George Serban

Republica Infractionala Romania

Cum se numeste o tara care si-a ales ca presedinte un infractor? Un infractor dovedit de parchet! Cum se numeste o tara al carei presedinte-infractor redevine presedinte prin infractiuni inimaginabile. Infractiuni savarsite pe fata, cu sprijinul activistilor unui partid politic, unii dintre acestia incadrati in cele mai importante institutii ale statului. Aceasta tara nu se poate numi decat intr-un singur fel:

REPUBLICA INFRACTIONALA ROMANIA

In orice imprejurare, daca infractorul Basescu Traian va redeveni presedinte, prin fraudarea alegerilor, cu acceptul si complicitatea Curtii Constitutionale a Romaniei, el nu va fi presedintele tarii mele. Va fi un presedinte impostor, nelegitim.

Nefericitul pe care il veti auzi, n-are nici o vina. El nu e “creier”! E “scula”! Oricum, nu se intelege nimic din ce spune. Cred ca nici el nu stie.

Domnul secretar de stat din MAE (pentru diaspora) este atat de nevinovat incat vorbeste despre consuli ca si cum ei, “consulii”, ar fi subordonatii lui. Micul secretar de stat n-a auzit inca de S.I.E. dar va auzi, cu siguranta.
Avand in vedere ca cele mai flagrante fraude (doar prostii isi imagineaza ca cineva chiar le cerceteaza) s-au produs la sectiile de votare speciale, din strainatate, ma intreb, foarte serios, care a fost implicarea “consulilor” cu trese? Toata lumea vorbeste despre STS. A vorbi despre STS este ca si cum ai vorbi despre cablurile de inalta tensiune uitand sau ignorand ca prin ele trece curent de 20.000 de volti.

No Responses to “Republica Infractionala Romania”


 1. Toni

  Curat nefericit! Vai de pamperşii lui! Mi s-a părut un mic turnesol al situaţiei portocalii. Adică albastre! Nu galben-albastre, nu roşii. Albastre pur şi simplu!
  Altfel, da, lupta născută la Revoluţie continuă.
  Nu între securiştii rusofili şi cei americanofili, ci între ăia care vor să ia de la ăia care au luat şi vice-versa!
  Că de la noi, ce să mai ia?
  A! Uitasem de casele ipotecate, de forfetarele majorate, de taxele şi impozitele umflate… Ar mai fi ceva… Sau poate nu?!

 2. Cum au ajuns junii KGB sa ne fure alegerile….
  Nu stiam de ce-i iubesc eu pe moldovenii astia simpatici


 3. Petre

  N-am inteles, s-a dispus ca materialele sa fie sau nu la Bucuresti? De unde-or fi gasiti indivizi ca acesta? Tipu chiar lucreaza la MAE, sau e o gluma?

 4. @Petre, tocmai asta e gluma. E secretar de stat la MAE al Romaniei!

 5. @Petre, e doar o gluma tipul, una proasta rau de tot ;-)

 6. Mai trist e ca si eu, si tu, traim in blestemata asta de republica…

 7. L-am ascultat pe tip, dar cred că n-am pregătirea necesară, astfel că n-am prea priceput mare lucru…

 8. @Vania, te asigur ca ai pregatirea necesara sa intelegi. El nu are pregatirea necesara de a fi cuvantator si de a exprima vorbe, ganduri si idei.


 9. codeus41

  buna dimineata George. o zi…luminoasa sa ai

 10. @Cody, buna dimineata! Sa traiesti, prietene! In ce priveste ziua, am indoieli dar nimic nu te impiedica pe tine.


