George Serban

Sa urmam sfatul lui Basescu!

In decembrie 1989, inainte ca romanii sa-i ia gâtul, Ceausescu incerca sa ne cumpere cu 100 de lei alocatie pentru copii. Ceausescu avea de unde sa dea pentru ca, orice s-ar spune, el nu fura.
Caricatura, de azi, a lui Ceausescu, pe nume Basescu, nici sa incerce sa ne cumpere cu ceva nu mai poate pentru ca fura tot.
Tocmai de aceea, spre deosebire de Ceausescu care in 21 decembrie 1989 a avut curajul de a incerca un dialog cu romanii, caricatura lui de azi, pe nume Basescu, n-a mai avut curajul de a intra in dialog cu miile de protestatar sau de a le transmite un mesaj mediatic.
Si, atunci, caricatura lui Ceausescu, pe nume Basescu, le-a transmis romanilor un mesaj golit de continut, transmis mediatic printr-o alta caricatura. Prin Emil Boc, caricatura lui Emil Bobu, cel din 1989.
La ora 14, pentru ca Romania a incaput pe mana caricaturilor, se va adresa romanilor Traian Igaș, un viitor dobitoc, o caricatura a lui Tudor Postelnicu, acela care in 1989 le spunea romanilor ca … a fost un dobitoc :) Si ce, n-avea dreptate?!
Nu incetez sa ma minunez! Cat de … complexa, poate fi viata?! :))))))
NE VEDEM ACOLO, UNDE, IN MAI 2007, NE SFATUIA BASESCU SA NE ADUNAM …SPONTAN, SA NE EXPRIMAM NEMULTUMIRILE.
IN PIATA UNIVERSITATII!

2 Responses to “Sa urmam sfatul lui Basescu!”

  1. Maestre, uita-te la http://www.youtube.com/watch?v=RZGeHt5XQ_I&feature=player_embedded si spune-mi daca ti se pare ca ai mai vazut undeva asa ceva!

  2. @Augustin, da, am vazut aceleasi scene in Piata Universitatii, Duminica seara. La fel, pana la un punct, pareau ca se antreneaza, se jucau ei intre ei. Era “amorsa”. Apoi, lucrurile au escaladat in mod “spontan”. Se pare ca au inteles ca n-au nici o sansa de a-i speria pe oameni, asa ca e posibil sa fi renuntat

Leave a Reply