George Serban

“Prigoana” impotriva portocaliilor

Subalternii lui Basescu, de la Parchetul general si de la DNA, sectiile politice ale PD, par sa fii declansat o adevarata prigoana impotriva “elementelor corupte” din PD. Toti “saltatii”, retinutii si arestatii, din ultimul an, au culoare politica. Sunt portocalii. Nici rosii, nici galbeni, nici verzi. Doar portocalii

Risca Basescu sa lase … “romanii” lui sa creada ca doar portocalimea este atat de corupta? Mai ales ca cei … prigoniti se joaca cu banii de mult timp?

As observa ca cei “saltati” de SS-ul Partidului Democrt nu sunt nici prea mici, incat culoarea politica sa treaca neobservata, dar nici prea mari – des, ar fi cu nemiluita – incat sa se apropie prea mult de camarila lui Basescu.
S-a gandit cineva ca aceasta “prigoana” impotriva “elementelor corupte” din PD ar putea constitui o actiune calculata, premeditata de Basescu, pentru a pregati o stare de spirit, daca nu favorabila, macar redusa la tacere, pentru momentul in care va da “adevarata lovitura” Opozitiei? Cand ii va aresta, fie si pe termen limitat, doar cat sa-i termine politic, pe adevaratii sai adversari, fara ca cineva sa poata spune ca este o actiune politica, deghizata in straie justitiare …

One Response to ““Prigoana” impotriva portocaliilor”

  1. Da, eu m-am gandit … sper ca s-au gandit si liderii opozitiei …. de terminat politic nici nu se pune problema … si ma gandesc la cine stiti dumneavoastra cine …. omul acela nu poate fi scos din lupta … poate fi daramat dar se va ridica … si sper ca atunci cand o sa vina vremea sa nu ii ierte…. atunci o sa fie si victoria mea … asa cum am resimtit ca pe un esec personal pierderea acelor alegeri.

Leave a Reply