 11. theodora0303

  Buna ziua domnule Serban!
  Vreau sa recunosc deschis ca sunt uimita si invidioasa in legatura cu performantele obtinute de unii alegatori din strainatate in turul 2 al alegerilor prezidentiale.
  Un vot la 30, 45 sau 75 de secunde reprezinta un record mondial greu de egalat sau de depasit.
  Dintr-o data toti cetatenii romani care au votat la o secţie specială din Paris, indiferent de varsta, sex, conditie fizica si stare de sanatate au fost mai ceva ca Speedy Gonzales.
  Eu zic sa insistam sa ne impartaseasca si noua celor ramasi in tara care este cheia succesului lor.
  http://theodora0303.wordpress.com/2009/12/12/ma-roade-invidia-ca-nu-sunt-ca-speedy-gonzales/
  Cu respect

 12. @Theodora, romanii din strainatate, in marea lor majoritate, n-au votat. Ii preocupa mult prea mult viata lor de zi cu zi ca sa-i intereseze cat o sa mai fure sleahta lui Basescu aici. Ii inteleg si, probabil, as fi procedat la fel. Desi stiu cat de greu le este multora dintre ei, pentru aceasta detasare ii invidiez. Acei “Speedy Gonzales” sunt spiritele unor oameni de bine. Spiritele se misca cu mare repeziciune. Este un lucru dovedit de autorul Teoriei relativitatii restranse … la sectiile speciale.

 13. TOLOMACUL nici macar nu stie sa citeasca, dar’mite sa vorbeasca liber. Face parte cu siguranta din generatia “sulaina chanel” si “aviara gripa”. :))

 14. pai in cazul asta si eu pot fi secretar de stat sau putin mai sus. ca ma pricep putin mai bine la cuvantari.
  legat de cei din diaspora : sa stiti ca oamenii au votat ce li s-a dat. aidca timp de 5 ani li sa spus ca in romania este (vezi articolul unde 90% din romani au un loc de munca), toata lumea e fericita, dl basescu este un mare luptator impotriva comunismului, infractionalitati, etc.
  ei nu pot sau nu vor sa vina in tara sa vada realitate. si uite asa au votat cu singurul om care le-a fost in fata timp de 5 ani.
  e normal nu?


 15. gazetarul

  Buna seara domnule Serban!

  Eu cred ca fraudele masive s-au facut in strainatate in ambasadele si consulatele in care nici P.S.D.-ul si nici P.N.L.-ul n-aveau reprezentanti in comisii si nici observatori.Eu cred c-au facut cam asa:Au primit fiecare comisie de votare din incinta fiecarei ambasade sau consulat un numar de buletine de vot pe care sa le dea alegatorilor sa-l voteze.Iar o alta parte(masiva) a fost data unor functionari din acele ambasade(consulate)ca sa dea cu stampila in dreptunghiul unde scria Traian Basescu.Seara,dupa ce s-au deschis urnele,au scos din urne buletine cu votat Geoana si le-au inlocuit cu buletine votat Basescu pe care le-au stampilat ei separat.Au scos 200,300,400 buletine cu votat Geoana si le-au inlocuit cu buletine votat Basescu.Au facut-o sistematic,de aici si scorul ala astronomic de 115.000-31.000 in favoarea lui Basescu.Eu cred c-ar trebui sa se purceada la renumararea tuturor voturilor, verificarea tuturor C.N.P.-urilor,a tuturor declaratiilor pe propria raspundere,a tuturor voturilor din straintate(desi cutiile fiind desigilate,e clar pentru toata lumea ce s-a-ntamplat de fapt)dar atentie!!,ar trebui sa se faca un total al tuturor buletinelor aflate in circulatie din totalul ala de 18.230.000 de buletine sau cate erau ele. De ce zic asa ceva?Fiindca este clar ca securistii,kgb-istii astia din ambasade(consulate) s-au folosit de ele,ar trebui si aceste lucruri sa le caute cei de la P.S.D.si P.N.L..,iar frauda se va descoperi pana la urma.

