George Serban

Programul "prima casa" a inceput in …


STRADA MIHAILEANU
Mihaileanu

DAR LUCRURILE NU VOR RAMANE ASA PENTRU CA:

No Responses to “Programul "prima casa" a inceput in …”


 1. mihai 4

  Am comentat ceva la Marius.Plec sa dau cu piciorul in minge.Ma intorc la 12.30 noaptea.Vorbim.


 2. atreides

  hahaha! Great!

 3. @atreides
  made by Me! for my friends!


 4. codeus41

  ‘Neata George. ei ochii care nu se vad se uita )))

 5. @Cody
  Aseara discutam despre tine la cenaclu :) iti simtim lipsa

 6. Bună dimineaţa! Am dormit cam mult… Acum am găsit mesajul.

 7. @LV
  Buna dimineata! A aparut Cody!

 8. G, te-ai uitat aseara la Sinteza Zilei? ;-)

 9. @Marius
  da, Marius! te referi la ceva anume? :)

 10. Da, ti-am promovat sloganul

 11. @Marius
  hai zi-mi ca n-am prins faza! :)

 12. Sa vad daca pot sa preiau si sa iti trimit pe email


 13. Pastel

  Domnule, G.S,

  Poate ca CTP are dreptate. Diagnosticul de bolnavi psihic este intemeiat. Depinde de gradul de imbolnavire, de clipa sau momentul bolii, in care trebuie sa iei si decizii care privesc si pe altii.
  Eu acum par sa fiu unul dintre bolnavi. Presedintele a spus:
  … de la presedinte pina la “cel mai neimportant om”… Intelegera mea poate fi ca sint excluse persoanele “presedinte” si ” … CEL MAI NEIMPORTANT OM…”. In armata am primit un ordin, foarte explicit: “De la mine in jos, toata lumea culcat” (Ordinul comandantului – colonel, era pt. toti cei din unitate – generali,alti ofiteri cu grade inalte si soldati). Acest ordin era explicit … de la mine in jos… insa dl presedinte nu face precizari, parca si mimica sa il tradeaza, este un pic retinut, cu privirea parca ratacita, indreptata inspre podea, pamint, si nu in ochii asistentei, parca se stia vinovat (si era dar nu se stia de toti), cind face afirmatia cu justitia. Iar prin “extindere” la “cel mai neimportant OM” justitia ar fi numai pentru “IMPORTANTI”. Eu, bolnav, un pic, ma simt aparat, nefiind un OM important. Alaturi de presedinte si de “neimportanti”. Ma credeti? In ce categorie vom mai fi clasificati, poate in caste sociale,fiecare cu justitia ei!? Pentruca presedintele a mai facut clasificari… si are destui sustinatori (parca 30%?)”un pic bolnavi”. Ajuta-l Doamne sa coboare, ca se loveste (daca n-o fi lovit deja) la inaltime la cap, si-l doare…
  Salutari de cititor.

 14. @Pastel
  Imi place comentariul! Mi-am amintit doua lucruri. Primul, Bonaparte le spunea soldatilor … ¨victoriile sunt ale noastre, infrangerile sunt ale mele!¨ … La prima infrangere, soldatii lui nu l-au lasat singur! Pe de alta parte imi trec prin minte numele, figurile multor ofiteri pe care i-am cunoscut. In toata lumea, corpul ofiterilor este o casta greu de ¨cucerit¨ … Ma intreb, cum or suporta rusinea si umilinta unui astfel de ¨conducator suprem¨ … cu fes?!

Leave a Reply