George Serban

Purjare … ideologica!

DEFINITIE:   A PURJÁ, purjez, vb. I. Tranz. A curăța o instalație de impurități sau de reziduuri cu ajutorul unui curent de apă sub presiune. – Din fr. purger.
Sursa: DEX  27 Apr 2004
12577124493698349369_bautura

Unul dintre punctele tari ale PD este … ideologia, doctrina. Coerenta, mesaje scurte si clare, exprimate in procente, rezonabile dar … cu doua cifre.

Doctrina este, insa, toxica, nociva, pentru promotori. Substanta doctrinei este densa si se depune cate putin la fiecare promotor. De aceea, pentru a putea avea o propagare fluida, cat mai rapida, doctrina trebuie periodic … purjata din punct de vedere ideologic.

La Timisoara, portocalii au suferit o incarcare deoctrinara foarte intensa ceea ce a facut necesara purjarea. Obiectivul aparatului a surprins acest moment, atat de important pentru tinerii portocalii.

 (foto de la Ioska Buble; o restitui dupa ce termina baietii)

No Responses to “Purjare … ideologica!”


 1. atreides

  Demential! :)

 2. Nici o problema, dupa caderea marelui carmaci, pupincuristii si aplaudacii lui, vor incerca sa paraseasca corabia PDL-ului ce se scufunda, incercand sa urce in cea care va fi desemnata de alegatori, nava amiral! Ideal ar fi ca cei de pe nava amiral sa-i arunce peste bord pe primii!

 3. @Nea Costache, dupa alegerile prezidentiale va ramane un partid de 6-7%

 4. George, nu exagera, cred că va avea aproape 10 la sută :)

 5. Cred că era de la bere totuşi.Eu n-am văzut nici unul treaz pe acolo.

 6. @sebra
  Ai incredere in mine! Am ochiul format. Ideologia PD (asa-zisa … populara) prezinta simptome foarte asemanatoare cu diureticele cum sunt: berea, pepenele verde, gogosile lui basescu, cafeaua etc.

 7. Păi şi ideologia aia cu ce se susţine? Nu cu bere ? :))

 8. @sebra
  Rareori cu bere. Cel mai des, cu gogosi. Din pacate sunt foarte diuretice iar unele chiar purgative. De regula, se stie, simpatizantii PD vin la intalnirile cu Base blindati cu pampersi. In zonele in care sunt intruniri electorale, farmaciile se golesc de pampersi … Dar daca oamenii sunt fericiti?!

Leave a Reply