  S-ar calcula cam asa,in privinta acelor buletine:voturiBasescu+voturi Geoana+voturi nule.Apoi s-ar numara buletinele nestampilate defel(care s-ar distruge)+cele nefolosite(din rezerva) si daca suma totala nu da 18.230.000(sau cate s-au tiparit) si se obtine un numar care nu coincide cu numarul de buletine tiparite,sa stiti ca acel MINUS sunt voturile FUTRATE LUI GEOANA!! Iar FRAUDA S-AR GASI, SUNT SIGUR DE ASTA 100%!!!
  Ar trebui sa le sugerati domnilor Bogdan Niculescu-Duvaz(P.S.D.) si Ludovic Orban (P.N.L.)sa ceara acest lucru.

 16. @gazetarul
  Asta s-a cerut … abia astazi (!!!) Curtii Constitutionale. Dar sa nu uitam cine alcatuieste CC. Vorbind sincer! Acei judecatori au doar aparenta elitei morale si profesionale a specialistilor in drept constitutional. Ei sunt niste oameni obisnuiti care au acceptat un troc. Au fost desemnati, la vremea lor, de niste factori de decizie, partide, presedintie, etc. Cei care i-au desemnat, au facut-o cu gandul ascuns ca ¨vor fi reprezentati¨. Cei care au acceptat, au facut-o cu gandul ascuns ca isi vor pastra postul, cu orice pret. Eu va spun, cu reala si adanca amaraciune ca nu astept nimic de la aceasta institutie. Nu mai sunt copil dar atunci cand eram, am refuzat sa mai merg la scoala pentru ca, intamplator, am descoperit ca invatatoarea noastra ne-a mintit. Nu eram un sfant. Minteam ca orice copil. Maturii din jurul meu minteau ca toti oamenii. Dar invatatoarea, pentru mine, era instanta suprema. Am devenit un ¨caz¨ in scoala si parintii m-au mutat la o clasa paralela. Cred ca in situatia de azi, exista doar … tari paralele, pentru cine poate. Altfel, ne resemnam sau mai iesim o data in strada. De data asta, nu mai voi lipsi … In rest, nici o veste buna!

