in functia de vicepresedinte al PE.
Trebuie sa recunosc ca exista si prieteni liberali care, cu buna-credinta, mai pot crede asemenea baliverne.
Prin urmare, pentru a clarifica definitiv aceasta chestiune, sa ascultam cu atentie cea mai autorizata voce care poate exprima pozitia oficiala a PNL.

Trebuie sa clarific, insa, si o problema personala care ma distanteaza de Crin.
Desi, lipseste din inregistrarea mea, Crin a declarat ca vrea sa trimita o scrisoare … capului statului. Eu, aflandu-ma in plin proces de cercetare aprofundata a raportului dialectic dintre … popularism si semantemul sau, nu pot fi de acord ca presedintele partidului meu sa se adreseze, fie si in scris, lui … capul statului.
Pai, draga Crin, … scuza-ma! … domnule presedinte, popularismul conduce, momentan, Romania. In mod logic, capul statului este insusi el, semantemul. Chiar si asemanarea fizica il distinge …
In calitatea mea de membru al Partidului National Liberal, iti interzic sa stai de vorba cu … semantemul! Sa fie clar!

19 Responses to “Popularismul – doctrina si … semantemul (partea I-a si un pic)”


 1. lucia

  Asteptam explicatii de la Renate.
  In privinta semantemului lui Zeus,eu cred ,ca soarta sa este hotarata doar de ampula lui Vater.Restul…adiere.

 2. @Lucia, ce mai? A lamurit-o Crin. Atat, doar, ca nu-i permit sa coboare de la nivelul lui la un dialog cu … semantemul :)


 3. matilda

  Semantemul trebuie tăiat de la rădăcină !


 4. lucia

  @Matilda
  Am auzit ca Ciomu a reprimit dreptul de practica…


 5. lucia

  sau o gasim pe Lorenna Bobitt..

 6. @lucia, matilda are dreptate dar dintii nu sunt siguri. Briciul e ca lumea.


 7. pastel

  Justificarea Dnei Renate Weber pentru sustinerea lui Tokes este fragila.
  Rosia Montana, dupa parerea mea, trebuie sa ramina mostenire romanilor neexploatata, cum vra basescu si acolitii sai. Valoarea acestui patrimoniu este inestimabila in situatia de azi. Exploatarea ce asteapta sa fie legalizata, aduce mai multe pierderi decit cistiguri. Valorile imediate si le insusesc altii, prin asa zisa creare de locuri de munca se ispiteste si se uzeaza de starea economica dificila, pentru a ascunde “crima adevarata a naturii”, a mediului, a pierderilor de vieti omenesti, a faunei.
  Dar de la afirmatiile d-lui Tokes despre combaterea exploatarii cu cianuri a Rosiei Montana pina la sustinerea lui intr-un post in care usor ar ataca granitele Romaniei, unde lesne ar sustine separatia maghiarimii si alipirii ei Ungariei mari, asa cum a mai facut-o, balanta oricarui roman de buna credinta inclina pentru stoparea ascensiunii lui Tokes. El nu are ginduri curate fata de romani, urmareste altceva. Puterea astazi la conducere este inconstienta, fiindca tinind de interesele personale ajuta astfel de oameni ostili Romaniei.
  Cine garanteaza ca o promisiune este respectata? Avem atitea exemple. Tokes de ce ar fi altfel? Citi oameni dedicati credintei urmaresc preamarirea?

 8. @pastel, de acord! Eu cred ca este vorba de un gest politic pentru ca fiind propus de … “popularisti” care au majoritatea in PE va fi, oricum, ales. De aceea partidele nationale si democrate din Romania trebuie sa se opuna. Un partid ca PD condus de un om, Basescu, care oricand ar putea fi acuzat de inalta tradare de o Justitie romaneasca si nu subordonata politic, este normal sa-si urmeze ayatolahul chiar impotriva intereselor nationale.

 9. Go, Crin! Go!
  Am avut deja un mic preambul la treaba asta, cu Renata, sau mai precis cu absenţa ei.
  Păi ori îl fuck pe bastard ori nu!
  Restul “e” cuvinte…
  Cum ar fi capul la statu’ lu’ peşte!
  Care e!

