George Serban

SA FIE BASESCU CHIAR ATAT DE PROST? Nuuu … nu cred!


basescu
In 2005, cu pretul mentinerii in functii, fosti inalti magistrati i-au oferit lui Basescu, prin tergiversari procedurale, posibilitatea de a-si rezolva “problemele”. Statutul de inculpat in dosarul Flota si furtul casei din Mihaileanu.
Basescu si-a gasit oamenii potriviti, cu complicitatea Monicai macovei si a unor membri ai CSM, carora li s-a promis mentinerea in functii. Au aparut Daniel Morar si Kovesi.
Problema era ca, potrivit noii Constitutii, Basescu, ca presedinte, alaturi de parlamentari, nu mai beneficia de nici un fel de imunitate in fata Justitiei. Aici trebuia sa intervina tripleta Macovei, Morar si Kovesi. Altfel, Parosu’, cat era el de presedinte, risca sa-si indeplineasca mandatul intr-o puscarie cat mai aproape de Cotroceni.
Gaselnita a fost ca … “PRESEDINTELE NU POATE FI JUDECAT DECAT PENTRU INALTA TRADARE”. Prin urmare, Basescu nu poate sa se infatiseze in fata unui complet de judecata altfel decat prins ca a furat o “inalta tradare”.
Aflu, azi, un lucru neobisnuit. Basecu, cel care nu poate aparea in fata unui judecator, l-a dat in … judecata pe deputatul Mugurel Surupaceanu pentru ca acesta l-ar fi calomniat, afirmand ca Basescu e bagat pana-n gat in afaceri cu etnobotanice.
Avocatii Parosului au cerut, azi, termen sa ia act de documentele depuse in dosar.
Pai, daca Basescu se prezinta in instanta sa se judece pentru …”etnobotanice” care, dupa cate stiu eu, n-ar fi o tradare, nici mai inalta, nici mai scunda, n-ar putea, oare el, Basescu, sa faca o vizita la un complet competent al Inaltei Curti de Casatie si Justitie care sa ne povesteasca si noua cum e cu flota Romaniei praduita de presedintele tarii si cum e cu casa din Mihaileanu, pe care a praduit-o, in vremea in care era primar, de taiat frunza la caini, in Bucuresti?

16 Responses to “SA FIE BASESCU CHIAR ATAT DE PROST? Nuuu … nu cred!”

 1. Dar nu e primul proces. N-a avut si cu Cristian Oprea unul, pe care l-a si pierdut? Si cred ca au mai fost…

 2. Nu cumva Renate Weber teoretiza pe atunci imunitatea basescului, din pozitia de consilier prezidential pe chestiuni juridice? Nu cred ca ma inseala memoria… Ar fi interesant de aflat ce parere are distinsa doamna acum despre imunitatea prezidentiala.

 3. Lucrurile pare logice. Fii-sa militează pentru ierburi în draci. În Bucureşti, nu numai că nu s-au închis, dar s-au mai deschis magazine noi cu ierburi. În apropierea farmaciei mele s-a deschis unu’. Pare un sexshop, scrie pe uşă cum că ar fi ŞI aşa ceva… Are sonerie la intrare, fiindcă magazinul propriuzis e în subsol, cred. Alt detaliu neplăcut e că s-a umplut brusc strada cu pricina de băgători în venă. Seara treci printre ei semiadormiţi, rezemaţi de ziduri…

 4. @renata, nu am nici cea mai mica indoiala ca, sub astfel de pravalii, probabil si sub altele, se ascund afacerile cu etnobotanice si droguri, multe privite cu ochii mijiti de placere ale celor care simuleaza … lupta impotriva lor. Nu m-ar mira ca, asa cum sustin Surupaceanu, familia prezidentiala sa nu fie straina. Osmenuiala dintr-asta ii vine manusa …

 5. @lilick, n-am stiut. Probabil ca mass-media era ocupata cu unul dintre subiectele “extrem de importante” bagate pe gat de Basescu care, vad ca in continuare, le face agenda.

 6. @Rational Idealist
  Nu-mi amintesc dar nici nu cred ca ar fi fost imposibil. Daca lucra acolo, probabil ca public o fi sustinut punctul de vedere oficial. Dar “proiectul” i-a apartinut Monicai Macovei. La cate tampenii a facut ca ministru, una ca asta ar fi in nota gandirii ei reformatoare. Oricum, fara complicitatea altor inalti magistrati, Basescu nu putea fi salvat de judecata. Faptul ca el, care joaca la cacealma, a evitat “contactul” cu Justitia, in ambele cazuri, ma face sa cred ca i s-a spus ca n-ar avea sanse sa scape.

 7. [...] atenționez și pe Vania, Theodora, Lilick, Dramoleta, George,  Ana, Dan, Orfiv, Caius, Daurel, Onu, Madi, Natașa, Andi, Sebra, Teo, [...]


 8. codeus

  buna dimineata George

 9. @Cody, o zi buna!

 10. [...] ŞERBAN SA FIE BASESCU CHIAR ATAT DE PROST? Nuuu … nu cred!Crima ingrozitoare la [...]

 11. Spun un lucru care nu-mi face placere.
  Peste 50% dintre romani au mentalitate de infractor… daca au putut sa aleaga de doua ori, la interval de cinci ani, un candidat la Presedintie inculpat la INCJ pentru fapte de mare coruptie.
  Coruptul Basescu a instaurat un regim de hoti care fura la drumul mare, adica si in Parlament …si in fata camerelor de luat vederi.
  Lotrii au fost Sever Voinescu- Cotoi si Roberta Anastase.
  Intre timp, portocaliii hoti castiga in draci alegeri locale. Ultimele la Baia de Arama.

 12. @Plano10
  Mi-e teama ca trebuie, cu aceeasi amaraciune, sa-ti dau dreptate. Un om cu o mare experienta in afaceri, care a lucrat mult cu Romania, inca dinainte de 1989 si care lucreaza cu salariati romani, de care este foarte multumit, m-a intrebat de ce suntem atat de buni in afara hotarelor si atat de necinstiti in interiorul lor. A trebuit sa-i explic ca se refera la oameni diferiti.

 13. buna dimineata George, o zi buna sa ai

 14. @cody, buna dimineata! Sa fii sanatos, sa-ti treaca raceala :)


 15. codeus

  buna dimineata

 16. @Cody, buna dimineata! O zi buna!

Leave a Reply