 17. “Republica infracţională România” este definirea laică a acestei stări, incontestabil, infracţionale.Trebuie însă avut în vedrere faptul că,aproximativ 80% din cetăţenii ţării fac parte din “marele” partid politic religios “creştin”,divizat în mai multe partide,PSD,PDL,PNL etc…Această stare “generalizată” de INFRACŢIONALITATE,fiind rezultatul “politici” CREŞTINE de tolerare (iertare) a INFRACŢIUNILOR de orice fel,cea mai mare, incontestabil find, NEDREPTATEA SOCIALĂ şi astfel lezarea profundă a DEMNITĂŢII UMANE.Deci,”teoretic” este atribuit termenul de RPUBLICĂ României,în fapt guvernarea şi “guvernaţii” sunt adepţii cultului patriarhal-creştin,excepţie fiind cei 20% din cetăţeni care sau declarat “creiere” şi nu “unelte” de exploatat pt.robii cultului patriarhal-creştin.
  În acest context realist,vă rog d-le George din respect faţă de cei “20%”, să redefiniţi titlul art.dvs.,în aşa fel încît să nu includă “mica” minoritate de raţionalişti REPUBLICANI, în “turma creştină” îndobitocită ideologic,spre folosinţa “creierelor” creştine EVOLUATE.
  Vă propun un titlu reprezentativ a “politicii” patriarhal-creştine,care să definească INFRACŢIONALITATEA acestui SISTEM,
  NEDREPT şi OPRESIV,de la accederea lui la putere pînă la ora actuală.Acesta ar fi,pt,”creiere”, binenţeles,
  “Dacia patriarhală şi România creştin democrată”
  ISTORIA(MAMA ÎNŢELEPCIUNII) ATESTĂ,că în această “perioadă” istorică, INFRACŢIONALITATEA şi implicit exploatarea omului de către om au fost la “ele acasă”,excepţie făcînd,COMUNISMUL,care a fost o copie “infidelă” a ideologiei MATERNE(MATRIARHATUL),cu aplicare în practică,aproape în totalitate PATRIARHALĂ.
  În loc de concluzie;este ridicol sau cel puţin ciudat să nu zic mai mult,să “enunţi” o stare de infracţionalitate,cînd aproape întrega societate trăieşte într-o “stare de infracţionalitate”, cauzată de SISTEM.
  Din perspectiva,România,Noul Centru Spiritual a OMENIRII,”soluţia”
  rezolvării acestui mare dezastru, spiritual, implicit ideologic şi material,după părerea mea este,înlocuirea acestui sistem nefast,cu un sistem de valori RAŢIONALE,LOGICE(care să respecte
  principiile acestei Nobile Ştiinţe).Am propus PSD.3 trăsături fundamentale a constituţiei,care să înfăptuiască o “reconciliere
  naţonală reală”,şi astfel calea de urmat în înfăptuirea “Armoniei sociale mult dorite”,acestea sunt;
  1.Nimeni nu este mai presus de DREPTATE.
  2.DREPTATEA se instituie prin LEGE.
  3.Oricine poate propune reguli sociale etc..,cu condiţia aplicării
  “preventive” a respectivelor reguli,pe “pielea” individului ce a
  propus.
  Respectarea acestor “considerente”,dovedeşte dacă DREPTATEA este
  “relativă” sau NU şi dacă primordial pt.punerea în aplicare a unei reguli, este DREPTATEA “regulei”,sau Legea(obligativitatea) respectării ei,fără a îndeplini prima condiţie.
  Dacă PSD.ar fi luat aminte la aceste “considernte” în bătălia pt.Cotroceni,Băsescu lua o “ciuruială” la c..u gol,PSD.făcea un “concludent” viraj la stînga,astfe avea şansa de reabilitare în faţa Naţiei,după virajul său de la un comunism sălbatic la un capitalism mult prea “patriarhal”,care în final,după cum se vede,a derapat din “carosabilul social” şi este perceput ca,cel mai rău(curvă) partid,trădînduşi “foştiii colegi comunişti” şi implicit,IDEALURILE SOCIALE a majorităţii românilor,doritori de DREPTATE SOCIALĂ.
  Cu respect David
  PS.În lipsa unui IDEAL,de ce să iasă în stradă lumea oropsită!?

 18. @socrate, mai lasa-ma un pic sa mai citesc ca mai ametit. Dar am citit sfarsitul si daca e … concluzie, sunt de acord, in totalitate! Si mai adug eu, daca anul trecut nu se bagau la guvernare si ii lasau singuri, acum Base era la stomatolog sa-si puna proteza sus ca jos mi-a zis cineva ca, deja, are.