 10. buna dimineata George

 11. @Cody, buna dimineata! Ne vedem mai tarziu. Pregateste si tu piscina … asa cum o fi


 12. robert horvath

  INTELEGERE SECRETA BASESCU -BEN LADEN !
  PRESEDINTELE SUA ORDONEAZA DESTABILIZAREA REGIMULUI BASESCU !
  Acum doua saptamani a aparut pe masa de lucru a presedintelui Obama un raport
  extraordinar. In el se vorbeste de documente capturate de americani si de altii in diferite colturi de lume Afganistan, Irak, Pakistan, Irak. Liban. Documentele in araba reliefeaza faptul ca exista o intelegere secreta intre serviciile romanest, (din ordinul Presedintelui Romaniei Traian Basescu )si fiecare organizatie terorista in parte. Intelegerea a fost “parafata” de ofiteri superiori ARABI, ramasi in serviciile secrete romanesti depe vremea lui Ceausescu. Desi intelegerile difera de la organizatie la alta, ideia de baza este urmatoare. TERORISTII ARABI SUNT ELIBERATI SI EXPULZATI DIN ROMANIA PE 15 ANI IN SCHIMBUL PROMISIUNII DE A NU ORGANIZA ACTIUNI TERORISTE PE TERITORIUL ROMANIE,
  In acest fel au fost eliberati unii din cei mai importanti teroristi Al QUEDA aflati la conducerea organizatiei. Sursele MAE vorbesc de expulzarea 2043 de “cetateni arabi” doar in cursul anului trecut. Se merge atat de departe incat romani atrasi in mrejele idiologiei islamice se bucura de acelasi privilegiu. Cu alte cuvinte Romania este printre putinele tari din lume unde celulele teroriste activeaza nestingherite, si dupa un filaj de un an doi sunt eliberati, fiind gata sa aduca moarte si distrugere in alte parti de lume ,preferabil SUA sI Europa Occidentala.
  Pentruca aceste fapte reale depasesc orice limita a credibilului invit scepticii sa deschida una din cele mai importante reviste americane specializate si sa citeasca articolul Arab Terrorists In Romania http://www.globalpolitician.com/21265-romania

  Purtătorul de cuvânt al Secret Serviciului Român de Informaţii (SRI) a declarat că membrii unei celule de terorişti al-Qaeda au fost expulzaţi din ţară, şi a interzis să intre România în următorii 15 de ani. Această operaţiune a avut loc după doi ani de supraveghere a acestei celule.

  Membrii grupului au venit în România în calitate de studenţi. Scopul lor a fost să atragă musulmanii arabi sau de a deveni atentatori sinucigaşi, luptători jihad sau să sprijine în orice alt mod a ideologiei Al Qaeda.
  Liderul celulei AL QUEDA era un cetăţean saudit, Musaab Ahmed Mohamed Mujalli, antrenat într-o tabără teroriste afgane în ’90……..   Unii dintre cele mai cunoscuti oamenilor de afaceri arabi din România sunt acuzati de finanţare a activităţilor teroriste în Gaza, Cisiordania, Liban şi Irak “. Despre intelegerea BASESCU – AL QUEDA au aparut informatii in urmatoarele publicatii.The Wall Street Journal, The Washington Times, World Security Network (WSN), World Press, Yemen Times .
  Pe linga documentele descrise pe masa lui Obama apare un document terminal pentru Basescu si regimul sau. Iata un raport CIA : Cazul cel mai uluitor este cel al timisoreanului Ioan Lesch. Acesta intentiona sa-si lase autoturismul intr-un loc aglomerat din Timisoara, sa-l inchida ermetic si apoi sa dea drumul gazului din butelii. . Explozia, ar fi provocat un adevarat carnagiu..” Pe parcursul monitorizarii, au fost obtinute date privind intentiile lui Lesch Florin Ioan de a comite atentate teroriste impotriva unor baze militare americane infiintate in Romania, Iata ce declara Traian Basescu.“Sa nu credeti ca suntem la prima situatie in care ar exista la unii cetateni, in mod deosebit straini, tentatia de a evalua posibilitatile organizarii unor atentate pe teritoriul Romaniei. Practica noastra este: la suspiciune, expulzare si mai discutam peste 15 ani”, a declarat Basescu.
  Mentionand in incheiere faptul ca Basescu a eliberat echipa de rezerva a atentatului de la 9/11, nu ramane decat sa intelegem ordinul de destabilizare a lui Basescu ordonat servicilor americane.

  Robert Horvath Ziarist de investigatie SUA
  Corespondenta speciala pentru Nipon Press si Exploziv News

  http://devanewyork.blogspot.com/
  http://www.devagallery.com/

 13. Maestre, ce zici de “Legea telecasniciei”?

 14. @Augustin, nu suna rau deloc

 15. @Plano10 excelenta prezentare. Felicitari!
  @Tuturor, merita sa vizitati si sa vedeti ce prezentare a facut Plano10 Bisericii de la Ursani

 16. George dupa ce ati plecat am facut un masaj la valuri, oau a fost super )))

 17. @Cody, in piscina? Si pe mine nu m-ai lasat sa-mi racoresc fierbintelile.

 18. valurile nu le arat la toata lumea )))), sunt pentru uz personal ))))

Leave a Reply