George Serban

Presedintele Emil Constantinescu

Domnule Presedinte Emil Constantinescu, va doresc sanatate, energie, sa fiti, si in continuare, de folos Romaniei!
LA MULTI ANI!

No Responses to “Presedintele Emil Constantinescu”


 1. mihai 4

  Il pretuiesc enorm.E unul dintre reperele mele.Mai stiu ca are doi copii foarte reusiti,cu studii peafara pe care Vadim ia improscat la greu in anii 99-2000 bagandui fortat in afacerea tigareta.Totodata il consider ca fiind de departe cel mai bun presedinte pe care Romania la avut pana-n prezent.Urmatorul, sper ca va fi Crin.Il mai apreciez pentru decenta de care da dovada de fiecare data,dar si pentru verticalitatea sa.La multi ani,Emil!


 2. Bogdan

  La Multi Ani, domnule Presedinte!

 3. A, azi e ziua lui? La mulţi ani!

 4. Ma alatur si eu prietenului George in a-i ura un sincer la multi ani Presedintelui Emil constantinescu!


 5. codeus41

  Buna dimineata George

 6. @Cody, buna dimineata!

 7. Nici nu mai conteaza ca e Emil Constantinescu, e in primul rand un fost sef de stat si merita un La multi ani!Cu atat mai mult cu cat a fost si un mare OM de stat.

 8. @teonegura
  Nu am cum sa nu fiu subiectiv in ceea ce-l priveste pe domnul Presedinte Emil Constantinescu pentru ca, o perioada, am lucrat alaturi de domnia sa. De aceea, pentru a exclude componenta subiectiva, pot intari afirmatia ta spunand ca dupa 1989, Romania a avut doi presedinti, Ion Iliescu si Emil Constantinescu, si o eroare, Traian Basescu.

 9. Sunt absolut de acord cu tine, George si te felicit pentru asumarea acestui raspuns. Mai sper si c-a venit momentul sa mai avem un presedinte. Ce Dumnezeu?…

 10. @teonegura
  Sustin! Ce Dumnezeu, nu suntem ultimii oameni ai Europei?!

Leave a Reply