 19. Domnule George,o să vă relatez cu permisiunea dvs.un scurt dialog “concludent”, pe această temă, care l-am avut cu dl.Iliescu în 1988,cu prilejul Zilei Naţionale,la Alba Iulia.În perioada aceea la guvernare se afla CDR.în care “vioara întîi” era un autentic partid creştin PNŢCD,acompaniat de celelalte surate mai mult sau mai puţin declarat creştine.Despre ani de guvernare, “creştini autentici”,de tristă amintire nu are sens să discutăm.Domnul Iliescu,vorbea mult în acea periodă de INECHITĂŢILE,NEDREPTĂŢILE SOCIALE implicite ideologic, a acestei guvernări.În acest context întrebarea a fost;o guvernare aşazisă LAICĂ(republicană),care nu îşi respectă “condiţia” şi guvernează după ideologia patriarhal-creştină,care presupune,TOLERAREA(IERTAREA) “inechităţilor, nedreptăţilor sociale”,de care faceţi vorbire,cum se poate ajunge la înfăptuirea Dreptăţii Sociale?.
  Răspunsul a fost;şi noi cercetăm şi analizăm aspectul acestor probleme…,nu a mai continuat,deoarece cineva din anturajul său,la scuzat pentru probleme urgente şi bănuiesc eu, de altă natură.
  Comentariul meu sa vrut, răspunsul la acea întrebare “spinoasă” pt.un Preşedinte şi un partid PSD.,care nu este nici de STÎNGA nici de DREAPTA,adică,se declară de STÎNGA şi duce o politică de DREAPTA,debusolînd electoratul de stînga majoritar şi totodată ocupînd locul unui real partid SOCIAL pe şcena politică Românească,mai rău nu se poate.
  Fac “încă” parte din PSD.,dar dacă nu îşi redefineşte” politica” nu am pt.ce să mai fac parte din acest partid şi cred mulţi alţi oameni “cu creier”,vor face la fel.Opinia mea este că ar fi păcat să nu se ajungă la un “consens ideologic” în cadrul PSD.,deoarece mulţi “foşti tovarăşi cu creier” ne regăsim în acest partid. Şi dacă sau făcut grave abateri de la disciplina de partid LAICĂ!?, care este problema!?,în fond nu toţi de la mic la mare am
  vrut capitalism?.Cpitalism fie el şi democratic,fără ideologie patriarhal-creştină nu se poate,ca de alfel PARTID SOCIAL (Dreptate Socială) fără eliminarea acestei nefaste ideologi patriarhal-creştine nu se poate,istoria recentă a demonstrat acest lucru,”creierele” ştiu bine acest lucru,dar mă rog, dacă “uneltele” au dorit RELIGIE,o AU şi implicit consecinţele “ei”.
  Cu respect David
  PS.Prin cercurile politice înalte prin care vă învîrtiţi,ar fi 10-20% la sută, “creiere” să accepte realitatea şi să dorească
  “o schibare doctrinară”?
  Vă rog,pt.cultura mea generală,comentaţi întrun fel sau altul “considerentele mele LOGICE”,vis avis de actualitatea politică şi
  cea viitore propusă de mine.

 20. @socrate
  Mi-ar fi dificil sa fac aprecieri asupra modului in care alt partid evolueaza pe scena politica, asupra strategiei si obiectivelor sale politice. Am facut multe comentarii pe acest blog asupra atitudinii unor partide, inclusiv PSD, in anumite momente. Ceea ce cred, este ca toate partidele romanesti in incercarea de a-si justifica confuziile doctrinare, identitatea politica incerta, folosesc justificarea definirii politicii ca … “arta a compromisului”. In realitate … “diletantismul compromiterii”. De aceea partidele si-au pierdut simpatizantii si alegatorii. De aceea se formeaza “tumori politice clientelare” cum este asa-numitul PDL. PSD si PNL pentru a nu-si pierde sustinatorii clientelari, n-au stiut sa accepte opozitia atunci cand aceasta atitudine le-ar fi adus credibilitate si forta electorala. Iar atunci cand au fost la putere, au facut compromisuri sperand ca in acest fel isi vor pastra pozitia privilegiata. Pozitia de azi a PD si a lui Basescu se datoreaza participarii PSD la o guvernare sinucigasa. Smecheri din partid isi negociasera cu Basescu imunitatea judiciara inainte de a se stii rezultatul alegerilor din 2008. Resul, a fost floare la ureche. Are asta vreo legatura cu doctrina PSD sau cu “pozitia de stanga”? Cu ce s-au ales? De la un partid care timp de 20 de ani castigau toate alegerile, acum au ajuns pe locul doi, umiliti, furati. Daca nu vor castiga reluarea alegerilor, evident fraudate, daca nu vor stii sa-si asume o perioada de opozitie in care sa-si clarifice problemele de credibilitate legate de ideologie si imaginea liderilor, stanga romaneasca va deveni, pe termen lung, … o amintire. Pentru orice om care are convingeri despre democratie ar fi un lucru inacceptabil.

 21. Aş fi dorit să adaug ceva la concluziile dvs.,dar nu am ce,sunt,incontestabil, logice, exprimă pura realitate a cauzelor şi consecinţelor bîlbîielilor doctrinare.

Leave a Reply