George Serban

Sa incheiem definitiv chestiunea identificarii si izolarii IDIOTULUI!

Sincere scuze adevaratului Harabula!

Citesc in DEx, pentru a nu gresi, definitia exacta a IDIOTULUI.
Iata textul din DEx care, banuiesc, se bazeaza pe studii antropologice:

IDI//ÓT ~oátă (~óţi, ~oáte) şi substantival (despre persoane) 1) Care suferă de idioţie; cu capacităţi mintale foarte reduse; imbecil; cretin. 2) Care vădeşte lipsă de inteligenţă; prost; neghiob; tâmpit; stupid; ne-rod; netot. [Sil. -di-ot] /<fr. idiot

Ma intorc la idiotul meu, de fapt al nostru, al tuturor. Daca zic ca este al meu, veti spune sa-l iau acasa si nu e corect pentru ca nu la mine acasa l-am gasit. Dar sa trecem la subiect.

M-am gandit serios inainte sa-l postez pe Idiot pe blog. Nu ar fi fost nici prima oara si, facand politica de mult, am intalnit astfel de vertebrate prin toate judetele tarii. Am mentionat in doua randuri faptul ca Idiotul este atat de idiot incat nici macar nu-si da seama ca in urma lui ramane “duhoarea” sub forma unui grup de cifre care se numeste IP. Idiotul este atat de idiot incat nu-si da seama ca daca foloseste acelasi computer si isi schimba doar porecla IP-ul ramane acelasi. Dar, daca si-ar da seama de toate aceste lucruri, Idiotul nu si-ar justifica (re)numele!

Pe de alta parte, m-am gandit mult inainte de a i-o trage pentru ca una dintre dimensiunile acestor dezbateri pe bloguri o constituie optiunea pentru anonimat care, in limita normalului, este o chestiune, neconditionat, acceptabila si respectabila. Deci, datele de identificare ale blogerilor trebuie sa ramana confidentiale. Si asa va ramane!

Diversiunea pe care am provocat-o – si trebuie sa recunosc cu mandrie ca mi-a reusit – este de a-l provoca pe Idiot. Aveam nevoie de prezenta lui repetata pentru ca mesajele neghioabe nu le pastrez, le sterg pur si simplu.

Idiotul s-a dat in stamba, a explodat, s-a isterizat si a revenit. E aici si vreau sa vi-l prezint – menajandu-va de aceasta data – pentru a va arata cat este de idiot si, poate pentru a va ajuta sa-l izolati. Setarile blogului va permite sa blocati nu doar nickname-uri dar si IP-uri. Idiotul trebuie izolat blocandu-i IP-ul. Iata-l pe cretin:

Ieri 4 februarie 2009


Harabula
mamalui.gstefan@yahoo.com
86.106.194.171 Submitted on 05/02/2009 at 1:09am
Azi 5 februarie 2009
Dragos 
dragos.adi@yahoo.com
http://ws.arin.net/cgi-bin/whois.pl?queryinput=86.106.194.171
IP: 86.106.194.171 , 86-106-194-171.stedu.ro

MAI EXISTA O PROBLEMA PE CARE, INSA, NU AM LUAT-O IN CALCUL:

Idiotul nu este cine sustine ca este. Este atat de idiot (adica mult mai idiot decat am crezut) incat s-a gandit ca daca foloseste nickname-urile altora isi pierde identitatea. Gasesc urmatoarea postare pe blogul lui Adrian Nastase:

@George Serban
De regula nu cred ca e corect sa comentez diversele ip-uri cu care unii intra pe bloguri.
Dar articolul dvs despre Harabula ma obliga totusi sa spun cateva lucruri.
Cel pe care dvs l-ati “prins” a fi Harabula – si nu aveati de unde sa stiti ca nu este cel real – este un impostor, care se ocupa – in folosul cui ) – printre altele de spus tampenii, incercand sa folosesca pentru asta diverse nickuri cunoscute.
A incercat si aici de cateva ori.
Cred ca este de datoria mea sa-l apar pe adevaratul Harabula, cu ale carui opinii nu trebuie sa fiu de acord, dar pe care il respect si care nu si-a ascuns niciodata identitatea. Sunt sigura ca sunt cativa comentatori pe blog care ii cunosc numele real, pe cred ca l-a si folosit de cateva ori chiar pe blog.
Oricum locatia sa este in moldova si nu are nimic de-a face cu reteaua de bloc din care scrie indivul de mai sus.
Multumesc.

Inteleg si, folosind aceasta cale, ii cer scuze adevaratului Harabula! M-as bucura mult sa aflu ca mi le-a acceptat. Intr-un fel, cred ca i-am facut un serviciu si lui.

No Responses to “Sa incheiem definitiv chestiunea identificarii si izolarii IDIOTULUI!”

 1. Roxana Iordache
  Comentariu:
  George. De ce-ţi pierzi tu timpul cu chestii din astea? Viaţa e frumoasă. Clasa politică nu-i altceva decât oglinda populaţiei. Poporul român e un popor absent de la vot (spre 6o la sută) şi o populaţie. Deci, cu ce sunt mai buni cei care te aprostrofează pe tine? Ţi-a mai şi trimis de 2x comentariul, ca nu cumva să se piardă inestimabilele-i panseuri. De fapt, cred că ştiu de ce ai postat aberaţia. Pentru că arată tendinţa totalitară. Sau nostalgia totalitară. Sau prostia. Eu i-aş răspunde că nimic nu e mai de preţ decât libertatea. În rest, lasă-l în durerea lui. Trimite-l la mine, să văd ce-mi reproşează politic. :mrgreen:

  P.S. Uau! Acum am văzut ce avatar adorabil are. Ce cuţu dulce! Dar ce vină are el?!

 2. Ti-am raspuns cu ochii in televizor. Apoi m-am razgandit si am zis ca este mult mai bine sa te ascult. Tot cu ochii in televizor, am dat DELETE vrand sa sterg poatarea si am sters tot. Deci, te-am ascultat!

 3. George, eşti formidabil! Îţi mulţumesc mult. Datorită ţie l-am deconspirat în totalitate pe psihopatul forumurilor, un personaj obsedat şi despre care a fost vorba în propoziţie chiar ieri pe blogul meu – unde semna, printre altele, cu nickul “adrian”. În rest, semnează mai ales “Katrina”, “maria”, “K” – pt că aşa l-am prescurtat eu, iar el e atât de bolnav încât la nick sau la iniţiala nick-ului cu care bântuie forumurile şi-a pus la un moment dat iniţiala mea – “R” – în medalion. După ce i-am banat toate IP-urile libere de pe proxy-urile gratis, a revenit ca “adrian”, cu alt IP – pentru că în obsesiile lui foloseşte mai multe computere şi orice posibilitate de a reveni. Mai ales pe blogul meu.

  Eşti formidabil! Am căutat pe lista neagră a blogului meu iar IP-ul pe care l-ai dat tu era chiar primul. Detectiv ai putea să te faci, printre altele. :) Psycho s-a decompensat de data asta atât de tare încât a făcut ultima greşeală şi a venit în gura lupului, adică la tine pe blog. E bolnav din cauza ta. :lol: Mulţumesc încă o dată. :)

 4. Ma faci sa rosesc:) Cat i-am controlat pe baietii aia am mai furat si eu un pic de meserie.

 5. Sper să-i mai controlezi. :) Şi dacă vrei să roşeşti, faci aşa: :oops: :)

Leave a Reply