George Serban

Prostia zilei! Autor: contabilul-sef al Romaniei dl. Gheorghe Pogea

Gheorghe Pogea: “… Intotdeauna, o indecizie este mai proasta decat o decizie proasta ”
Mugur Isarescu l-a privit indelung! Fara sa vreau, gandul ma duce la …

Nicolae Vacaroiu: “ … Suntem singura tara din jurul nostru

Updated on T10th :) Adica ar trebui sa intelegem astfel.

Dl. Gheorghe Pogea se afla la marginea trotuarului. Stopul este verde pentru pietoni dar masinile, desi au stopul rosu, circula incalcand, evident, regulamentul.
Dl. Gheorge Pogea, in loc sa astepte sa vada ce se intampla, dumnealui, pe motiv ca o indecizie este mai proasta decat o decizie proasta, decide sa traverseze, printre masini, adica … sa ia o decizie proasta. Doar, spune dumnealui … intotdeauna o decizie proasta este mai buna decat o indecizie, nu?
Ii uram domnului Gheorghe Pogea sa ajunga teafar pe celalalt trotuar dar sa lase, totusi, bugetul Romaniei cuiva care are alta filozofie.

UPDATE:

Mi se atrage atentia pe mesaje. Aseara eram obosit si n-am “simtit-o”. Recitind-o dimineata parca n-as lasa-o sa scape “…bugetul elaborat nu este un buget de criza ci un ”buget potrivit! (Vorbeste “marmura” din el. “Finanta” n-are cum ca nu e … legat la ea. Ce inseamna un specialist in tehnologia materialelor!:roll: Ce dracu’ ne trebuia noua un finantist la … Finante care sa nu ia decizii proaste in locul mizerabilei indecizii. Nici nu vreau sa ma gandesc!)

No Responses to “Prostia zilei! Autor: contabilul-sef al Romaniei dl. Gheorghe Pogea”


 1. gala

  Mda… Oare crezi ca m-ar putea suspecta cineva de sadism,daca as propune ca “testul” din link-ul de mai jos, sa fie facut cu conducatorii de azi ai Romaniei si cu un excavatorist mai putin experimentat?!?… :lol:

  http://www.youtube.com/watch?v=cuWSxFWv3Fo&feature=PlayList&p=90B11A4FAB246D32&playnext=1&index=11


 2. Mihaela

  Ti-as propune completarea titlului, daca-mi permiti: ”Prostiile zilei! Autor: contabilul-sef al Romaniei dl. Gheorghe Pogea:
  Pe langa cea ”surprinsa”, de tine, o alta, ”editata” tot alaturi de Guvernatorul Bancii Nationale, este si aceea ca bugetul elaborat nu este un buget de criza ci un ”buget potrivit”! Potrivit cu ce sau cu cine?
  Si ma mai intreb care este masura potrivirii?! Masura sefului aparent sau direct?! Am inteles ca masura bugetului sefului direct a fost marita anul acesta!

 3. George, :lol:

Leave a Reply