George Serban

Romanul la … teava!

Ca-l doare fix in spate de romani, am stiut de cand l-am cunoscut si-l vedeam cum isi schimba atitudinea sau opinia sub ochii mei … on-line! Ca vrea sa vada … macar un roman “sef de teava” in Har-Cov, nu ma mira! M-ar fi mirat daca ar fi vrut sa vada … un roman macar “sef de teava” in Har-Cov. Un om de necalitate:) ar spune; … de ce esti carcotas, care-i diferenta? Un om de calitate n-ar spune nimic, ar da din mana a lehamite, asteptand toamna lui 2009. Eu as mai aduga: … gura pacatosului adevar graieste!

basescu-si-teava

No Responses to “Romanul la … teava!”

 1. N-am decat sa citez din pripria-mi ograda …e parte din “puzzle”
  http://mariusmina.blogspot.com/2009/01/porotocala-mecanica.html

 2. @Marius
  Daca e sa te citam, s-o facem ca lumea: “Fiecare om are pretul lui, istoria a demonstrat cu preponderenta in ultimii 18 ani ca in Romania se vand si cumpara constiinte la pret de dumping ,in functie de interesul momentului sau personal.” N-ar fi bine sa te citam si pe pagina oficiala a PSD?

 3. @G. Ce faceţi aici? :mrgreen:

 4. @Roxana
  Ma daruiesc tarii:roll:Muncsc ca un sclav pe plantatie

 5. @G. Nu face pe inocentul, te-am întrebat ce faceţi aici, tu şi Marius. :mrgreen: În altă ordine de idei, n-ai prefera să munceşti pe plantaţia mea? Tocmai am ceva nou. Şi ţi-am răspuns şi la postarea cu virusarea. :)

  Foarte fină observaţia ta. Super-fină ironia. Culmea e că mârlanul se prinde şi-l ating la ficaţi chestiile-astea. ;)

 6. @De ce Roxana, avem vreun contract de care n-am fost incunostiintat? Sau pur si simplu acolo crezi ca e centrul universului barfelor politicii romanesti?

 7. Doamne fereste, doar ca ma plictisesc “in casa” si imi place sa bantui cand n-am chef sa scriu. Te bantui si pe tine dupa cum ai observat.

 8. @G. Sunt imună şi la Dracula. :mrgreen:

 9. @Roxana Dar ce cauta Dracula in chestia asta? Daca esti sigura ca-i cu noi, fie si mercenar, zi-mi sa-i arat cu degetu´ o beregata

Leave a Reply