George Serban

Raspunsul domnului Sergiu Andon care ma redirectioneaza spre … Buda!

Iata, mai jos, textul raspunsului pe care l-am primit de la dl. deputat Sergiu Andon, un om pe care eu nu voi inceta sa-l respect.
Raspunsul se refera la declinarea competentei comisiei de validare, sunt convins ca stie mai bine decat mine.
Raspunsul precizeaza ca, avand in vedere evocarea unei relatii personale precum si tonul colocvial, nu poate fi redirectionata catre Comisia Juridica in aceasta forma. Atunci, ma intreb de ce i-a dat numar raspunsului la scrisoarea mea?
Oricum, nu ma asteptam sa … redirectioneze scrisoarea mea ci, dimpotriva, sa dezvolte dumnealui analiza.
In ceea ce priveste caracterul ¨dubitativ¨ al informatiilor preluate de pe paginile oficiale ale unor institutii de stat, chiar nu mai inteleg nimic.
Simpatia si respectul pe care le am pentru fostul ziarist Sergiu Andon, astazi un bun avocat si un cel putin la fel de bun parlamentar, sunt mult mai presus decat posibile aranjamente ale lui Silviu Prigoana.
Oricum, m-am adresat si domnisoarei deputat Alina Gorghiu din Comisia de abuzuri.
A ma adresa presedintelui Comisiei juridice, colegul de partid si amicului dlui. Prigoana este ca si cum as expedia totul la … Buda
Mai vedem ce spun si alte institutii. Iar daca Bahmuteanca nu se mai paruieste cu Zavoranca, cum am auzit ca au facut la Capatos iar dl. Prigoana in momente de liniste isi face un pic de … ordine prin hartii, lucrurile se pot aranja de la sine.

……………………………………………………………………

Nr.944/25.2.5.3

02.02.2009

                             Domnului GEORGE ŞERBAN

            Stimate Domnule Şerban,

Vă mulţumesc pentru scrisoare şi încrederea acordată. Amintirea relaţiei şi rezolvării din anul 1990 m-a emoţionat, desigur. Sper ca viaţa şi activitatea mea să fi înscris cât mai multe asemenea fapte. De asemenea, doresc să reacţionez similar şi în alte împrejurări pe care mi le-aţi semnala.

În cazul acum sesizat, vă rog să corectaţi puţin traiectoria. Demersul ce v-a îndemnat să-mi scrieţi nu este de competenţa Comisiei de validări, ci a Comisiei Juridice de Disciplină şi Imunităţi a Camerei Deputaţilor, Comisie din care nu fac parte în actuala legislatură (sunt secretarul Comisiei pentru apărarea drepturilor omului). Comisia de validări examinează numai dosarele electorale şi, după depunerea jurământului, îşi încetează competenţa în legătură cu deputaţii, rămânând constituită numai pentru eventuale noi mandate rezultate după alegeri parţiale.

Interpretez caracterul mai colocvial şi cu evocări personale ale mesajului Dvs. ca fiind al unei scrisori personale, nepotrivit a fi reorientată. Dacă vă menţineţi punctul de vedere şi vă completaţi informaţiile (prezentate până acum dubitativ), veţi putea accesa Comisia juridică tot pe calea mesageriei electronice.

   Cu stimă,

Leave a Reply