George Serban

Prietenilor mei de la Antena 3!

antena-3Doamnelor, domnilor, mai copii, televizorul meu, intr-un mod total condamnabil, sta aproape 24 de ore zilnic deschis pe Antena 3. Acasa si la birou. Plec de pe Antena 3 doar daca aflu ca o persoana care ma intereseaza participa la o emisiune pe alt post. In rest, cum spuneam, pe Antena 3 …


De aceea cred ca am si drepturi! Ma simt, intr-un fel, actionar alaturi de Mogulul vostru. Nu vreau sa scriu nimic despre nemultumirile mele ca … actionar. O voi face cu alt prilej! Acum vreau doar sa va relatez pe scurt ce probleme imi creati in preocuparile mele de socializare.
Incerc sa fiu amabil cu cei din jurul meu. Imi salut vecinii si, invariabil, ii intreb ce mai fac, cum se simt si alte amabilitati. Toti par prietenosi cu mine. O doamna mai in varsta, un pic fudula, sta cu televizorul pe Antena 3, ca si mine dar cu sonorul la maximum. Astazi, coborand spre iesire, o intalnesc. Nu apuc sa o salut ca imi taie vorba …
- Domnule Serban, ati auzit ce lucru ingrozitor s-a intamplat?
- Nu, doamna, ce s-a intamplat? … (desi amabil, nu prea aveam chef de conversatie)
- Au spus acum, la televizor, la Antena 3, ca Printul de Monaco a fost arestat stiti … cu coruptia asta din fotbalul romanesc.
- Doamna, nu ati inteles bine! Este imposibil, omul nu are nici o legatura cu fotbalul si e seful unui stat …
- Domnule, degeaba va uitati la televizor! … si intra in casa, intorcandu-mi spatele si trantind usa.
Plec amarat ca am ratat un nou prilej de socializare. Incerc sa-mi reamintesc ce naiba a fost la Antena 3 cand eu ma imbracam si ma pregateam sa cobor. Nimic deosebit! Este vorba despre stilul zapacifiant in care Antena 3 si-a propus sa ne tina in permanent contact cu stirile fierbinti. Nu stiu cine masoara temperatura stirilor de la cate scaune a avut Traian Basescu pana la cugetarile tembele ale lui Gigi Becali dar, bineinteles, fara a neglija probleme reale ale tarii si ale romanilor. Daca n-ar fi asa, daca nu as auzi comentarii obiective, evaluari documentate si inteligente, nu as sta toata ziua pe Antena 3. Imi pare excesiva maniera de a chema oameni importanti care chiar au ce spune ca, apoi, acestia sa plece umiliti pentru ca nu au apucat sa spuna decat trei fraze si alea intrerupte de nevoia Antenei 3 de a ne pune in contact “live” cu inepti ajunsi in puscarie sau pe inalte fotolii in administratia statului. Eu nu voi suferi niciodata daca voi asculta ineptiile unui tembel sau gogosile, deja dovedite, ale unui important om politic intr-un scurt calup de stiri, coerent si prezentat la momentul potrivit. Faceti asa si cu siguranta va voi indragi si mai mult!
In ceea ce o priveste pe vecina mea, nu va faceti griji, o lamuresc eu cum sta treaba cu Printul de Monaco!

No Responses to “Prietenilor mei de la Antena 3!”

  1. Şi cum a fost, de fapt, l-au arestat sau nu? Eu sunt cam “ruptă” de ştirile fierbinţi şi breiching niuzurile din ţară în acest moment. Am văzut la Buble ceva cu Prinţul Albert de Monaco şi un răţoi, dar n-am aprofundat ştirea… :)

  2. @Lucia Verona
    Nu l-au arestat, este bine merci! Dar stilul celor de la Antena 3, intreruperea lui Graur care comenta arestarea lui Penescu de la Pitesti peste imaginea Printului de Monaco care crestea pe ecran in timp ce Graur vorbea, intrerupt apoi, bineinteles, m-a naucit si pe mine pentru o clipa :)

  3. M-aţi liniştit! :)

  4. De asemenea .. si eu stau tot pe antena3 aproape toata ziua .. Insa pe http://antena3.ro/live.php

Leave a Reply